Gość: Imagine IP: *.unl.edu 03.04.03, 22:30 Oto zadanie z liczbami rzymskimi: XI + I = X Pytanie: co trzebaby zrobic by to rownanie mialo sens ? Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa Re: Kto potrafii ? 03.04.03, 22:32 np. zamienic znaki:) c. Gość portalu: Imagine napisał(a): > Oto zadanie z liczbami rzymskimi: > > XI + I = X > > Pytanie: co trzebaby zrobic by to rownanie mialo sens ? > > Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kto potrafii ? IP: *.unl.edu 03.04.03, 22:36 cossa napisała: > np. zamienic znaki:) > > c. > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Oto zadanie z liczbami rzymskimi: > > > > XI + I = X > > > > Pytanie: co trzebaby zrobic by to rownanie mialo sens ? > > > > Pozdr, Imagine. Nie. Nawet o tym nie pomyslalem, a to nawet ladne rozwiazanie, ktore podalas. W tym zadaniu nic nie zmieniamy w sensie dokladania czy usuwania. Cos innego wchodzi w rachube. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Kto potrafii ? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 03.04.03, 22:35 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Oto zadanie z liczbami rzymskimi: > > XI + I = X > > Pytanie: co trzebaby zrobic by to rownanie mialo sens ? > > Pozdr, Imagine. IX + I = X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kto potrafii ? IP: *.unl.edu 03.04.03, 22:38 Gość portalu: ryba napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Oto zadanie z liczbami rzymskimi: > > > > XI + I = X > > > > Pytanie: co trzebaby zrobic by to rownanie mialo sens ? > > > > Pozdr, Imagine. > > IX + I = X > I tak i nie. Przeniosles jedna zapalke i choc rozwiazanie jest prawidlowe tu jednak chodzi o niedotykanie liczb. I tego ladnego rozwiazania tez nie przewidzialem. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Kto potrafii ? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 03.04.03, 22:42 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > Oto zadanie z liczbami rzymskimi: > > > > > > XI + I = X > > > > > > Pytanie: co trzebaby zrobic by to rownanie mialo sens ? > > > > > > Pozdr, Imagine. > > > > IX + I = X > > I tak i nie. Przeniosles jedna zapalke i choc rozwiazanie jest prawidlowe > tu jednak chodzi o niedotykanie liczb. I tego ladnego rozwiazania tez nie > przewidzialem. > Pozdr, Imagine. To proponuje zamiast +, minus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kto potrafii ? IP: *.unl.edu 03.04.03, 22:50 Gość portalu: ryba napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > > > Oto zadanie z liczbami rzymskimi: > > > > > > > > XI + I = X > > > > > > > > Pytanie: co trzebaby zrobic by to rownanie mialo sens ? > > > > > > > > Pozdr, Imagine. > > > > > > IX + I = X > > > I tak i nie. Przeniosles jedna zapalke i choc rozwiazanie jest prawi > dlowe > > tu jednak chodzi o niedotykanie liczb. I tego ladnego rozwiazania tez nie > > przewidzialem. > > Pozdr, Imagine. > > To proponuje zamiast +, minus To przypomina troche rozwiazanie podane przez cossa. Nie, nie o to chodzi. Oryginalnym rozwiazanie jest odwrocenie rownania do gory nogami: X = I + IX Byliscie blisko. Gratuluje. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Kto potrafii ? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 03.04.03, 22:55 Gość portalu: ryba napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > > > Oto zadanie z liczbami rzymskimi: > > > > > > > > XI + I = X > > > > > > > > Pytanie: co trzebaby zrobic by to rownanie mialo sens ? > > > > > > > > Pozdr, Imagine. > > > > > > IX + I = X > > > I tak i nie. Przeniosles jedna zapalke i choc rozwiazanie jest prawi > dlowe > > tu jednak chodzi o niedotykanie liczb. I tego ladnego rozwiazania tez nie > > przewidzialem. > > Pozdr, Imagine. > > To proponuje zamiast +, minus Albo przeniesc znaki = i + No powiedz wrescie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Kto potrafii ? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 03.04.03, 22:40 Gość portalu: ryba napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Oto zadanie z liczbami rzymskimi: > > > > XI + I = X > > > > Pytanie: co trzebaby zrobic by to rownanie mialo sens ? > > > > Pozdr, Imagine. > > IX + I = X eeeeee, Ty znowu o tych swoich ex...wszxystkie sa ex...jezeli tego chca/chcesz > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kto potrafii ? IP: *.unl.edu 03.04.03, 22:56 Gość portalu: ryba napisał(a): > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > Oto zadanie z liczbami rzymskimi: > > > > > > XI + I = X > > > > > > Pytanie: co trzebaby zrobic by to rownanie mialo sens ? > > > > > > Pozdr, Imagine. > > > > IX + I = X > > > eeeeee, Ty znowu o tych swoich ex...wszxystkie sa ex...jezeli tego chca/chcesz > > No dobra, nie lubisz ex'ow to bedzie bez: VII + I = VII Przekladajac jedna z zapalek doprowadzic ta "rownosc" do rownosci. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Kto potrafii ? 03.04.03, 23:11 Gwozdzia wbiles:P:) powiedz tylko czy znaki + i = sa rozniez z zapalek i mozna sie nimi poslugiwac?:) c. Gość portalu: Imagine napisał(a): > > VII + I = VII > > Przekladajac jedna z zapalek doprowadzic ta "rownosc" do rownosci. > Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kto potrafii ? IP: *.unl.edu 03.04.03, 23:12 cossa napisała: > Gwozdzia wbiles:P:) powiedz tylko czy znaki + i = sa > rozniez z zapalek i mozna sie nimi poslugiwac?:) > > c. > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > VII + I = VII > > > > Przekladajac jedna z zapalek doprowadzic ta "rownosc" > do rownosci. > > Pozdr, Imagine. Mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Kto potrafii ? 03.04.03, 23:17 > VII + I = VII wprawdzie to nie rownosc, ale prawda: VII - I =(przekreslone) VII :) ale to mi sie jeszcze nie podoba:) probuje dalej:) c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Kto potrafii ? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 03.04.03, 23:20 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > > > Oto zadanie z liczbami rzymskimi: > > > > > > > > XI + I = X > > > > > > > > Pytanie: co trzebaby zrobic by to rownanie mialo sens ? > > > > > > > > Pozdr, Imagine. > > > > > > IX + I = X > > > > > > eeeeee, Ty znowu o tych swoich ex...wszxystkie sa ex...jezeli tego chca/ch > cesz > > > > No dobra, nie lubisz ex'ow to bedzie bez: > > VII + I = VII > > Przekladajac jedna z zapalek doprowadzic ta "rownosc" do rownosci. > Pozdr, Imagine. Nie mam pojecia, jedyne co mi przychodzi do glowy to zamienic + na x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kto potrafii ? IP: *.unl.edu 03.04.03, 23:31 > > VII + I = VII > > > > Przekladajac jedna z zapalek doprowadzic ta "rownosc" do rownosci. > > Pozdr, Imagine. > > Nie mam pojecia, jedyne co mi przychodzi do glowy to zamienic + na x Kurcze, dobre to, ale oryginalne jest inne. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Kto potrafii ? 03.04.03, 23:25 > VII + I = VII > wyjelam zapalke z pierwszej siodemki i upadla mi na podloge. nie moge jej znalesc:) ale rozwiazanie tuz tuz:) c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kto potrafii ? IP: *.unl.edu 03.04.03, 23:33 cossa napisała: > > VII + I = VII > > > > wyjelam zapalke z pierwszej siodemki i upadla mi na > podloge. nie moge jej znalesc:) ale rozwiazanie tuz tuz:) > > c. czekam. ale raczej tej zapalki nie wyjmuj z pierwszej siodemki. w szczegolnosci, ze masz takie "wysokie" dywany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Kto potrafii ? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 03.04.03, 23:44 Gość portalu: Imagine napisał(a): > cossa napisała: > > > > VII + I = VII > > > > > > > wyjelam zapalke z pierwszej siodemki i upadla mi na > > podloge. nie moge jej znalesc:) ale rozwiazanie tuz tuz:) > > > > c. > czekam. ale raczej tej zapalki nie wyjmuj z pierwszej siodemki. w > szczegolnosci, ze masz takie "wysokie" dywany. VII + I - VIII .... = zero - to moja odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_k Re: Kto potrafii ? 04.04.03, 00:22 Gość portalu: Imagine napisał(a): > No dobra, nie lubisz ex'ow to bedzie bez: > > VII + I = VII > > Przekladajac jedna z zapalek doprowadzic ta "rownosc" do rownosci. > Pozdr, Imagine. VIII - I = VII ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Kto potrafii ? 04.04.03, 00:32 dokladnie:) jagoda_k napisała: > > VIII - I = VII ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_k Re: Kto potrafii ? 04.04.03, 00:39 cossa napisała: > dokladnie:) > > jagoda_k napisała: > > > > VIII - I = VII ??? Eee, nie wiedzialam, ze sie spoznilam. Ale za to znalazlam rozwiazanie w dwie minuty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecya Lustereczko powiedz przecie... IP: 213.17.246.* 03.04.03, 22:48 czyli z babskiego punktu widzenia... Należy to odczytać w lusterku i będzie ok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Lustereczko powiedz przecie... IP: *.unl.edu 03.04.03, 22:52 Gość portalu: lukrecya napisał(a): > czyli z babskiego punktu widzenia... > Należy to odczytać w lusterku i będzie ok :-) Przystaw lustereczko i powiedz mi co widzisz. Powiedzialbym raczej by wyjsc poza lustro, jak Alicja, i wtedy moze cos zobaczysz. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Lustereczko powiedz przecie... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 03.04.03, 22:59 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: lukrecya napisał(a): > > > czyli z babskiego punktu widzenia... > > Należy to odczytać w lusterku i będzie ok :-) > Przystaw lustereczko i powiedz mi co widzisz. Powiedzialbym raczej > by wyjsc poza lustro, jak Alicja, i wtedy moze cos zobaczysz. > Imagine. no to juz wiem dlaczego nie zgadlem...nie patrze sie lustro, bo jestem brzydki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Lustereczko powiedz przecie... IP: *.unl.edu 03.04.03, 23:06 Gość portalu: ryba napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: lukrecya napisał(a): > > > > > czyli z babskiego punktu widzenia... > > > Należy to odczytać w lusterku i będzie ok :-) > > Przystaw lustereczko i powiedz mi co widzisz. Powiedzialbym raczej > > by wyjsc poza lustro, jak Alicja, i wtedy moze cos zobaczysz. > > Imagine. > > no to juz wiem dlaczego nie zgadlem...nie patrze sie lustro, bo jestem > brzydki:)) Ladny jestes. Ale tu chodzi o to, by patrzec w lustro i miec wrazenie, ze sie jest tym kims z lustra patrzacym na tego, co patrzy w lustro. Zawsze mnie ciekawilo, co Alicja znalazla po drugiej stronie. Ale tak naprawde. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Lustereczko powiedz przecie... 03.04.03, 23:09 to predzej brzydcy patrza czesciej w lustro:) kukaja czy przypadkiem nie stali sie piekniejsi:) albo tez poprawiaja urode, by brzydota byla mniej widoczna:) na co pieknemu patrzenie w lusterko? napawania sie uroda? to juz zakrawa na narcyzm:) c. pees. chyba nie musze tlumaczyc, ze byl to "wirtualny" komplement:)? Gość portalu: ryba napisał(a): > no to juz wiem dlaczego nie zgadlem...nie patrze sie lustro, bo jestem > brzydki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Lustereczko powiedz przecie... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 03.04.03, 23:25 cossa napisała: > to predzej brzydcy patrza czesciej w lustro:) kukaja czy > przypadkiem nie stali sie piekniejsi:) albo tez > poprawiaja urode, by brzydota byla mniej widoczna:) na co > pieknemu patrzenie w lusterko? napawania sie uroda? to > juz zakrawa na narcyzm:) > > c. > > pees. chyba nie musze tlumaczyc, ze byl to "wirtualny" > komplement:)? > > Gość portalu: ryba napisał(a): > > > no to juz wiem dlaczego nie zgadlem...nie patrze sie > lustro, bo jestem > > brzydki:)) hihihihi, nie bede wnikal w potrzebe luster, hihihihihi Pozdr, ryba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecya Że co? IP: 213.17.246.* 03.04.03, 23:00 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: lukrecya napisał(a): > > > czyli z babskiego punktu widzenia... > > Należy to odczytać w lusterku i będzie ok :-) > Przystaw lustereczko i powiedz mi co widzisz. Powiedzialbym raczej > by wyjsc poza lustro, jak Alicja, i wtedy moze cos zobaczysz. > Imagine. Ja Ci tylko mówie drogi Ime-dżinie, że lustrzane odbicie tego zadania daje też prawidłowy wynik, a na przepowiedniach czarach i wróżeniu z fusów to ja już się nie znam, niestety. A może stety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Że co? IP: *.unl.edu 03.04.03, 23:07 Gość portalu: lukrecya napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: lukrecya napisał(a): > > > > > czyli z babskiego punktu widzenia... > > > Należy to odczytać w lusterku i będzie ok :-) > > Przystaw lustereczko i powiedz mi co widzisz. Powiedzialbym raczej > > by wyjsc poza lustro, jak Alicja, i wtedy moze cos zobaczysz. > > Imagine. > > Ja Ci tylko mówie drogi Ime-dżinie, że lustrzane odbicie tego zadania daje też > prawidłowy wynik, a na przepowiedniach czarach i wróżeniu z fusów to ja już się > > nie znam, niestety. > > A może stety. To ja mam jakies dziwne lustro. Nie widze rozwiazania. Gdzie je kupilas ? W Wenecji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos Tak wygladaja poj////eby z bliska IP: *.tpl.toronto.on.ca 03.04.03, 23:38 Imagine pojeba.Lusterko i wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Tak wygladaja poj////eby z bliska 03.04.03, 23:43 wlasnie dolaczyles do tego porypanego grona. Gość portalu: Komandos napisał(a): > Imagine pojeba.Lusterko i wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos Cossa, juz zmykam. IP: *.tpl.toronto.on.ca 03.04.03, 23:53 Bawcie sie dobrze.Jezeli jestes kobieta to calusy.Jezeli facetem, to spierdalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos57 Re: Cossa, juz zmykam. IP: *.tpl.toronto.on.ca 04.04.03, 00:09 Komandos tez czlowiek!Tyle ze nielubi jak ktos gra kogos innego.Wpadam tu na chwile karzdego dnia by utrzymac porzadek.Masz fajny nik.Ale nie rozczaruj mnie prosze i nie napisz ze jestes facetem.Blagam.Tak potrafi powiedziec Komandos.Tak prosic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos Re: Cossa, juz zmykam. IP: *.tpl.toronto.on.ca 04.04.03, 00:10 Kazdego,przepraszam.Napisalem KaRZdego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Cossa, juz zmykam. IP: *.unl.edu 04.04.03, 00:12 Gość portalu: Komandos napisał(a): > Kazdego,przepraszam.Napisalem KaRZdego Ogarniety misja idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kom andos57 Imagine,ty ... z kut////asem IP: *.tpl.toronto.on.ca 04.04.03, 00:17 Odrzucie z ruchania podtrzymujacych na duchu strapionych.Won psie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine,ty ... z kut////asem IP: *.unl.edu 04.04.03, 00:18 Gość portalu: Kom andos57 napisał(a): > Odrzucie z ruchania podtrzymujacych na duchu strapionych.Won psie. Ty glupi jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Kto potrafii ? 04.04.03, 00:20 a bylo tak milo.. mialam nakrzyczec za popsucie nastroju, ale wlasnie znalazlam kolejne rozwiazanie:) nie wiem czy dobre:) ale mi sie podoba :) VII + I = VII ---> VIII - I = VII :) c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kto potrafii ? IP: *.unl.edu 04.04.03, 00:22 cossa napisała: > a bylo tak milo.. mialam nakrzyczec za popsucie nastroju, > ale wlasnie znalazlam kolejne rozwiazanie:) nie wiem czy > dobre:) ale mi sie podoba :) > > VII + I = VII ---> VIII - I = VII :) > > c. BINGO !!!!!!!!!!! Wygralas !!!!!!!! Tylko zeby ten durny komandosik juz poszedl spac. Mysle, ze sie nie zsika w nocy, my tu przeciez o zapalkach. Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Kto potrafii ? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.04.03, 00:23 cossa napisała: > a bylo tak milo.. mialam nakrzyczec za popsucie nastroju, > ale wlasnie znalazlam kolejne rozwiazanie:) nie wiem czy > dobre:) ale mi sie podoba :) > > VII + I = VII ---> VIII - I = VII :) > > c. Rany, jakie to proste :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Kto potrafii ? 04.04.03, 00:26 heh.. i dlatego tyle to trwalo:) c. Gość portalu: ryba napisał(a): > Rany, jakie to proste :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Kto potrafii ? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.04.03, 00:27 cossa napisała: > heh.. i dlatego tyle to trwalo:) > > c. > > Gość portalu: ryba napisał(a): > > Rany, jakie to proste :))) A ja zera szukalem, hehehehe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos57 Re: Kto potrafii ? IP: *.tpl.toronto.on.ca 04.04.03, 00:21 A ty bardzo madry?Trutniu smierdzacy.Wymysl cos dla siebie.Moze sznurek.Jestes pustym scierwem.Won. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine sluchaj komandosiku IP: *.unl.edu 04.04.03, 00:23 Gość portalu: Komandos57 napisał(a): > A ty bardzo madry?Trutniu smierdzacy.Wymysl cos dla siebie.Moze sznurek.Jestes > pustym scierwem.Won. Kocham Cie, co ty na to ? Moze z miloscia do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandosik? Dostaliscie orgazmu? IP: *.tpl.toronto.on.ca 04.04.03, 00:26 Ten pojeb nie wytrzepal walonkow.Przesiedzial na tym forym caly dzien.Zaraz cos nowego wymysli.Bo to jest pojeb od wymyslania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Dostaliscie orgazmu? IP: *.unl.edu 04.04.03, 00:29 Gość portalu: Komandosik? napisał(a): > Ten pojeb nie wytrzepal walonkow.Przesiedzial na tym forym caly dzien.Zaraz cos > nowego wymysli.Bo to jest pojeb > od wymyslania. Milosc nie dziala, grozba nie dziala. Jade do Toronto pachem przylozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos57 imagine Imagine IP: *.tpl.toronto.on.ca 04.04.03, 00:34 Ty nie masz racji bytu w Toronto,ty leniu smierdzacy.Jestes stworzony przez orangutana i szympansa.Wiecv won.Prezerwatywy tez pekaja.Sam tego doswiadczyles.Won psie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: imagine Imagine IP: *.unl.edu 04.04.03, 00:38 Gość portalu: Komandos57 napisał(a): > Ty nie masz racji bytu w Toronto,ty leniu smierdzacy.Jestes stworzony przez ora > ngutana i szympansa.Wiecv > won.Prezerwatywy tez pekaja.Sam tego doswiadczyles.Won psie. Cholere, a juz myslalem ze bestia spi. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa prosze o jeszcze:) 04.04.03, 00:31 orgazm, ktory mialam po rozwiazaniu zagadki jest niczym przy tych przepychankach :) prosze o jeszcze :) splakana ze smiechu:) c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: prosze o jeszcze:) IP: *.unl.edu 04.04.03, 00:33 cossa napisała: > orgazm, ktory mialam po rozwiazaniu zagadki jest niczym > przy tych przepychankach :) prosze o jeszcze :) > > splakana ze smiechu:) > c. Ciiiicho, moze poszedl spac. Poczekajmy troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos57 Re: prosze o jeszcze:) IP: *.tpl.toronto.on.ca 04.04.03, 00:38 Zaraz ide.Ty pisz.Cossa, przerznij tego rabnietego imagine.To pojeb.Tu jest 5:35 po poludniu,pojebie imagine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: prosze o jeszcze:) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.04.03, 00:35 cossa napisała: > orgazm, ktory mialam po rozwiazaniu zagadki jest niczym > przy tych przepychankach :) prosze o jeszcze :) > > splakana ze smiechu:) > c. | /|\ | / \ Przestaw dwie zapalki i zrob ...faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: prosze o jeszcze:) IP: *.unl.edu 04.04.03, 00:37 Gość portalu: ryba napisał(a): > cossa napisała: > > > orgazm, ktory mialam po rozwiazaniu zagadki jest niczym > > przy tych przepychankach :) prosze o jeszcze :) > > > > splakana ze smiechu:) > > c. > | > /|\ > | > / \ > > Przestaw dwie zapalki i zrob ...faceta Ciiiiicho, komandos nie lubi facetow. Chyba juz spi, ale jeszczem nie pewien. Troszke pijany byl, wiec jest nadzieja. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos57 [...] IP: *.tpl.toronto.on.ca 04.04.03, 00:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine [...] IP: *.unl.edu 04.04.03, 00:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Komandos jest trzezwy. 04.04.03, 00:48 uroczo:) specjalnie dla Was i moze jeszcze kilku "par" zaloze za chwilke watek:) c. pees. nie wiem, ktorego z Was bardziej polubilam dzisiejszego wieczoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Komandos jest trzezwy. IP: *.unl.edu 04.04.03, 00:51 cossa napisała: > uroczo:) specjalnie dla Was i moze jeszcze kilku "par" > zaloze za chwilke watek:) > > c. > > pees. nie wiem, ktorego z Was bardziej polubilam > dzisiejszego wieczoru:) Mnie, mnie, mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Komandos jest trzezwy. 04.04.03, 01:10 wlasnie nie wiem:) kazdy z Was ma w sobie "cos":))) do milego:)) > Mnie, mnie, mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandos57 [...] IP: *.tpl.toronto.on.ca 04.04.03, 00:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Komandos jest trzezwy. IP: *.unl.edu 04.04.03, 00:53 Przepadnij. A kysz, przeklety. Odpowiedz Link Zgłoś