Dodaj do ulubionych

POSTY NAKAZANE ZACHOWYWAĆ!

08.10.01, 19:16
Ponieważ dopiero od niedawna jestem na forum, nie zdążyłam poznać obowiązujących
(?) reguł. Ale zauważyłam u siebie dziwną prawidłowość - zbyt długie posty
przeskakuję, czytając pobieżnie bardzo. Czy powinna być nakazana max. długość
postu? Kto za, kto przeciw a kogo powstrzymał tytuł? hihi
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka Re: POSTY NAKAZANE ZACHOWYWAĆ! IP: *.ipartners.pl 08.10.01, 19:31
      Cześć dike,
      ja tez dopiero od niedawna poruszam się po tych stronach. Temat świ(ę)t(n)y.
      Również czasami chce mi się przeskoczyć te długie posty, ale próbuję nie
      grzeszyć i czytam. Sadzę,że jeśli chce się wyrazić niektóre myśli. Potrzeba
      wiecej słów. Chociaż ja wolę krótko.
      Pozdrawiam, do zobaczenia na innych stronach, dike
    • Gość: Sławek Re: POSTY NAKAZANE ZACHOWYWAĆ! IP: 213.186.93.* 08.10.01, 20:04
      Pisz ile musisz. Tu jest wolość !. Poczytność postów nie koniecznie musi
      zależeć od ich długości. Ja nie dzielę postów na długie i krótkie ale ta takie
      które rozumiem i takie których nie rozumiem. Ostatnio tych drugich pojawia się
      coraz więcej. Ale to mój problem a nie tych co je piszą :-))))

pozdrawiam
      • Gość: kwieto Re: POSTY NAKAZANE ZACHOWYWAĆ! IP: *.ipartners.pl 08.10.01, 20:20
        wcale nie twoj! mam nadzieje, ze kiedy zaczne belkotac dziwne rzeczy, to mi to wypomnisz?
        Prooooosze!
        • Gość: Sławek Re: POSTY NAKAZANE ZACHOWYWAĆ! IP: 213.186.93.* 08.10.01, 22:24
          Właśnie Kwieto wyjmujesz kamyczek, który spowoduje zejście lawiny.
          :-))
          • Gość: kwieto Re: POSTY NAKAZANE ZACHOWYWAĆ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 10:21
            Ja juz sam z siebie stwierdzilem, ze mi detoks potrzebny, bo sie przeintelektualizowalem,
            buuu
            • Gość: fnoll Re: do kwieto o:-) IP: *.ds.uj.edu.pl 10.10.01, 00:20
              Gość portalu: kwieto napisał(a):

> Ja juz sam z siebie stwierdzilem, ze mi detoks potrzebny, bo sie przeintelektua
              > lizowalem,
              > buuu

nie detox, ale jak najbardziej tox tlumiacy rozkrzyczane neurony, plus trzezwiace
              obicie sie o "klatke ciala" podczas katharsisowatych vomitow! i dziki taniec!

dla bardziej szlachetnych - zabawy z dziecmi, bezmyslne gapienie sie za okno i
              seks

a moze by tak napisac poradnik: "Toksyczny Intelekt - Jak Mysl Zabiera Nam
              Doswiadczenie", hmm?

pzdr

fnoll de big head
            • Gość: ona Re: POSTY NAKAZANE ZACHOWYWAĆ! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 10:09
              dlatego teraz jestes na bezrobotnym... (hihihi)
    • Gość: Xena Re: POSTY NAKAZANE ZACHOWYWAĆ! IP: *.acn.waw.pl 08.10.01, 23:29
      Ja tez tak mam, że dość niechętnie podchodzę do zbyt długich postów, ale - jako
      osoba sama zabierająca od czasu do czasu głos w dyskusji - wiem, że czasem
      ciężko się powstrzymać i powściągnąć słowotok. Poza tym bardzo lubię czytać
      posty niektórych osób (ostatnio moim forumowym ulubieńcem jest fnoll) - i wtedy
      długość jest zaletą, a nie wadą.
      Pozdrawiam
      • Gość: Anna26 Re: POSTY NAKAZANE ZACHOWYWAĆ! IP: *.90.29.47.Dial1.Washington1.Level3.net 10.10.01, 02:15
        Ja znowu (niestety, bo my lubimy byc w opozycji) musze sie zgodzic z Xena, ze
        posty fnolla sa swietne. Wszystkie czytalam namietnie z wyjatkiem tego
        odkladaniu na osatnia chwile. To akurat nie jest temat wchodzacy w sklad moich
        szerokich zainteresowan.

Co do dlugich postow. Czytam ten, ktore sa fajnie napisane. Nudne opuszczam
        ziewajac....Nie powiem na czyje posty mam alergie, bo to bylby cios ponizej
        pepka.
    • Gość: renka Re: dlugie posty i wolnosc wyboru IP: *.sympatico.ca 10.10.01, 07:17
      Niektore posty sa "zmeczone" to fakt, ale mimo dlugosci zdecydowana ich
      wiekszosc jest interesujaca.Poza tym wypowiadajacy sie tutaj to pewnego
      rodzaju psychiczni, wiec chyba nie nalezy ich draznic.
      • Gość: fnoll Re: obietnica rence IP: *.ds.uj.edu.pl 10.10.01, 09:28
        Gość portalu: renka napisał(a):

> Poza tym wypowiadajacy sie tutaj to pewnego
        > rodzaju psychiczni, wiec chyba nie nalezy ich draznic.

obiecuje, ze nie bede cie draznic ;-)

fnoll (pzdr!)
      • Gość: kwieto Re: dlugie posty i wolnosc wyboru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 10:01
        Gość portalu: renka napisał(a):

> Poza tym wypowiadajacy sie tutaj to pewnego
        > rodzaju psychiczni, wiec chyba nie nalezy ich draznic.

Wrrrrrrrrr.....

• Gość: ona Re: POSTY NAKAZANE ZACHOWYWAĆ! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 10:11
      co za pomysl?!!!
      a gdzie wolnosc?...

bez dalszego komentarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka