Dodaj do ulubionych

Klinika dla uzależnionych od gier

IP: *.net.pulawy.pl 09.06.06, 16:18
O k....
Obserwuj wątek
    • Gość: nanook Re: Klinika dla uzależnionych od gier IP: *.pronet.lublin.pl 09.06.06, 16:26
      Przeczytałem, mogę iść grać. :))

< BF 1942 >
      • Gość: :O) Re: Klinika dla uzależnionych od gier IP: 170.65.192.* 09.06.06, 16:38
        BF to najlepsza gra na swiecie. Cos nie moge sie przekonac do bf2 i caly czas
        daje na desert combat... dobrze znam mapy, sprzet itd. Nie powiem jednak zebym
        byl uzalezniony wale tylko pare godzin w tygodniu. Gre uwielbia moja dziewczyna
        ktora oglada mnie czesto jak gram i moj tato kupuje teraz pcta i chce zebym mu
        to zainstalowal!!! Mama sie chyba zalamie jak on zacznie w to dawac!!!

pozdrawiam.
        • Gość: asd Re: Klinika dla uzależnionych od gier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:03
          Prawda jest taka, że człowiek może uzależnić się od wszystkiego. Czy będzie to
          internet, gry komputerowe, używki czy drapanie po tyłku.
          • frant3 Nie gram wcale 10.06.06, 13:39
            A ja w ogóle nie gram! Chociaż kiedyś zagrałem u kolegi, to na tym swoim komputerze nie ułożyłem nawet pasjansa! W tym temacie czuje się jak dziewica.

--
            Frant - humor, satyra, krytyka
            • manhu Re: Nie gram wcale 11.06.06, 13:04
              Bo jesteś gupi:)
              Ja się cieszę, że podali tu przykład maniaka grającego po 14godz/dobę, a nie jak wielu "mundrych" psychologów, twierdzących że 15 minut starczy, 1 godz. to pewnie nałóg. Ciekawe, że nie leczą oglądająch TV, a skoro średnia jest aż 4 godz (dużo więcej niż przy grach), więc maniaków jest z 10 x więcej.
      • Gość: konishiko Re: Klinika dla uzależnionych od gier IP: 134.76.70.* 09.06.06, 19:25
        No to ja tez. Przynajmniej wiem, gdzie sie zglosic ;)

(WoW)
    • Gość: Terence Re: Klinika dla uzależnionych od gier IP: *.elb.vectranet.pl 09.06.06, 17:58
      uzależnić można się od wszystkiego co sprawia przyjemnośc! :) kiedys straciłem
      dziewczyne przez Baldurs Gate...oczywiście z dodatkiem Opowieści z Wybrzeża
      Mieczy... :) a ściemniałem zawsze że musze coś zrobic, babci pomóc itp. a
      biegłem grac po lekcjach, teraz to troche he bezsensowne mi się wydaje...
      • Gość: Miś Problem z uzależnieniem IP: 70.255.209.* 10.06.06, 22:13
        Gość portalu: Terence napisał(a):
        > Uzależnić można się od wszystkiego co sprawia przyjemnośc! Kiedys straciłem
        > dziewczyne przez Baldurs Gate.

Syn znajomych stracil prace, bo zamiast testowac programy, co bylo jego praca,
        gral w gry komputerowe. Zastanawialem sie, ze miales za malo przyjemnosci z
        dziewczyna jesli wolales gry komputerowe. Ale jesli teraz zalujesz, to znaczy,
        ze dziewczyna byla Ci potrzebna. Mi kobieta jest potrzebna do w miare
        szczesliwego zycia, a od gier dawno sie odzwyczailem (ale z Internetu musze z
        godzine dziennie skorzystac).
        • Gość: pewnie jakis-holik Re: Problem z uzależnieniem IP: *.fnet.pl 11.06.06, 00:38
          > Zastanawialem sie, ze miales za malo przyjemnosci z
          > dziewczyna jesli wolales gry komputerowe.

oj, stary, to zupelnie nie tak dziala. myslisz, ze fakt, ze alkoholik postawiony przed alternatywa - seks czy alkohol wybierze alkohol wynika z tego, ze "woli" alkohol, albo, ze seks mu daje malo przyjemnosci?
    • Gość: FreakyMisfit Re: Klinika dla uzależnionych od gier IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 09.06.06, 18:01
      > które nie potrafią rozstać się z dżojstikiem
      Joystick był używany w czasach c64, teraz mało kto tego używa. Większość gier z powodzeniem daje się obsłużyć myszką i klawiaturą.
      Idę pograć w Trackmanię, polecam te wyścigi, fajne są.
      • wroob_l Re: Klinika dla uzależnionych od gier 10.06.06, 10:10
        "Obsłuż" za pomocą klawiatury i myszki takie gry jak: Flight Simulator, Lock On,
        Sturmovik, Falcon... ; )
    • Gość: asdf Re: Klinika dla uzależnionych od gier IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.06, 19:06
      taka klinika i tak nie pomoze :-)
    • Gość: whahdada W polsce do problemu podejdą inaczej :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 09:59
      zwiększą akcyze:P na gry....:P
      • Gość: mispercepcja Re: W polsce do problemu podejdą inaczej :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 15:53
        Przydałoby się...

www.rockthecasbah.blox.pl
    • Gość: gierkisądlaciołków A kiedy klinika uzależnionych od religii ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 19:35
      • Gość: Miś Religia jest zwykle pozyteczna dla wyznawcow IP: 70.255.209.* 11.06.06, 00:29
        Gość gierkisądlaciołków napisal:
        > A kiedy klinika uzaleznionych od religii?

Z badan naukowych wynika, ze ludzie wierzacy i praktykujacy zyja dluzej i sa
        bardziej szczesliwi. Wynika to glownie z przynaleznosci do grupy spolecznej
        majacej zblizone poglady i obyczaje. Czlowiek jest istota spoleczna i aktywna
        przynaleznosc do grupy spolecznej jest mu potrzebna.

Problem pojawia sie gdy taka grupa jest agresywna i wroga do innych ludzi.
        Niestety czesto zdarza sie sie rzadni wladzy osobnicy wykorzystuja religie dla
        zdominowania i podporzadkowania sobie innych ludzi. Ale oni nie zapisza sie do
        kliniki odwykowej.
      • terence Re: A kiedy klinika uzależnionych od religii ? n/ 11.06.06, 16:22
        a może klinika uzaleznionych od Radia M.?
    • patman Rundka counter-strike'a jeszcze nikomu nie zaszkod 11.06.06, 12:36
      ziła.
    • szakal_el Re: Klinika dla uzależnionych od gier 12.06.06, 00:14
      Hehe. Sam czasem sie zastanawiam czy to nie dobry pomysl z ta klinika...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka