agoniak 04.02.06, 17:30 nigdy nie sadzilam, ze mnie to spotka, a jednak spotkalo, czuje sie tak, ze nie sposob tego opisac, i nie wiem wlasciwie dlaczego pisze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaaarolinkaa Re: strata pracy 04.02.06, 17:36 zawsze po tego typu wydarzenich czujemy sie okropnie....to jest strata wiec nie dziwne ze boli....minie to uczucie na pewno i mam nadzieje ze szybko cos znajdziesz nowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter wlasnie: 04.02.06, 17:39 dysponujesz przeciez takimi atrybutami jak mlodosc, wyksztalcenie, inteligencja, ambicja. czch Odpowiedz Link Zgłoś
agoniak Re: strata pracy 04.02.06, 17:41 czuje sie niepotrzebna, bezsilna, dlawi mnie w gardle, nic nie ma sensu, po co byly studia, dlaczego te a nie inne? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter chcesz wiec zdradzic nam wiecej, czy nie ? 04.02.06, 17:46 - jakie studia i jakie "oficjalne" powody ? czch Odpowiedz Link Zgłoś
agoniak Re: chcesz wiec zdradzic nam wiecej, czy nie ? 04.02.06, 17:51 powody - redukcja etatow, studia pedagogiczne - nie nadaje sie do pracy w szkole, aktualnie probuje sil za granica - nie wychodzi - usycham, czuje sie jakby bolal mnie kazdy kawalek ciala, dalej pisac mi ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
agoniak Re: chcesz wiec zdradzic nam wiecej, czy nie ? 04.02.06, 17:51 i nie wiem na co licze piszac tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter Re: chcesz wiec zdradzic nam wiecej, czy nie ? 04.02.06, 17:58 To niewazne czy wiesz, po co piszesz. Wazne, ze masz taka potrzebe. Samo wypowiedzenie problemu, bolu, zalu etc. przynosi czesto ulge; taki jest tego sens. czch Odpowiedz Link Zgłoś
agoniak Re: chcesz wiec zdradzic nam wiecej, czy nie ? 04.02.06, 18:11 powiedz, ze bedzie dobrze - bedzie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: chcesz wiec zdradzic nam wiecej, czy nie ? 04.02.06, 18:37 patrz sygnaturka. Odpowiedz Link Zgłoś