rozalka06021 02.11.06, 08:51 mam problem, czy znacie jakieś stronki z najnowszymi badaniami na temat wpływu TV na człowieka?(muszę tez wybrać 3 programy TV, np serial itp. i napisac jego wpływ na telewidza). Będę wdzięczna za każdą pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_adam Re: brak pomysłów 02.11.06, 08:58 napisz do tv - oni sami prowadza takie badania moze zechcą ci je udostepnic. zapytaj też Świadków Jehowy o materiały na temat TV, maja oni rzetelne informacje z róznych zrodeł. Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: brak pomysłów 02.11.06, 13:01 nie wiem czy ci się to przyda, tutaj jest art o szkodliwości tv www.wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=8&dest=661 Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: brak pomysłów 03.11.06, 21:35 przeciez to proste,ogladnij jakiekolwiek 3 programy i zobacz sam jakie wrazenie one na Tobie wywarly, co do wplywu TV na czlowieka wystarczy przytoczyc ilosc sprzedawanych odbiornikow rocznie i koszt abonamentu do sredniej krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś