Gość: meee:) IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.05.03, 14:33 w związku z ostatnimi przypadłosciami 'Forum Psychologia' i upadkiem moralnym użytkowników niektorych, polecam stronę grupy dyskusyjnej: www.psphome.htc.net.pl/psychologia.html pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sławek Re: w związku z... IP: *.pke.pl 08.05.03, 14:38 Normalnie krecia robota ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) a jak nie, jak tak! ;) IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.05.03, 14:43 zbluzgano mnie parokrotnie, Niektorzy sie męczą i dręczą innych, krucjaty jakies organizują, wątki są tak psychologiczne, że aż skręca /sama dalam sie wciągnąć w absurdalny topik, w absurdalnym humorze - dobrze się bawiłam - ale hej! spójrzmy prawdzie w oczy: jest to bardziej forum dla psychicznych, niż 'psychologicznie zorientowanych' :) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: a jak nie, jak tak! ;) 08.05.03, 14:46 A ja się z Tobą nie zgodzę :) Rzekłabym, że tam jest bardziej "sci" niż "soc" :) A psycholi nigdzie nie brak... Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: w związku z... 08.05.03, 15:09 Tonacy statek opuszczam zwykle ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
myslewiecjestem Re: w związku z... 08.05.03, 15:13 Gość portalu: Agata napisał(a): > super strona ! Co jadlas dzisiaj na ... scianadanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) heloł, Darling!. IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.05.03, 15:19 to nie ten wątek, dryfujesz /to tak apropos opuszczania statku ;) Do Agaty, hmmm, obliczylam, ze do wyzywienia się dziennego wystarczy mi jakies 2 zł. w sumie, dobrze mi z tym, ale caly cza mam nadzieje, ze te kruche czasy się skonczą :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne do Meee 08.05.03, 16:13 Droga Mee, jesli ta upadlosc moralna skierowana jest pod moim adresem, to juz sie usprawiedliwiam :) Wiem, ze to czego dokonalem ratujac siebie nie bylo moralne, ale 1. znalazlem sie w sytuacji bez wyjscia. Zadnych dochodow, egzaminy na glowie, problemy rodzinne,... Praktycznie sytuacja bez wyjscia. 2.Ludziom ktorych naciagnalem, poniesione straty nieco pozniej hojnie zrekompensowalem! 3. W zyciu o WIELE wiecej z siebie daje - niz otrzymuje. Wiec nie mozesz mowic o mojej upadlosci moralnej, bo nie upadlem. Wypraszam sobie! :))) ...i pozdrawiam! :) Rene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee:) Re: do rene IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.05.03, 16:21 uderz w stół... :))) absolutnie nie o Ciebie! o nikogo w szczególnosci. chodzi o nastrój panujący tu ostatnimi czasy /bo wczesniejszych nie znam, ale slyszalam, ze kiedys bylo super... pozdrawiam serd. Odpowiedz Link Zgłoś