hamburgerka 12.04.06, 17:43 Czy ktoś z Was zna może jakiś dobry sposób na handrę,złe samopoczucie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowuzagubiona Re: Recepta na handrę 12.04.06, 17:54 Tak. SUPER! Poczytaj wypowiedzi na tym Forum. Na mnie zadziałały. Pozdrawiam cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
hatroha Re: Recepta na handrę 12.04.06, 17:58 najlepszym sposobem jest wyjście z domu nawet na deszcz z piorunami i wiatrem w twarz.. Odpowiedz Link Zgłoś
rataffia Re: Recepta na handrę 12.04.06, 20:12 wyjsc z domu, isc przed siebie az sie zmeczysz isc do fryzjera isc na silownie, pocwiczyc az do bolu napic sie dobrego piwa obejrzec fajny film, ale taki ktory zajmie cie bez reszty, a nie taki przy ktorym wpadniesz znowu w jakas glupia zadume wygadac sie komus, ponarzekac, pobiadolic na maxa az sama stwierdzisz ze nie ma powodu do chandry;) kupic sobie cos fajnego sprzatnac mieszkanie, ale tak porzadnie, gruntownie a nie tylko przeleciec z odkurzaczem poprzymierzac ciuchy przed lustrem, odkryc nowe kombinacje koszulkowo- spodnicowo-spodniowe ufarbowac wlosy, zrobic extra makijaz i stwierdzic ze sie zajebiscie wyglada wykapac sie w pachnacych olejkach wymasowac stopy hmmm odwiedzic staruszke sasiadke i obgadac z nia innych sasiadow no nie wiem co jeszcze! pociesze cie - chandra ma to do siebie, ze w koncu mija:))) Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Recepta na handrę 07.05.06, 22:03 Obejrzeć MISIA lub BRUNETA WIECZOROWĄ PORĄ . Z filmów zachodnich SPRZEDAWCY. Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: Recepta na chandrę 07.05.06, 23:50 alkohol dobre jedzenie seks słońce śmiech najbliżsi miles davis itd. Odpowiedz Link Zgłoś
migotkaus Re: Recepta na handrę 09.05.06, 23:58 Czekolada!!! i wszystko co czekoladowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: Recepta na handrę 10.05.06, 00:02 Milka Winter Dreams śliwkowo-cynamonowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
charyzmatek Re: Recepta na handrę 10.05.06, 22:22 Smakowita, taaaak, ale jest sie na odwyku:(( Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Aha! Tu się zaszyłeś, charyzmatku 11.05.06, 08:51 jeden. Wracaj na FS... bo dziewczyny tęęęęsknią i mnie wysłały w pogoń! A tak na marginesie, jak między kolegami... niebezpiecznie tu dla Ciebie:( Między tymi paniami ... psycholożkami:( To cwane dziewczyny i tak Tobą zakręcą, że nie będziesz wiedział gdzie stoisz i jak się nazywasz!!! Uwierz starszemu koledze... dla własnego dobra! Żeby nie było, że nie mówiłem i nie ostrzegałem!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Recepta na handrę 10.05.06, 00:02 upić sie do nieprzytomności ew wciębnąć coś albo daś po kablach Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz najlepsza jest woda 10.05.06, 22:46 wystarczy kilka kropli na szklankę wódki Odpowiedz Link Zgłoś