Gość: Z IP: *.radio.com.pl 09.11.01, 17:13 snem wariata! Czy nie jest to trafne określenie? Jakie znacie inne trafne określenie tego szaleństwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kwieto Re: Życie jest ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 17:32 Zycie jest. I to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maarzena Re: Życie jest ... 09.11.01, 22:57 Zgadzam sie z kwieto. To zdanie nie ma zakonczenia. "Life is life" :))) Marzenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Życie jest ... IP: 213.186.93.* 09.11.01, 17:55 Życie jest nowelą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwieto Re: Życie jest ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 18:15 Jesli "Antkiem", "Jankiem Muzykantem" albo "Silaczka", to ja nie czytam! Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Życie jest ... 09.11.01, 18:55 Zycie jest krotkie/relatywnie/, wiec jedz je lyzkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czart Re: Życie jest ... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.11.01, 22:15 bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
bajeczka Serwus, Madonna! 09.11.01, 19:37 Gość portalu: Z napisał(a): > snem wariata! Zycie to swiatlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Życie jest ... IP: 213.186.93.* 09.11.01, 22:22 Moi kumple z bramy pijąc wino za 3.20 PLN powiadają że " picie to jest życie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Życie jest ...do Czarta IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.11.01, 18:19 ........a nawet bardziej,bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa Re: Życie jest ...jak puzzle 10.11.01, 23:28 ... trzebaje sobie jakos ulozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: Życie jest ... IP: *.cm-upc.chello.se 12.11.01, 01:53 ...piekne nawet gdy boli Odpowiedz Link Zgłoś
fantasia Re: Życie jest ... 12.11.01, 01:59 Sen wariata zacytowany przez Z. występuje w takim oto fragmenciku: "...byli inni przede mną. Przyjdą inni po mnie, albowiem życie wiekuiste, a śmierć płonna. Wszystko jak sen wariata śniony nieprzytomnnie..." (a kto zgadnie, cóż za ironiście przydarzyło się ten kawałek wysmażyć? :-)) Można go też i tu odnaleźć: "Life's but a walking shadow, a poor player that struts and frets his hour upon the stage and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing." Mnie się różne takie podobają w zależności od pory dnia, nastroju, ostatnio zjedzonej potrawy, ostatnio odbytej rozmowy telefonicznej, itepe... Hasełko na dziś: "Życie to coś więcej niż sentymentalne porównania". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: Życie jest ... IP: *.cm-upc.chello.se 12.11.01, 16:27 fantasia napisał(a): > (a kto zgadnie, cóż za ironiście przydarzyło się ten kawałek wysmażyć? :-)) No uroczy Galczynski, ktoz by inny ;) a to drugie to czyzby Mistrz ze Stradford upon Avon?( 'As You Like It'??) > Mnie się różne takie podobają w zależności od pory dnia, nastroju, ostatnio > zjedzonej potrawy, ostatnio odbytej rozmowy telefonicznej, itepe... Hasełko na > dziś: "Życie to coś więcej niż sentymentalne porównania". Podoba mi sie bardzo. Serwus Madonna. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja Re: Życie jest ... 12.11.01, 05:47 Znacie to "zycie jest smiertelna choroba na ktora sie umiera"? Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas Re: Życie jest ... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 11:46 no kabaretem i nie je... bajka tylko bitwa. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś