uljaa 18.02.07, 01:44 klucz do natury człowieka:L symbol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uljaa Re: esej o człowieku 18.02.07, 01:51 czy znacie? może być " wytrych" najważniesze by otworzył drzwi.. szukam - :) ale to nie jest, koniec świata, bezludna wyspa, to człowiek:) nie Ryś i Miś , nawet nie Leon.. i Mistrz.. Odpowiedz Link Zgłoś
kromecka Re: esej o człowieku 18.02.07, 01:54 kolejny wątek gdzie szukasz .....dziury w całym :| Odpowiedz Link Zgłoś
uljaa Re: esej o człowieku 18.02.07, 02:02 następny wątek do uptoienia, hm... ale dlaczego? nim się spotrzeżesz, zostanie twoj TYLKO cień i zmatwienia... byłeś przypadkiem... :0 to twoj problem... Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow Re: esej o człowieku 18.02.07, 02:05 No koniec świata to zapewne nie jest choć wiosna za pasem. Odpowiedz Link Zgłoś
uljaa Re: esej o człowieku 18.02.07, 02:09 ona - i problem on nie potrafi być sobą i dzieć - który ... jest nie szukaj siebie, szukaj w sobie - miejsca na.. pogodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
uljaa Re: esej o człowieku 18.02.07, 02:15 siebie w tym co stworzyłeś:) ona - kobieta on - krytyk ona - dzieć on- dzieć noo - najpiękniesze stwozenie oni - esej o... Odpowiedz Link Zgłoś
uljaa Re: esej o człowieku 18.02.07, 02:25 najpiękniejsza realizacja - w każdym dniu naszego trwania.... Umierałam ze strachu o nich, każdego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
uljaa Re: esej o człowieku 18.02.07, 02:34 klucz do natury człowieka kto mnie nauczy? życie? to wytrych, dostosowanie czy.. stare reguły i otaczajacy nas świat - egoizm, potrzeby... nawet chore, gdzie jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
uljaa Re: esej o człowieku 18.02.07, 02:42 jest kilka reguł - tak prostch -najważniejsze, by nikt, ani nic - nie znmieniło we mnie widzenia...pór roku, kolorów, przykazań ,i wiary w człowieka, bo to co nas dotyka, przychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś