sykstyrius 07.07.06, 08:49 moja dziewczyna grozi mi samobojstwem. niestety znam ja na tyle, ze wiem ze jest w stanie to zrobic. potrzebuje pilnie dowiedziec sie jak ja zatrzymac..... nawet gdyby mialy interweniowac sluzby medyczno-porzadkowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sykstyrius Re: samobojstwo 07.07.06, 09:02 ogólna depresja. ciągłe przeciążenie, 3 tyg z b. ograniczonem snem. perfekcjonizm. nieperfekcyjna praca mgr. żądza 5 na dyplomie. rozczarowanie mną. Odpowiedz Link Zgłoś
onka75 Re: samobojstwo 07.07.06, 10:31 Za dużo na raz. Proponowałabym psychologa. To nie jest robota dla kogoś znajomego, zwłaszcza przy rozczarowaniu tą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
sykstyrius Re: samobojstwo 07.07.06, 09:08 to nie jest qrwa zart! sprawdzcie naglowek wiadomosci, adres IP co wam sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
sykstyrius Re: samobojstwo 07.07.06, 09:13 ogólna depresja. ciągłe przeciążenie, 3 tyg z b. ograniczonem snem. perfekcjonizm. nieperfekcyjna praca mgr. żądza 5 na dyplomie. rozczarowanie mną. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: samobojstwo 07.07.06, 09:19 to jest bardzo ogólne, czym przeciążenie, pracą magisterską na niższym poziomie niezdanymi egzaminami, jaki jest cel maksymalnych ocen Odpowiedz Link Zgłoś
sykstyrius Re: samobojstwo 07.07.06, 09:25 1. Celem jest 5 na dyplomie. Samo w sobie. Z tego powodu nieprzespane 3 tygodnie. Konfilkt pomiędzy pracą nad mgr a emocjami utrudniającymi pisanie, obwinianie się i zamknięte koło.... 2. Rozczarowanie naszym 1szym pocałunkiem, rzekomo byłem chamski. 3. Depresja ciągła, trudne dzieciństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: samobojstwo 07.07.06, 09:36 być może ma ambicje większe niż możliwości i nie jest w stanie osiągnąć lepszych wyników, z czym powinna pogodzić się,chyba,że potrafi więcej a rozczarowanie tak drobnymi historiami jak pocałunki to poziom przedszkola a nie pracy magisterskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
onka75 Re: samobojstwo 07.07.06, 10:33 Dziewczyna pisze pracę magisterką i drąży temat pierwszego pocałunku? o_o Ręce mi opadły. :( A ten pocałunek to kiedy miał miejsce? Pewnie ze sto lat temu? :/ Namów ją na wizytę u specjalisty. Poza tym depresje się leczy i to skutecznie. A trudne dzieciństwo można przepracować. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: samobojstwo 07.07.06, 14:34 Twoja dziewczyna jest niepowazna albo chora Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: samobojstwo 08.07.06, 03:24 a jak sie zabije to ty bedziesz odpowiedzialny, bo ona byla toba rozczarowana ze jej nie ucalowales tak jak jej wyobraznia chciala na piatke lub lepiej czy chcesz zeby zyla po to zeby zabijac sie jak dojdzie do fatalnego w jej opinii zblizenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: samobojstwo 08.07.06, 05:23 chlopie strzel jej w buzie, potem przytul - jak przejdzie, to bedzie okej jak nie to niech wy*** po kiego sobie psyche orac takim wrzodem Odpowiedz Link Zgłoś