prawiepsycholog 26.02.06, 18:16 Przesłałam Ci kopie listu od zeusa. mam nadzieję, ze redakcja zablokuje tego człowieka, ktory zatruwa życie tylu osobom. Obrażanie jest przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_w_oleju Re: Do Abuse 26.02.06, 18:21 prawiepsycholog napisała: > Przesłałam Ci kopie listu od zeusa. mam nadzieję, ze redakcja zablokuje tego > człowieka, ktory zatruwa życie tylu osobom. > Obrażanie jest przestępstwem. Bardzo dziekuje za przeslanie mi kopii listow Zeuska. Niestety nie moge zablokowac tego czlowieka. Musza byc oryginaly listow, nie kopie. To po pierwsze a/ po pierwsze b/ prosze wyjasnic na czym dokladnie polega ZATRUWANIE ZYCIA /moze opatentujemy/ Odpowiedz Link Zgłoś
prawiepsycholog Re: Do Abuse 26.02.06, 18:22 ja jednak poczekam na odpowiedź z redakcji i wtedy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_w_oleju [...] 26.02.06, 18:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Do Abuse 26.02.06, 19:18 Jaki ja dla ciebie zeusek, nie spoufalaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_w_oleju [...] 26.02.06, 19:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś