solaris_38 02.06.06, 22:00 dałam to już na moje ulubine forum ABC ale tu też bo to jest piękne i z radością sie podzielę tym adresem z tą przeiekną muzyką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kluffka Re: coś pieknego 02.06.06, 22:06 bob_dywan napisał: > ??? tu zawarta jest zupelnie inna informacja, na zupelnie na inny temat...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: coś pieknego 02.06.06, 22:10 kluffka napisał: > tu zawarta jest zupelnie inna informacja, > na zupelnie na inny temat...:)) Acha! :) ale w tych ??? zawarta jest też zupełnie inna informacja na zupełnie inny temat :) taki już urok forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
kluffka Re: coś pieknego 02.06.06, 22:21 bob_dywan napisał: > Acha! :) > ale w tych ??? zawarta jest też zupełnie inna informacja > na zupełnie inny temat :) > taki już urok forum :) na psa urok :) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: coś pieknego 02.06.06, 22:35 kluffka napisał: > na psa urok :) Ciepło, ale nie gorąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Sol... 02.06.06, 23:34 nie wkleilas tu tego "do podzielenia":)))) buziak, jak zwykle jestes Niesamowita:) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 no ... - niesamowicie 02.06.06, 23:42 chaotyczna ;) ale wierzę że daję adres do czegoś przecudnego jestem bardzo wzruszona tą muzyką ona mnie otwiera piesci smuci daje ukojenie obiecuje daje nadzieje i pociesza że To wszystko sie nie zdarzy :) :) :) kazdy człowiek który czuje to samo jest moim najbliższym bratem i dziękuję mu za wspólnote odczuwania Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: no ... - niesamowicie 02.06.06, 23:45 solaris_38 napisała: > chaotyczna > ;) > niepowtarzalna raczej;))) > ale wierzę że daję adres do czegoś przecudnego > > jestem bardzo wzruszona tą muzyką > > ona mnie otwiera > piesci > smuci > daje ukojenie > obiecuje > daje nadzieje i pociesza że To wszystko sie nie zdarzy :) :) :) > > kazdy człowiek który czuje to samo jest moim najbliższym bratem i dziękuję mu > za wspólnote odczuwania dokladnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 własnei płakac mi sie chce 02.06.06, 23:59 ale jestem szczesliwa bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 sory sory !!! już daje prezent :) cieszcie się ! 02.06.06, 23:38 www.interviewwithgod.com/psalm23.htm Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrr i modlcie ! chwala ojcu dyrektorowi i solaris..:-) 02.06.06, 23:43 czch Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 skad to połączenie? 02.06.06, 23:54 czy nie podba ci się ta muzyka ? posłuchaj jej kiedy będziesz spokojny a nie rozzłoszczony jak teraz albo nie słuchaj sam wiesz jak sobie zrobic dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrr skad wiesz, ze ja wiem ? :-) 03.06.06, 00:20 - dobra anal iza nie jest zla... czch Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: skad wiesz, ze ja wiem ? :-) 03.06.06, 00:50 każdy wie tylko jedno lubią młotkiem inni piórkiem , jedni ręką inni ustami a inni sercem i nikt tu nie moze innego pouczać i ja tez cie nie chcę Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: sory sory !!! już daje prezent :) cieszcie 02.06.06, 23:47 taaaaaaa, ten "dysonans" klawiszy.... + obrazy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: sory sory !!! już daje prezent :) cieszcie 02.06.06, 23:56 tez zauwazyła s doskonałoś tego "dysonansu" to niesamowite genialene !!! jak sie ciesze że to usłyszałaś ! kurcze chyba sie egzaltuje smutni ludzie będa cierpieć - sory Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: sory sory !!! już daje prezent :) cieszcie 02.06.06, 23:59 solaris_38 napisała: > tez zauwazyła s doskonałoś tego "dysonansu" > to niesamowite genialene !!! > jak sie ciesze że to usłyszałaś ! > kurcze chyba sie egzaltuje > > smutni ludzie będa cierpieć - sory ba, bo takie "dysonanse" tworza przecudna harmonie, wbrew pozorom... Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio co do post-komunistycznej nowomowy... 03.06.06, 23:47 poniewaz lubie Twoje uwagi , to tylko dlatego zwracam sie do Ciebie i zglaszam moje votum separatum :))) Twoje i czeste (innych) okreslenie/odpowiedz/kometarz: - "DOKLADNIE".. to post-komunistyczny jezyk... pisz, prosze (do wyboru) :) - masz racje... - otoz tak... - zgadzam sie z Toba ... jezyk polski jest dosc bogaty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: co do post-komunistycznej nowomowy... 06.06.06, 12:52 Twoje i czeste (innych) okreslenie/odpowiedz/kometarz: - "DOKLADNIE".. > > to post-komunistyczny jezyk... Troszke ci sie porąbało. Ucz innych kiedy cię poproszą Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: sory sory !!! już daje prezent :) cieszcie 02.06.06, 23:50 solaris_38 napisała: > www.interviewwithgod.com/psalm23.htm Przypomina Partity J.S.Bacha polecam do słuchania :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 a masz adres ? nt 02.06.06, 23:58 tego kawałaka kotry ci sie kojarzy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: a masz adres ? nt 03.06.06, 00:05 Adres? Mam płytę, a w necie nie szukałem :) Jeśli lubisz tego typu dzwięki to tylko Bach - Partity dla jednych to "plumkanie" ale jeśli podoba Ci się to co zalinkowałaś to "zakochasz się" w partitach :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 zaznam 03.06.06, 19:56 znajomy ma, mówi że faktycznie sa śietne i obiecał mi przegrać wiec będe miała okazje posłuchac owych partit ;) czy mnie urzekną czy nie dziekuję za prezent :) na pewno go spróbuję Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: zaznam 03.06.06, 23:02 solaris_38 napisała: > czy mnie urzekną czy nie dziekuję za prezent :) > na pewno go spróbuję Traktujesz to jako prezent :) bardzo mi miło.. wszak w rzeczy darowanej zawsze jest część darczyńcy a jeśli jest nią muzyka.... która wchodzi w nas do wewnątrz..... tym bardziej mi miło ;) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mio.mio Re: sory sory !!! już daje prezent :) cieszcie 03.06.06, 22:44 dobrze , ze polecasz, i dobrze, ze jednak nie przypomina...;) wcale a wcale...;) Wiecie co? Posluchajcie sobie kolysanek afrykanskich. I puscie dzieciom, zamiast tych pozytywek i innych... Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 ciekawe 04.06.06, 02:16 chętnie poznam kołysanki afrykańskie - czy znasz jakeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
mio.mio Re: ciekawe 04.06.06, 19:43 Solaris, kochana,masz to u mnie na bank, tylko dokladnie sprawdze co gdzie i przez kogo. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 - to ja zaczynam czekać 07.06.06, 00:47 i nei ja jedna tymi kołysankami zainspirowałas takze inne osoby :) zakołysz wiec w rytmie zcarnego ladu Odpowiedz Link Zgłoś
czas.na.sjeste Re: sory sory !!! już daje prezent :) cieszcie 06.06.06, 17:18 Dziekuje Tobie Solaris. W sam raz na moje smutne dni. Lubię Ciebie czytać, chociaż raczej nie wypawiadam sie na forum psychologia. Twoj prezent bardzo poprawił mi nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 a ja własnei znalazłąm 08.06.06, 00:15 że Cię ucieszył i to MNIE ucieszyło ! i to sie nazywa sprzężenie dodatnie Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Brzydkie to nie jest, ale... 03.06.06, 00:28 ...gdzie dysonans? Posłuchałem i to jest bardzo konsonansowe. Pewnie jestem z innego pokolenia? Bo ja jestem wychowany na harmoniach jazzowych i punkowych dysharmoniach. I trochę też tak gram, chociaż staram się zawsze zachowywać umiar i równowagę. Domyślam się więc, że nie bylibyście w stanie słuchać mojej muzy? :) Dla mnie muzyka musi prowokować myśli i uczucia do poszukiwań Boga, a nie przeżywania błogiego samozadowolenia. Tak, jak prowokujące są czasy, w których żyjemy. Tymczasem to piękno, które usłyszałem przed chwilą raczej usypia. Chyba, że ktoś w danej chwili akurat tego potrzebuje... Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 :) 03.06.06, 00:48 piszeszze chyba że ktos tego własnei potzrebuje i to jest sedno ta muzyka jest odpowedzią na bardzo subtelna potrzebę dysharmonie o kórych piszemy sa raczej ja p[rzypływ fali kótra bawi się podchodzeniem pod brzeg aby zawrócić i zmieszać sie SAMA Z SOBĄ ale to nie tak ze muza potężnych bębnów , rozwianych dragających jazów czy atakujacych straszącymi odgłosami panków jest mnie piękna bywa że jest ona jedyna kóra wyraża pewne uczucia a ta muzyka dotyka dziś mojego serca i porusza mnie go głębi wiec sie nią dzielę i tyle :) :) :) to muzyka łagodncyh fal i ledwo poruszanych wiatrem fal piszesz że usypia z punktu widzenia magii stany zasypiania mają jedne z potezniejszych mozliwosci nieosiągalnych innych droga nie wiem czy jest Bóg ale wiem ze szukam Dobra i że ono mnie wzywa między innymi tą muzyką Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: :) 03.06.06, 01:10 solaris_38 napisała: > ta muzyka jest odpowedzią na bardzo subtelna potrzebę > ale to nie tak ze muza potężnych bębnów , rozwianych dragających jazów czy > atakujacych straszącymi odgłosami panków jest mnie piękna > z punktu widzenia magii stany zasypiania mają jedne z potezniejszych mozliwosc > i > nieosiągalnych innych droga Ok. Dobrze. Ja też często odlatuję z paroma kolegami w taką bardzo spokojną medytację, co niektórzy nazywają smęceniem. Napisałaś "rozwianych, drgających jazów" - nie "jazzów". Czy to pomyłka, czy aluzja? Bo ja akurat mieszkam koło dwóch rozwianych, drgających jazów na pewnej cuchnącej rzece... Na tyle blisko, że często w ciepłą noc przez otwarte okno słucham huku spadającej wody, co niesie się nad całą Wyspą... A sen? Nie musisz tego mówić mnie - wybitnemu, doświadczonemu śpiochowi, sennemu wędrowcy, wariatowi. Lubię też van Beethovena, Mozarta, Bacha, Messiaen'a, Stockhausena... Tak, trzeba szukać Dobra na wszystkie możliwe sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: :) 03.06.06, 09:05 hmm jak fajnie sie między nami poukładało zadragała jaks nitka wspólna lubię to uczucie nawet kiedy to jedna struna da sie na niej grac ;0 dzieki za liścik jaz to pewien slang ale i zarazem przypadek bo rzadko go użuywam i nie wiem czmu tym razem tak go uzyłam a teraz idę do pracy dobro jest jedyna zycjodajną siła i nei szukac go znaczy iśc na manowce czasem jak mawiał Stachura cudne manowce.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: :) - do solaris_38 04.06.06, 07:54 solaris_38 napisała: > jaz to pewien slang Tak, tak, wiem, ale to słowo jest mi szczególnie bliskie a dwuznaczne. Dlaczego bliskie, to już troszkę wiesz. Powiem więcej - w moim mieście od lat odbywa się festiwal Jazz/Jaz nad... Odnośnie drugiej części, to jak szłyszę szum wody - znaczy, że można spać spokojnie. Jak jest cicho, to znaczy, że jest równo i woda nie spada. A więc tak się już podniosła, że może przelać wały, rozwalić te wszystkie nasze fortyfikacje i zalać Wyspę, a więc mój dom. W lipcu 1997 było w Cuchnącej Rzece 7,4 m - t.j. na ponad 4 warstwy worków ponad fortyfikacje. Była taka panika, że wszyscy mieszkańcy Wyspy ze strachu ruszyli na wały bronić swojego dobytku. Miasto pływało, a Wyspa przetrwała... Teraz mamy nowe wały, wzmocnione fortyfikacje, wyremontowane jazy - wszystko powinno wytrzymać ponowne 7,4 m. Ale tylko Bóg wie, czy kiedy nie przyjdzie gorszy potop. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: :) - do solaris_38 06.06.06, 00:57 solaris_38 napisała: > a co to za Wyspa ? Wyspa półoficjalnie nazywana jest Wielką Wyspą. Z lądem stałym łączą ją 4 mosty (teraz jeden z ważniejszych idzie do remontu i będzie tragedia), kładka koło Zoo i możliwość przejścia przez 2 jazy ze śluzami żeglugowymi (trzeba przejść po wrotach śluz). Dookoła jest rzeka Odra (główny nurt), odnoga o nazwie Stara Odra oraz kanały - powodziowy i żeglugowy. Wyspa jest ze wszystkich stron ufortyfikowana (o tym już pisałem) przeciwko potopom (przychodzą co ok. 10 lat). Zabudowa mieszana, ogromna ilość terenów zielonych, zajezdnia tramwajowa Nr VI, sławna Hala Stulecia, sławne Zoo, wybitne osiedle mieszkaniowe wg koncepcji "zielonego miasta" z lat 20 XX w... Przeważający styl zabudowy - Bauhaus. Wszystko jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: :) - do solaris_38 06.06.06, 23:52 nie :) powinnam sie pewnie wsyydzić ale wolę sie jednak spytać ale brzmi to jakos tak niesamowicie tajmiczo oczyma wyobraźni widze a nawet słysze .. przedziwne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: :) - do solaris_38 07.06.06, 01:00 solaris_38 napisała: > nie :) Eee, chyba jednak wszystko wiesz... Trochę mi teraz głupio z tym chwaleniem swojego miejsca życia, to napiszę parę negatywów. Mokro tu. Ludzie chorują na choroby reumatyczne, w wieku dziecięcym na anginy itp. Wszyscy trochę nienormalni. Ludzie z zewnątrz dziwnie na nas patrzą... Mówią: czy to w ogóle Polska? Bo tak dziwnie jakoś... A to stolica Śląska. Vratislav-Breslau-Wrocław. Wysp jest dużo - prawie cały środek miasta na wyspach - większych, mniejszych. Mostów sporo ponad 100. Moja Wyspa chyba największa. Zresztą zobacz wszystko sama - odjazd gwarantowany - zaczyna się już na Dworcu Głównym kolei - eklektyk z 1856, jeden z najciekawszych w Europie, a właściwie na świecie. Niestety, 70% miasta zostało totalnie zrujnowane w czasie II wojny światowej dzięki głupocie hitlerowców i brutalności sowietów. Na dobrą sprawę dopiero teraz to się jakoś podnosi. Paradoksalnie dużo pomógł potop 1997. Pierwotny klimat jednak przetrwał - w szerokim rozumieniu. I całkiem sporo ciekawych budowli. A Odra sobie płynie... W Hamburgu zawsze też się czuję "u siebie" :) - jak większość ludków od nas. Taki podobny duch i klimat (domy, ulice, kamienie, bruk, drzewa, zieleń, zapach, mokro, wyspy, Łaba/Elbe, mosty i... potopy), tylko wszystko 10x większe. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 no wiem 08.06.06, 00:18 bo mi koleżanki z ABC pomogły żebym na gupiom nie wyszła skorom już jest takowa ale ja czasem lubię hak ktos tak zamiast Wrocław opisze jak TY całą .. HISTORIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: :) - do solaris_38 06.06.06, 14:59 lowca_trolli napisał: > Poswingowałbys se hehe A co? To może wpadniesz kiedyś na koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 jes jess jes ;) choc faktycznie i muzycznie 07.06.06, 00:50 swing swing everybody got to swing Odpowiedz Link Zgłoś
nattaszaa Re: coś pieknego 03.06.06, 01:19 Solaris, kogo interesuja prywatne zamkniete fora? NIKOGO taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: :) skad mam wiedziec kogo ? ale abc jest fajn 03.06.06, 22:06 miejsce jest fajne, kiedy emanuje pozytywnym nastawieniem do swiata i ludzi... a tak, to tylko pozory fajnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: :) skad mam wiedziec kogo ? ale abc jest fajn 03.06.06, 23:22 Pod pozorami fajnosci zazwyczaj kryja sie personalne tragedie... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: :) skad mam wiedziec kogo ? ale abc jest fajn 03.06.06, 23:28 skad takie przypuszczenie? dla mnie pozory fajnosci zazwyczaj kryja pustke... Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: :) skad mam wiedziec kogo ? ale abc jest fajn 03.06.06, 23:33 Ty jak zwykle o blondynkach...co tez jest zludne:) No, ale do tematu Twojego postu...Ano, Ci fajni, to zazwyczaj sponiewierani przez zycie oszukancy, ktorzy oszukali siebie i teraz chca oszukac...Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: :) skad mam wiedziec kogo ? ale abc jest fajn 04.06.06, 00:00 a co z niefajnymi? skad sie biora? Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: :) skad mam wiedziec kogo ? ale abc jest fajn 04.06.06, 00:05 Nie-fajni sa w procesie przeksztalcania przez spoleczenstwo politycznie poprawne na fajnych...ot, tak...zwyczajnie ale z uporem maniakow...zeby byc lepszym i w zwiazku z tym...glupszym:) A biora sie z krocza? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: :) skad mam wiedziec kogo ? ale abc jest fajn 04.06.06, 00:11 czyli w zaden sposob nie odroznimy fajnych od fajnych... jedni, to z tragedii fajni, a drudzy fajni, to przemalowani z niefajnych... wniosek z tego, ze ci niefajni jeszcze nieprzemalowani, sa naprawde fajni... teraz pytanie dla kogo sa fajni? Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: :) skad mam wiedziec kogo ? ale abc jest fajn 04.06.06, 00:18 Dla siebie Luty, tylko dla siebie. Dla innych nie-fajnych stlamszonych, zaszczutych i zagluszonych przez fajnych tez beda nie-fajni...wtedy tylko odrodziny "solidarnosci" moga nie-fajnych zlaczyc przez fajnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: :) skad mam wiedziec kogo ? ale abc jest fajn 04.06.06, 00:21 hihi....:)) powiedz Rybie, kto to sa, ci zaszczuci i zagluszeni...i gdzie sa? Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: :) skad mam wiedziec kogo ? ale abc jest fajn 04.06.06, 00:25 A to sobie poczytaj troche forum...i znajdziesz, hihihi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
luxi Powiem Ci :) 04.06.06, 00:26 luty10 napisał: > hihi....:)) > powiedz Rybie, kto to sa, ci zaszczuci i zagluszeni...i gdzie sa? To zaszczutych 800 mln obywateli ChRL.. strach pomyslec, co bedzie, gdy sobie o swoich prawach przypomna :) Naturalnie, dotyczy to rowniez obywateli Indii... Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 własnei dlatego lubię ABC 04.06.06, 19:21 jest tam kilika wrażliwych ciepłych kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: coś pieknego 06.06.06, 15:08 nattaszaa napisała: > Solaris, kogo interesuja prywatne zamkniete fora? > > NIKOGO taka jest prawda Piszesz we własnym imieniu, prawda? Jesteś WSZYSTKIMI czy NIKIM:P Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 :) 07.06.06, 00:51 :) :) :) zcasem własnie tak (choć jak wiesz bywam jędza) Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Piekne to wszystko bedzie... 03.06.06, 23:29 Jak przestaniemy wydzielac odchody i w zwiazku z tym przestaniemy zrec... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 00:02 mnie ciekawi, dlaczego nie mozesz zadowolic sie tym co jest; przeciez pieknie jest zrec i wydalac... Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 00:08 A skad Ty wiesz czym ja sie zadowalam? Hmmm, nie wiesz...no, moze o chivasku wiesz:) Ale cos Ci powiem Luty. Zarcie i wydalanie uwazam za strate czasu, taka sama jak spanie. Malo tego, gdybysmy nie zarli, mielibysmy o wiele wiecej swin, ktore mozna byloby oswoic...i mieszkalyby wsrod nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 00:13 nie jadam swin, nie ma wiec problemu... a zjesc lubie cos fajnego:) a wiem czym sie zadawalasz, bo piszesz o tym co jakis czas...:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 00:21 Nie wiesz Luty, nie wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 00:24 masz racje...pomylka... wiem co Cie niezadawala, bo piszesz o tym co jakis czas... Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 00:25 hehehe:))) tez nie wiesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 00:28 czyli caly czas sciemniasz? po co? Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 00:31 Nie Luty, to Ty sciemniasz piszac ze wiesz co mi po glowie chodzi...nie mozesz wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 00:34 a Ty wiesz co mo po glowie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 00:35 Ty jestes transparent Luty, kazdy wie co Ci po glowie chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 00:43 co mi chodzi po glowie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 00:50 nie tchorz, tylko powiedz... co wg Ciebie mam napisane na transparencie... Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 00:53 No przeciez powiedzialem...powinienes sie skapowac juz po tym "transparencie" :))) Chyba slaby dzien masz Luty, no nic, zdarza sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 01:05 napisales, ze kazdy wie co mi po glowie chodzi to chcialbym wiedziec co kazdy wie na temat mojej glowy... i z powodu tego, ze mam dzisiaj slaby dzien, powinienes mi to jasno wylozyc... Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 01:07 Luty, juz chyba nie moglem jasniej...co sie z Toba dzisiaj dzieje chlopie? Nie rozumiesz slowa NIC? Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 01:17 Luty, juz poza "naszym" tematem, czy Ty wiesz ze dalsza kontynuacja naszej dyskusji o slowie "NIC" robi NIC innego jak zasmieca piekny watek solaris? W zwiazku z tym zaczyna mi byc glupio...w stosunku do solaris, co wcale nie znaczy ze chcialbym, czy namawialbym solaris do stosunku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 01:22 cos ty Rybie, my tu robimy Solaris reklame...hihi myslalem, ze pekniesz i bedziesz gadal cos od rzeczy...ale sie nie udalo...:)) namow solaris do stosunku, co ci szkodzi ...:D Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: Rybie uwielbiam czasem twoje teksty ;) :) :) 04.06.06, 02:27 widzisz? to ja go tak inspiruje...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 13:20 no jakos sie inspirujecie i dobrze a mnie inspiruje ta melodia dlatego ułożę do niej piosenkę i mam nadzieję ze w tej piosence bedzie choćby JEDNA nuta która wspólna wibracją obejmie całe abc i psy to będzie taka medytacja o was nas i tym Odpowiedz Link Zgłoś
ali-baba1 Re: to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 13:26 Nudna jesteś i nie robisz wrazenia, a twoich dwóch kolegow to juz .... niech sie wami zajmie spiral _architect Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 dokładnie odwrotnie 04.06.06, 19:23 wiesz ze ciebie trzeba czytać na wspak ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 14:35 solaris_38 napisała: > no jakos sie inspirujecie > i dobrze dziwne? dla mnie nie... > > a mnie inspiruje ta melodia > > dlatego ułożę do niej piosenkę i mam nadzieję ze w tej piosence bedzie choćby > JEDNA nuta która wspólna wibracją obejmie całe abc i psy > to będzie taka medytacja o was nas i tym faktycznie, jestes troche, jak mowisz o sobie, roztrzepana...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ali-baba1 Re: to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 14:36 Prze nie jednego roztrzepana luty zapomnieles dodac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ali-baba1 Re: to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 14:38 Ale ty luty tez z jej usług korzystałes ... moze z litosci w zwiazku z tym wpisy czatowe hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 14:46 zebym umial Cie zrozumiec, to bym to juz dawno to zrobil... Odpowiedz Link Zgłoś
ali-baba1 Re: to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 15:37 Luty, imponowała ci, ty przeciez lubisz sie litowac Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 16:16 ali-baba1 napisała: > Luty, imponowała ci, ty przeciez lubisz sie litowac blizej prawdy sa ci, ktorzy twierdza, ze nie znam litosci... a imponuja mi tylko tacy, ktorzy pracuja nad soba, chca pokonac swoje slabosci i wady, nie zwalaja swoich bledow na innych, na okolicznosci... imponuja mi ludzie szlachetni, a przez szlachetnosc rozumiem szacunek do swiata, szacunek do zycia, do kazdego napotkanego czlowieka, a takze kompletny brak msciwosci, zawisci, zawzietosci i chciwosci... imponuja mi tez ludzie radosni, ktorzy z kazdego najmniejszego drobiazgu potrafia zrobic swieto i zapraszac do swietowania innych... imponuja mi ludzie, ktorzy nie wysmiewaja, nie szargaja czyjegos imienia, nie wykreslaja....ktorzy maja zawsze, kazdego dnia, a nie tylko w czasie Wigilii, trzynaste nakrycie na swoim stole... imponuja mi ludzie, ktorzy zyja z pasja i pasja swoja, potrafia zarazac innych... i wreszcie; imponuja mi ludzie tworczy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ali-baba1 Re: to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 16:18 luty10 napisał: > blizej prawdy sa ci, ktorzy twierdza, ze nie znam litosci... I dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ali-baba1 Re: to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 16:35 Luty, czy twoim zdaniem człowiek, który nie zna litości nie jest mściwy? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 16:37 litosc, jest dla mnie uczuciem malych, podlych ludzi... dla szlachetnych jest wspolczucie... wspolodczuwanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ali-baba1 Re: to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 16:42 No właśnie umiejętność werbalnego przekazu pod tytułem współczuje ci, ale to i tak niczego nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 16:45 nie werbalizuje sie wspolczucia... wspolczucie sie czuje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ali-baba1 Re: to dziwne ale tak jest :) 04.06.06, 16:47 luty10 napisał: > nie werbalizuje sie wspolczucia... powiedz to innym nie mnie:) > wspolczucie sie czuje...:) albo nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
luxi Krytyka, a krytykanctwo... 04.06.06, 00:12 Stawianie wlasnych dokonan pod znakiem zapytania uchodzi za tfurcze :) Powatpiewanie w dokonania innych zawsze bywa dwuznaczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ali-baba1 Re: Piekne to wszystko bedzie... 04.06.06, 12:18 rybolog napisał: > Jak przestaniemy wydzielac odchody i w zwiazku z tym przestaniemy zrec... Przyszedłes tu ostatnie klotze rzucic? Tfu, ty przyszłes Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 kolcki ... lego ? 07.06.06, 00:06 to może ja rzucę ostaniego wydaje mi sie że chyba moge okreslić twoja orientację seksualna ... to dziwne ze DOPIERO TERA Z po tym "tfu" się zorientowalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_xy Re: coś pieknego 07.06.06, 15:21 Solaris - dziękuję za te chwile pozytywnych emocji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 te rzeczy sa obustronnie nagradzające 07.06.06, 23:02 cieszę sie że napisałaś że Ci sie pdobało :) wiem ze obie musnęło nas skrzydło anioła jesli one istnieją Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 to ja dziś prosze o jednego 08.06.06, 00:19 na dobranoc :) ;) :) enter Odpowiedz Link Zgłoś
greengrey Re: to ja dziś prosze o jednego 08.06.06, 16:21 Jeden na dobranoc.. A drugi na dobry dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 biorę oba ;) 09.06.06, 18:48 albo niech one mnie wezmą :) albo niech se chociaz pomarzę że są Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek10 piekne,to fakt 12.06.06, 21:59 wlasnie slucham sobie tego utworu i tak sobie probuje nastroj poprawic. Straszna załamka- chyba jeden z najgorszych dni mojego zycia. Pewnie gdybym opisala co dzieje sie w moim zyciu to kazdy doradzilby "glowa do gory", "to nie koniec swiata" etc...ale ja czuje wlasnie teraz ze to koniec, ze staly sie rzeczy, ktore sie juz nie odwrocą...pamietam jak jeszcze pare miesiecy temu bylam taka szczesliwa- wlasciwie zawsze moje zycie bylo beztroskie i szczesliwe, ale za to ja nie bylam zbyt dobrą osobą, ranilam ludzi i teraz mysle, ze niezle "dostaje za swoje" i tym bardziej upewniam sie ze juz nawet nie zasluguje na to zeby bylo lepiej. Chyba wlasnie skumulowaly sie we mnie wszystkie niepowodzenia ostatnich miesiecy. Tyle beznadziei i nic sie nie zmienia. A do tego juz tyle osob zranilam ze wszystkie te najblizsze sie odwrocily...oczywiscie mam przyjaciol- bliskich ,ale nie chce ich zadreczac, kazdy ma w koncu swoje problemy. Ja w kazdym razie takich jak teraz jeszcze nie mialam i teraz chyba nie potrafilabym pocieszac innych tak jak kiedys, bo teraz mowiac, ze "wszystko sie jeszcze odmieni i bedzie lepiej", po prostu bym w to nie wierzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 końce świata 13.06.06, 01:50 zdarzają sie ale sa i zmartwychwstania i czasem do czegos po wielekrość lepszego dojrzalszego wiec sie otwórz na to co dobre, wierz w siebie i wyciagaj wnioski na pewno za jakis zcas INACZJ spojrzysz na to co teraz jedno jest pewne jak sie czegoś nauczysz naparwde to wszystko to nabizre sensu którego mieć nie będzie jeśli tylko to .. przetrwasz Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: końce świata 13.06.06, 03:05 Ech Ty solaris_38 - mącisz w tym wątku a mącisz. Ale z końcem świata to generalnie słusznie prawisz. A Ty z których gór jesteś, że taka porąbana? Bo nie ze Śląskich chyba - wyczuwam, że to trochę inny typ wariactwa. Nie obraź się czasem. Po prostu są obszary na Ziemi, gdzie ludzie są "nienormalni". Znaczy często - za bardzo normalni. Za dużo widzą. Czasem miewają kłopoty z wyrażeniem tego widzenia. Ale, czytam, jakoś walczysz. Ja tam coś kumam - chociaż na równinie nizinno-odrzańskiej, jednak do gór niedaleko. Taki tu mój śląski "Kraków". :) Odpowiedz Link Zgłoś