Gość: Malwina IP: *.abo.wanadoo.fr 17.04.03, 15:23 nad czym panujecie ? jesli nie nad soba ? nad innymi ? nad dziecmi ? nad psem ? nad pracownikiem ? nad kolkiem ? logorea mi sie zaczela... pewnie dlatego ze baze logiciela czyszcze ! co za pieklo ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: trzymac za pysk ! IP: *.unl.edu 17.04.03, 15:34 Gość portalu: Malwina napisał(a): > nad czym panujecie ? jesli nie nad soba ? > nad innymi ? > nad dziecmi ? > nad psem ? nad pracownikiem ? > nad kolkiem ? > > logorea mi sie zaczela... > pewnie dlatego ze baze logiciela czyszcze ! co za pieklo ! A po naszemu Malwinko ? O co Ciem biega ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina power IP: *.abo.wanadoo.fr 17.04.03, 15:59 wladza wasza w czym sie wyraza i jak ? no bo ze wiekszosc nad soba nie panuje to od dawna wiem wiec nad czym do licha ? Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: power 17.04.03, 16:31 Tylko nad sobą panuję. Reszta świata robi co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina osobiste implikacje IP: *.abo.wanadoo.fr 18.04.03, 09:19 za kazdym razem (no prawie) gdy jest poruszana jakas kwestia znajda sie osoby ktore przypisuja innym z miejsca osady, opinie i emocje. I nawet wystawke znajomosci przymiotnikowej robia ( bo ty jestes taka i owaka - skad znaja ???) Takie blyskawiczne wyjscie z papci wydaje mi sie dziwne. Jesli to znak braku rownowagi to jest kupa ludzi gotowych do azylu ! Jak wyglada ich zycie skoro nie panuja nad soba na necie ? (zastanawiam sie jak sie mozna na necie zdenerwowac i dlaczego ????) Odpowiedz Link Zgłoś