kamila551 09.09.04, 22:19 Mam do ciebie prosbe czy bys mogla przeslac mi swoja fotke,juz nie raz czytalam opinie ze z ciebie laska,no wes nieodmawiajjjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: The_Bride Re: Lucynaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:26 ja chce o-ren_ishi !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: Lucynaaa 09.09.04, 22:29 no widzisz ty zakochany ja ciekawa-a oni nieublagani brrrrrrrr LUCYNA Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Lucynaaa 09.09.04, 22:33 Ej..tHe Bride :) Wyslij swoja fotke tyz na adres gazety :D Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lucynaaa 09.09.04, 22:30 ja nie, bo sie zdoluje ze ladniejsza ode mnie i jeszcze w depresje wpadne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: Lucynaaa 09.09.04, 22:27 to nie plotka to podobno fakt-no tyle osob by nadarmo niepisalo-badz dobra kolezanka i zmiluj sie nad chora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The_Bride Re: Lucynaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:28 o-ren to fajna dziołha.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: Lucynaaa 09.09.04, 22:36 ja ci wysle,ale sie nieprzestrasz mnie,troche to bedzie trwalo bo niekumata jestem-a potem ty ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The_Bride Re: Lucynaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:39 musze pomyslec ..ale najpierw Ty O-Ren :) Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Lucynaaa 09.09.04, 22:42 Wpierw niech sie kolega zaloguje! Bo na co mam wysylac? Nie "najpierw O-ren".. Panowie pierwsi! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Lucynaaa 09.09.04, 22:42 Ja tez poprosze jakies fotki, jest mi niemal obojetne czyje. Oprocz resztek nerwicy mam grype i czuje sie nieznosnie. Takie fotki moglyby mi bardzo pomoc... No, nie dajcie sie prosic... Mozecie mi nawet wyslac z obojetne jakiego adresu, jesli nie chcecie zebym wiedziala ze to Wy... To ja sobie miedzy mierzeniem goraczki a lykaniem kilogramow tabletek pozgaduje, kto zacz ;))) Pozdro Zakatarzona S. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Lucynaaa 09.09.04, 22:43 Do mnie tez, do mnie tez :) Obojetnie jakie fotki...wszytsko przyjme na klate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The_Bride Re: Lucynaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:44 deadstar@poczta.onet.pl :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Lucynaaa 09.09.04, 22:48 o-ren_ishi@gazeta.pl Czekam! Pozniej wysle swoje :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The_Bride Re: Lucynaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:49 wstydzem się moze kiedy indziej.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Lucynaaa 09.09.04, 22:58 O-ren, nie zgadzaj sie na taki uklad! Mnie przeslij, ja Ci moge wszystko co chcesz wyslac! Pzdr Nadal zakatarzona S. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: Lucynaaa 09.09.04, 23:01 Lucyna gdzie zniklas,lacho zobacze te fotke Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Lucynaaa 09.09.04, 23:34 Oj The_Bride ... The_Bride :) Tu sie nie ma czego wstydzic! Ja swojska dziewczyna jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: To zesmy sobie nawysylali :( 09.09.04, 23:36 mi sie jakos udala mialam farta i chyba doszlo-mniemam Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: To zesmy sobie nawysylali :( 10.09.04, 06:14 A ja już fortkę Lucynki mam od dawna :-) I potwierdzam, że fajna z niej babeczka. Swoją drogą kobiety są zabawne - jak tak sobie poczytałem to co napisałyście. Żeby we własnym gronie tak Wam zależalo na tych fotkach... Ja tam nigdy nie prosiłbym się żadnego faceta o zdjęcie. Niech sobie wygląda jak chce... Ale właśnie ta inność jest u Was urocza... Niech no tylko wyzdrowieje kiedyś. / chyba, że nie :-( / Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: To zesmy sobie nawysylali :( 10.09.04, 09:17 hehe, a ja mam zdjecie Hopeless:)) ekstra facet, nie ma sie do czego przypieprzyc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: To zesmy sobie nawysylali :( 10.09.04, 11:05 Lucyna pindeczko ty rzeczywiscie jestes laska nebeska,jaka gruba co ty mnie w maliny wpuszczalas,zgrabna babka.pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: To zesmy sobie nawysylali :( 10.09.04, 11:40 tak zwlaszcza ze wyslalam Ci zdjecie glownie twarzy, a poza tym gdzie ja napisalam ze jestem gruba? cos sobie projektujesz kolezanko:)) Fajna jest Kamilka i mas fajnego dzieciaczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: To zesmy sobie nawysylali :( 10.09.04, 11:45 a gdzies to wyczytalam,nyslalam ze jestes starsza,a tu dziewczyna cod malina,cala ciebie widzialam i jestes chuda nawet za chuda,chyba zalaze nowy watek zebysmy cie naklaniali do jedzenia.pozdrowko Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: To zesmy sobie nawysylali :( 10.09.04, 11:51 hm, co ja Tobie wyslalam??? ja waze 63 kg przy wzroscie 164, czy Tobie sie cos nie pomylilo. no i zdjecie tez nie calosciowe bo zza krzaka? Chyba mnie pomylilas z Oren? Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: To zesmy sobie nawysylali :( 10.09.04, 12:57 Ooooo, to mamy b. zbliżone parametry (no ja 61 ważę). I niestety chciałabym mniej:(( Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: To zesmy sobie nawysylali :( 10.09.04, 13:03 a mnie to nie przeszkadza, tylko moje kolana wolalyby troche mniej kilogramow. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: To zesmy sobie nawysylali :( 10.09.04, 11:54 pewnie sie zasugerowalas wypowiedziami w watku o tyciu od lekow, ale ja tam nigdzie nie napisalam jak jestem tylko co sadze o trendach dotyczacych kanonow urody, Oczami wyobrazni zobaczylac cos na ksztalt tego ludzika z reklamy Michelin to Ci sie wydalam chuda hehe:)) ale dla mnie to nie ma znaczenia, nie mam kompleksow. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: To zesmy sobie nawysylali :( 10.09.04, 12:02 Lucynko ja zle widze po seroxacie ale az tak bym cie nie pomylila,mialas na zdieciu okularki no mialas i bylas wsrod zieleni,ale jestem szczegolowa.pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: To zesmy sobie nawysylali :( 10.09.04, 12:03 tak to ja, przyjrzyj sie dokladnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 12:08 Ja tez, ja tez!!!! Tez chce zdjeeeeeeeeecie Lusiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Nie kaz mi blagac, choc gotowam i na to... Ojej, chyba mi katar zaczal mozg wypierac z czaszki :( Proooosze o zdjecie, tez moge swoje wyslac, zwlaszcza ze mam same takie, na ktorych nie mam zauchnietego na czerwono nosa :) Pozdro S. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 12:16 Tez chcesz zobaczyc grubo-chuda Lucyne? no to dawaj pierwsza! Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 12:43 No to juz, poooooszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 12:52 uuuuuu niezla jest Sabina, chlopaki ktos chce zeby mu Sabeene wyslac?? zglaszac sie poki jestem na prochach i nie mam hamulcow wewnetrznych hehe:) Kamilki nie wysle bo juz zajeta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 12:53 Sabeena tez juz zajeta ;))) pzdr S. (och, a teraz szybciutko na skrzynke...) Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 12:57 Uau! Sliczna, mloda Lusi! (Hmm, moze wszyscy depresyjni i nerwicowi w tym, co pisza wygladaja na starszych niz w rzeczywistosci... Na posiadanie osmioletniego przychowku w kazdym razie nie wygladasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 12:57 To może i mi wyślecie te wszystkie zdjęcia hurtem? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 12:58 wystarczy odpowiednio wczesnie sie za to zabrac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 13:00 Tak, ciesz sie Lusi poki mozesz, jak Ci syn zacznie dorastac i bedziesz z nim po ulicy chodzic, to jeszcze na miano deprawatorki nieletnich zapracujesz ;)))) S. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 13:05 bede podrywac jego kumpli hihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 13:09 > bede podrywac jego kumpli hihi:) Spryciara :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 13:00 To ja też chcę Wasz zdjęcia dziewczyny!!!!! Odwdziędczę się w poniedziałek bo na razie mam tylko zdjęcia córy i jej tatusia na kompie :)) Plissss. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 13:14 mówisz, masz. Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 13:29 O rany, dziewczyny, ale fajnie, dzięki!! Od razu inaczej się będzie gadało, jak się wie jak człowiek wygląda. Co do moich fotek, zaraz spróbuję, ale nie gwarantuję czy potrafię:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 13:32 jezeli ma mniej niz 5 MB to powinno dojsc:)) ale wolalabym zeby nie bylo zbyt kobylaste:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: JA TEEEEZ............................. 10.09.04, 13:37 Już poszło, poszło.... i Sabeeny też. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: Lucynaaa 10.09.04, 12:52 A ja zdjęcia trolli. Najlepiej grupowe. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Lucynaaa 10.09.04, 12:59 Ej, chlopaki, a podzielicie sie potem tymi zjeciami trolli z chora nie tylko na glowe ale i na grype kolezanka ? Zreszta ja kazde zdjecie poprosze... Rzeznia tez moze byc. Pozdro S. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka ja tez chcę..... 10.09.04, 13:37 to o zdjęciu, też sie chcę wymienić z Wami ;), mogę przesłac Wam swoje, są chetne?;)-zobaczycie jak wygląda była anorektyczka.....Swoją drogą,ale was przyłapałam, hi,hi, na mnie gadacie ,że o wadze ciągle, a same nie omieszkałyście...Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: ja tez chcę..... 10.09.04, 13:51 JA tez chce zdiecia wasze no chlopaki i dziewczyny,no wescie sie zlitujcie Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: ja tez chcę..... 10.09.04, 14:16 No to szybka wymiana - ja już ślę... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka Re: ja tez chcę..... 10.09.04, 14:25 wysayłam do Cassis, kto jescze chce???;) Ale dlaczego ja nic nie otrzymałam??:( Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: ja tez chcę..... 10.09.04, 14:35 a mnie nikt nic nie wysyła :(( Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka JA NIE MAM NIC:( 10.09.04, 14:38 A wyslalam do Cassis, Hopeless, i Ignificant:( Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka dzięki 10.09.04, 14:47 Cassis, dostałaś?A hopeless? Cassis, dzięki za Twoja (wasza ) fotkę, a gdzie reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka chcę jeszcze od kogos:) 10.09.04, 14:59 Mam Cassis i Hopeless:), czekam na inne zdjecia... Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: chcę jeszcze od kogos:) 10.09.04, 15:06 To ja tez chce, wszystkich jak leci. Prosze sie do mnie zglaszac z sensownymi propozycjami, a ja odesle swoje zdjecie. Co Wy na to? Czeeeeekaaaaaam.... S. Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Lucynaaa 10.09.04, 15:16 O rany, ale ruch w tym wątku :))) Jak w mrowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka powysyłałam... 10.09.04, 15:29 chyba do Wszystkich a mam tylko 2(ale jakie ładniutkie..)... Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Lucynaaa 10.09.04, 15:37 lucyna_n napisała: > jak nie na Depresji:) No, no, jakies zycie tli sie jednak w nas! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n ma ktos Insignificanta? 10.09.04, 15:36 :) jezeli tak to ja bardzo poprosze, w zamian moge wyslac zdjecie mojego Starego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n a Subrealisma? 10.09.04, 15:38 w koncu powinnam miec nad biurkiem zdjecie prezesa:) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Ogłoszenie drobne 10.09.04, 15:38 Wymienię zdjęcia własne, Lucynki i Sarenki na fotki z trollami. Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Ogłoszenie drobne 10.09.04, 15:52 Ja za zdjecia trolli gotowam wynajac agencje det. Rutkowskiego i wykopac zdjecie Rzezni ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: Ogłoszenie drobne 10.09.04, 15:53 ja tez chcem zdiecie rzezni-wykopujcie z wykopalisk Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ogłoszenie drobne 10.09.04, 15:59 ja nie pozwalam na rozpowszechnianie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Ogłoszenie drobne 10.09.04, 16:02 Za zdjecia trolli? Lucynka, co to za sobkostwo? Jesli za to dostane w komplecie zdjecia trolli i Rzezni, to moje prosze rozpowszechniac. Ale najpierw musze dostac trolle i Rzeznie, pamietajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Ogłoszenie drobne 10.09.04, 16:03 za zdjecie Rzezni to moge moje nagie zdjecie wyslac hehe:)) ale trollom mowie stanowczo nie! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: Ogłoszenie drobne 10.09.04, 16:06 a ktos wogole ma zdiecie Rzezni,on pewnie tylko sam nimtylko dysponuje Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: Ogłoszenie drobne 10.09.04, 16:02 twoje nie przeciez ci obiecalam-ja ino chcem Rzezniczka Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: Ogłoszenie drobne 10.09.04, 16:21 Ale ja chciałem wyłącznie w słusznej sprawie - za Trolle! A co z tym rozbieranym? wspominałaś coś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: ma ktos Insignificanta? 10.09.04, 15:39 Ślij zdjęcie Starego. A co?!? Poproszę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka Re: ma ktos Insignificanta? 10.09.04, 15:43 nie mam , Kamili też nie mam. Fajnie znac twarz rozmówcy:) Chyba jestem z Was najstarsza;(, (najpierw trułam o wadze, teraz o wieku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: ma ktos Insignificanta? 10.09.04, 16:01 no cos Ty , przeciez Ci juz wyslalam ? czy nie? zreszta to mialo byc na wymiane za Insignificanta albo Subrealisma:) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: ma ktos Insignificanta? 10.09.04, 17:51 Ma ktoś już trolle? Ja mam tylko mnóstwo fajnych babek. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: ma ktos Insignificanta? 10.09.04, 17:55 no wiesz spojz w lutro jaki z ciebie fajny facet,i kto to pisal ze niechce zdiec facetow,bo trolle nimi sa chyba..... ale cukruje dzisiaj hm.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: ma ktos Insignificanta? 10.09.04, 18:45 Trolli jeszcze nie widziałem - normalna ludzka ciekawość ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila551 Re: ma ktos Insignificanta? 10.09.04, 20:02 no pewnie ja bym sobie Rezezniczka poogladala,ale nikt niechce dac,pewnie Lucyna ma tylko niechce sie przyznac Odpowiedz Link Zgłoś
future.schock Re: Lucynaaa 10.09.04, 20:23 kamila551 napisała: > Mam do ciebie prosbe czy bys mogla przeslac mi swoja fotke,juz nie raz > czytalam opinie ze z ciebie laska,no wes nieodmawiajjjjjjjj ja psosę pani tez poplose, a swoje foto pzywioze do pyrlandi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: Lucynaaa 10.09.04, 22:33 A masz zdjęcia Trolli? Na Trolle wymienię wszystkie zdjęcia całego forum. Nie mam tylko Kamili551 i Twoich. I facetów też nie mam (ale nie żałuję). Poszukuję natomiast zdjęć Trolli. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Lucynaaa 10.09.04, 22:36 Mam zdjecia Troli. Tylko musze stworzyc sobie nowe konto, bo ze starego juz wysylac nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
future.schock Re: a ja widziałem 10.09.04, 22:37 forumowiczkę na ziwo, u "świrologa" ale mi uciekla;-( ale balagan zostal:-( Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: a ja widziałem 10.09.04, 22:38 chodzicie do tego samego? jaki bałagan został, po czym? Odpowiedz Link Zgłoś
future.schock Re: a ja widziałem 10.09.04, 22:43 hopeless5 napisał: > chodzicie do tego samego? > jaki bałagan został, po czym? To jest proza życia:-( Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: a ja widziałem 10.09.04, 22:46 trochę to za bardzo tajemnicze - co za bałagan? Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: a ja widziałem 10.09.04, 22:53 Prędzej, czy później wyleją Was razem z tym wątkiem, jak dawno temu mnie i Morganę. Nie zapominajcie, że to forum jest cmentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: a ja widziałem 10.09.04, 22:59 abdon napisał: > Prędzej, czy później wyleją Was razem z tym wątkiem, jak dawno temu mnie i > Morganę. Nie zapominajcie, że to forum jest cmentarzem. A jakim sposobem można kogoś stąd wylać? Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: a ja widziałem 10.09.04, 23:02 Pewne osoby oburzyły się na nas na forum, że jakoby (JAKOBY!) uprawiamy prywatę na tym forum. Powołały się przy tym na netykietę. Oboje z Morganą wynieśliśmy się po tym. Odnaleźliśmy się na duplikacie. Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: a ja widziałem 10.09.04, 23:05 Ale to nie jest prywatne forum, więc ja nie przejąłbym się niczyim oburzeniem. Co to jest duplikat? To słowo przewija się na forum, ale nistety wciąż znaczenia nie poznałem. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: a ja widziałem 10.09.04, 23:07 Wyleja, nie wyleja.. Przyjde pod innym pseudonimem. Tak latwo sie mnie nie pozbeda! Avanti! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: a ja widziałem 10.09.04, 23:14 Duplikat to jest prywatne forum. Dojście: Forum, więcej prywatnych, zdrowie, duplikat (na pierwszym miejscu pod względem liczby wpisów). Trzeba zwrócic się o wpis na listę forumowiczów, ale to nie jest żaden figiel Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: a ja widziałem 10.09.04, 23:19 Ech, od jakiegos czasu mam wrazenie, ze na tym forum wszyscy uprawiaja wszystko, co im sie zywnie podoba. Za sama prywate nie powinni wylewac ;) Pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: a ja widziałem 10.09.04, 23:21 > Ech, od jakiegos czasu mam wrazenie, ze na tym forum wszyscy uprawiaja > wszystko, co im sie zywnie podoba. Ale seksu to chyba jeszcze nikt nie uprawiał? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: a ja widziałem 10.09.04, 23:37 Wiesz, co do tego tez nie mozesz miec pewnosci. Ja nie mam ;))) Pozdro S. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: a ja widziałem 10.09.04, 23:42 Jak będziecie wysyłały swoje golutkie zdjęcia, to i do tego może dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: a ja widziałem 10.09.04, 23:43 Na razie to golutkie zdjecie to tylko Lucyna obiecywala, ale tez nie bezinteresownie, zdaje sie ze za fotke Rzezni chce je przehandlowac ;) pzdr S. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: a ja widziałem 10.09.04, 23:45 Muszę więc za wszelką cenę zdobyć zdjęcie Rzeźni! Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: a ja widziałem 10.09.04, 23:48 A wiesz, że ja na to nie wpadłem!!! To ja też chcę zdjęcie Rzeźni. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: a ja widziałem 10.09.04, 23:51 Który z nas pierwszy zdobędzie zdjęcie Rzeźni, podzieli się z drugim i obaj będziemy mieli golutką Lucynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: a ja widziałem 10.09.04, 23:56 Ja tez chce zdjecie Rzezni, ale swojego golego nie dam. Juz cos tam za zdjecie Rzezni obiecywalam, zaraz sprawdze co, niech no tylko przejrze swoje wczesniejsze posty... S. Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: a ja widziałem 11.09.04, 00:05 > Ja tez chce zdjecie Rzezni, ale swojego golego nie dam. Takie aspołeczne stawianie sprawy nie ułatwia znalezienia rozwiązania problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: a ja widziałem 11.09.04, 00:07 > Takie aspołeczne stawianie sprawy nie ułatwia znalezienia rozwiązania problemu. Myslisz ze komplet nagich zdjec depresyjnych towarzyszek w niedoli zmieni cokolwiek w kwestii dostepnosci zdjecia Rzezni? Moze ktos by sie poswiecil na ochotnika, ja moge poagitowac kolezanki depresyjne, ale swojego nie dam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless5 Re: a ja widziałem 11.09.04, 00:15 > Myslisz ze komplet nagich zdjec depresyjnych towarzyszek w niedoli zmieni > cokolwiek w kwestii dostepnosci zdjecia Rzezni? Będąc szczerym, to wtedy zdjęcie Rzeźni mało mnie będzie obchodziło ;-) > Moze ktos by sie poswiecil na ochotnika, ja moge poagitowac kolezanki depresyjne, ale swojego nie dam ;) A jak już będziemy mieli te zdjęcia otworzymy Website: www.depresyjne-xxx.com takiej perwersji świat jeszcze nie oglądał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: a ja widziałem 11.09.04, 00:19 > www.depresyjne-xxx.com Taa. A czemu tylko kobiety maja sie poswiecac? Moze niech tak mezczyzni depresyjni pokaza swoje wdzieki w calosci.. Moze byc tez sam wdziek (a raczej dwa) :D Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: a ja widziałem 11.09.04, 00:21 Bo jak pokażę Ci moje wdzięki, to zadzonisz po po policję Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: a ja widziałem 11.09.04, 00:24 Nie mam telefonu pod reka :) A nawet jakbym jakims cudem miala, to zamiast na policje zadzwonilabym na straz pozarna (aby zgasila moja rozpalona pod wplywem Twych wdziekow dusze :D:D). Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: a ja widziałem 11.09.04, 09:15 czy ja wiem, niektore watki to takie byly ze... Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Lucynaaa 11.09.04, 00:18 Podaję ulubione przeze mnie wymiary: Takie jak Szapołowskiej (kiedy była młoda!) Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Lucynaaa 11.09.04, 00:35 E, to ja i tak sie nie zalapuje. No i na grzyb Ci moje zdjecie, nagie zreszta, w takim ukladzie? Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Lucynaaa 11.09.04, 00:29 Myślisz, że na jednym zdjęciu moje wdzięki się nie zmieszczą? Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Lucynaaa 11.09.04, 00:31 Nie wazne co "Ja mysle", wazne jak jest w istocie. A jak jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Lucynaaa 11.09.04, 00:51 Nigdy nie odchodzę bez pożegnania. Lucynka ma dziś urodziny. Wysłałem jej karkę Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Lucynaaa 11.09.04, 00:54 Tez wyslalam (przed sekunda)...na adres gazety :D Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Lucynaaa 11.09.04, 00:57 O ren. Ja ciągle czekam na tych Powązkach pod namiotem Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Lucynaaa 12.09.04, 01:59 Chcialam do Ciebie przyjechac, ale wygrala "bojazn i drzenie". Nadal biernie ufam wlasnej stagnacji. Za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Lucynaaa 11.09.04, 01:08 O ren jak tylko przeczytała, że czekam na Nią na Powązkach, dała nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Lucynaaa 11.09.04, 01:16 O ren! Idę czytać Janusza Głowackiego, ale nie tego, który kiedyś na tym forum pisał dokładnie to co Mskaiq, ale trochę ciekawszego. Dobranoc, pewnie już śpisz, ale może mimo to moje życzenia,żeby przyśnił się śliczny poranek, dotrą jakoś do Ciebie w czasie Twojego snu. Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Lucynaaa 11.09.04, 01:19 A potem się dziwią że nas Dr. Depko, czy jak mu tam, nie czyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Smętna Królowa - ładne:) 11.09.04, 11:08 lucyna_n napisała: > a na co Ci dr Depko? Zwolnienia z W-F by wypisywał. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Smętna Królowa - ładne:) 11.09.04, 11:24 chyba ze tak, nienawidzilam wf-u w osmej klasie omal mnie nieklasyfikowali z tego pieknego przedmiotu, musialam zdawac komisa :) Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Smętna Królowa - ładne:) 11.09.04, 11:28 Jak wyglądał ten egzamin? Robiłaś fikołki i rzucałaś piłką lekarską a komisja pokazywała noty: 3.1 3.2 3.0 Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Smętna Królowa - ładne:) 11.09.04, 13:02 hehe prawie:)) musialam wykonac po kolei to co przewidywal program, zdaje sie ze polowy mi sie nie udalo wiec ostatecznie uzyskalam note 3, podniesiona autorytetem pani dyrektor do 4 bo powiedziala wuefistce ze nie zyczy sobie aby wzorowa uczennica hehe:)) miala jedyna troje na swiadectwie z glupiego wf. Dyrektorka uczyla matematyki i zdaje sie bylam jedna z nielicznych osob ktore rozumialy co ona do nich mowi:))) byla genialnym pedagogiem ale taki zdolny rocznik sie trafil:)) Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: Smętna Królowa - ładne:) 11.09.04, 14:56 Miałaś szczęście. Moja matematyczka to był diabeł wcielony. Na koniec semestru miałem zawsze pięć gołych lasek, potem pisałem sprawdzian poprawkowy, z którego dostawałem zwykle 2- i byłem szczęśliwy. Mam nadzieję że ją szlag trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
future.schock Re: Smętna Królowa - ładne:) 15.09.04, 21:44 hopeless5 napisał: >Ale seksu to chyba jeszcze nikt nie uprawiał? ;-) Bo tutaj są ludzie cierpiący i chorzy:-( P.S. To gdzie jest "imprezka":-) Odpowiedz Link Zgłoś