Dodaj do ulubionych

Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :(

11.05.03, 22:26
No tak....i po latach czytania tego forum i innych na tym hmm..portalu
zauwazyłem pewną prawidłowość(zapewne ameryki nie odkryłem)ale wszedzie od
czasu do czasu pojawia sie osoba ,której nieodpowiadają zastane układy i
konwenanse jakie sie nawiązuja po czym przekształcają sie w koła wzajemnej
adoracji.
Zastanawiam sie tylko czy mur ignorancji jaki zaobserwowałem wobec panskiej
osoby(no tak ja sie wyłamuje ,ale jestem firsttimerem) przynajmniej jesli
chodzi o pisanie tutaj czegokolwiek)nie powoduje frustracji z powodu tego ,ze
jak widac panu do takiego koła sie nie udało przyłaczyc..tak to w życiu
bywa..ale czy jest to powodem do lżenia co aktywniejszych uczestników tego
forum?? Tylko dlatego,że mają coś do powiedzenia??

P.S Łącze wyrazy szacunku i zycze powodzenia w dalszej dzialalnosci(pytanie
czy ma to sens??-ale to inna sprawa)

A tak prywatnie chciałbym polecić pewien adres: www.sickopath.com
Obserwuj wątek
    • myslewiecjestem Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 12.05.03, 15:42
      sloma_w_butach napisał:

"Zastanawiam sie tylko czy mur ignorancji jaki zaobserwowałem wobec panskiej
      osoby"

Masz pan racje panie sloma_w_butach. Ignorancji. Ignorancji na wszystko co zle
      na tym swiecie. Ale nie proboj pan za duzo medrkowac tu i upominac sie o czysty
      stol, o spokojny spacer w parku, o bezpieczny powrot noca do domu. Uwazaj pan,
      bedziesz pan Bruce, samotny, glupkowaty cowboy, co to nie rozumie "innosci",
      co to nie zdaje sobie sprawy, ze potrzebujemy komandosow. Sick !!!!!
      • Gość: oak Re: Ehhhhhh...a pomyśleć nie łaska Bruce IP: iB.rudanet.com:* / 192.168.1.* 12.05.03, 23:43
        myslewiecjestem napisał:

> Masz pan racje panie sloma_w_butach. Ignorancji. Ignorancji na wszystko co
        zle na tym swiecie. <

A całe to zło Komandos się nazywa. Ostatni syn Belzebuba na ziemi /rozumiem on
        jeden się jeszcze ostał pozostałych miliny już odnalazłeś i zlikwidowałeś)))/

< Ale nie proboj pan za duzo medrkowac tu i upominac sie o czysty stol, o
        spokojny spacer w parku, o bezpieczny powrot noca do domu. Uwazaj pan,
        bedziesz pan Bruce, samotny, glupkowaty cowboy >

Czujesz się samotny Bruce ? Poszukujesz bratniej duszy co podobnie jak ty ma
        uste wypełnione frazesami i podobnie jak jest nic nie potrafi zdziałać, gdy
        pojawia się Komandos ))))?

> co to nie rozumie "innosci",co to nie zdaje sobie sprawy, ze potrzebujemy
        komandosow. Sick !!!!! <

a może pokażesz link, w którym to pisze (ja czy ktokolwiek, że Komandos jest
        potrzebny) ? Zanim zaczniesz rzucać oskarżeniami.
        Jedyną osobą, która na tym forum potrzebuje komadosa jesteś TY, bo o czymże
        byś pisał łowco androidów.

zegnam ozięble Bruce - fobie są gorsze niż, wredne i wyrachowane zabawy
        Komandosa, bo on się śmieje z tego i pewnie mniej jest uzależnony od swych
        fekalii, jak ty od swej "misji".
      • alfika Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 13.05.03, 07:35
        myslewiecjestem napisał:

Uwazaj pan,
        > bedziesz pan Bruce, samotny, glupkowaty cowboy, co to nie rozumie "innosci",
        > co to nie zdaje sobie sprawy, ze potrzebujemy komandosow. Sick !!!!!

Serdecznie Ci współczuję, drogi myslewiecjestem, jeśli potrzebujesz czasem
        usłyszeć "ch... ci w pyszczycho".
        • alfika Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 13.05.03, 09:24
          Uprasza się o dostrzeżenie ironii w zwróceniu się do myslewiecjestem - uwaga
          tyczy każdego miłośnika głębi wypowiedzi k57!!!
    • Gość: meee:) Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( IP: *.MAN.atcom.net.pl 12.05.03, 15:54
      mogę sie zalozyc, ze to sam komandos wyprodukował ten wątek! :)))
      • sloma_w_butach Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 12.05.03, 18:41
        Hmm...Wszedzie jakis folklor jest potrzebny , a zwlaszcza na pewnych forach...W
        koncu zawsze jest jakis dreszczyk emocji zwiazany z pietnowaniem politycznie
        niepoprawnych ;) Pozwolilem sobie tylko zawrzec kilka uwag , nie podejmując sie
        oceny...kwestia pytan retorycznych(?)

P.S Stanowczo zaprzeczam jakobym mial zwiazek z jakimkolwiek osobnikiem
        udzielajacym sie na tym forum...tudziez z jakimkolwiek nickiem ,ktory sie tu
        wczesniej pojawial.Przyznaje sie bez bicia do tej pory czytywalem sobie
        coponiektore watki , jednakze publicznie zdarzylo mi sie wypowiedziec poraz 1
        (w zasadzie to teraz drugi<lol>)

Wyrazy szacunku itp,itd..........
      • komandos57 Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 12.05.03, 21:46
        Gość portalu: meee:) napisał(a):

> mogę sie zalozyc, ze to sam komandos wyprodukował ten wątek! :)))
        ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
        Komandos ma odwage byc soba i zawsze sie loguje.A jakis chujek oblakany
        pierdoli farmazony jaki to on madry.Dla mnie to przebiegly zbok.Pamietacie
        Jagusie z chujem zwaca sie Erykiem?
    • komandos57 Re: Ehhhhhh 12.05.03, 21:25
      Szanowny panie.Piszesz pan jalowe teksty.Powinienem powiedziec ze debil chce
      imponowac debilom.Jednak tak nie powiem.Przelogowaql sie pan by blyszczec i
      szilac poklaskow wsrod swoich wielbicieli.Ulomnych,aczkolwiek
      wielobicieli.Powinienem powiedziec chuj ci w pysk,ale tego nie
      powiem.Powinienem powiedziec ze jestes pojebancem jak wielu na tym forum,ale
      oszczedze panu tego.Jest pan dzentelmenem.W walonkach aczkolwiek
      dzentelmen.Myslewiecjestem to pojeb godny pana.Pojeby lgna do
      pojebow.Powinienem powiedziec ,chuj wam w pysk.Powiem,trzymajcie sie.
      • sloma_w_butach Re: Ehhhhhh 12.05.03, 22:27
        komandos57 napisał:

> Szanowny panie.Piszesz pan jalowe teksty.Powinienem powiedziec ze debil chce
        > imponowac debilom.Jednak tak nie powiem.Przelogowaql sie pan by blyszczec i
        > szilac poklaskow wsrod swoich wielbicieli.Ulomnych,aczkolwiek
        > wielobicieli.Powinienem powiedziec chuj ci w pysk,ale tego nie
        > powiem.Powinienem powiedziec ze jestes pojebancem jak wielu na tym forum,ale
        > oszczedze panu tego.Jest pan dzentelmenem.W walonkach aczkolwiek
        > dzentelmen.Myslewiecjestem to pojeb godny pana.Pojeby lgna do
        > pojebow.Powinienem powiedziec ,chuj wam w pysk.Powiem,trzymajcie sie.

A jednak dal sie pan sprowokowac...ehhhh panie Komandos....przyznaje nie jestem
        grafomanem.Nie szukam niczyjego poklasku poniewaz nikogo tu nie znam...
        Co do jednego sie z panem zgodze , faktycznie jest tutaj troszeczke
        pseudointelektualnego belkotu...ale na podstawie 2-ch wypowiedzi(nota bene
        pierwszy raz na tym forum,zwracam sie z uprzejma prosba o nieporownywanie mnie
        do kogokolwiek ,wszak kazdy czlowiek jest podobno jedyny w swoim rodzaju , jak
        i Pan :D
        P.S nie zamieszczam na koniec niczyjego cytatu , majacego dowiesc mojego obycia
        i inteligencji<lol>

a w kwesti ulomnosci..hmm...rzucisz pierwszy kamieniem??????
        wyrazy szacunku itp,itd...
    • komandos57 Do Oak 13.05.03, 00:27
      Masz racje.Zapewniam cie ze nie placze z tego powodu.Zycie daje mi
      wystarczajaco w dupe by ryczec wlasnie z tego powodu.Jak mnie przyjmujesz,twoja
      sprawa.A wypowiedzi sa takie a nie inne.Moja jest taka.Twoja,inna dla ciebie.Ja
      widze ja inaczej.I to jest wlasnie to.
    • cossa Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 13.05.03, 01:22
      Panie slomo_w_butach,
      zabiore glos w temacie, ktorys Pan zapodal. chcialam
      zwrocic jedynie na jedna ciekawa rzecz. komandos
      niejednokrotnie, mysle, ze nie zawsze umyslnie -
      prowokuje do zdjecia maski gentelmena badz tez damy. nie
      kazdy reaguje na jego slowa, a ci co reaguja tez robia to
      w roznoraki sposob.

moznaby sie zastanowic czy "misja" komandosa nie ma na
      celu demaskowania tego i owego:) ale watpie, by w jego
      wypowiedziach byl jakis glebszy sens.. przeciez to prosty
      chlop ze smierdzacymi walonkami na nogach. widzimy go
      takiego jakiego chcemy go widziec. bo jak tu juz padlo -
      jest "synonimem zla". przy nim nie widac tak wyraznie
      naszych slabosci. ale moim zdaniem to jedynie pozorne.

z calym szacuneczkiem i tym co kryje sie pod Pana itp. itd:)

cossa
      • procesor Cosso! 13.05.03, 10:46
        Celnie. Bardzo celnie.
        :))

No a pozatym zawsze ruch na forum się wzmaga.. :))
        I mozna trenowac cierpliwość. Oraz umiejetność unikania prowokacji. :)
        • cossa Re: Porocesorko!:) 13.05.03, 11:51
          nie wiem czy celnie, ale obie wczoraj obserwowalysmy
          nierowny pojedynek miedzy kasia a komandosem (tak mi sie
          wyadaje:). to byla moim zdaniem zenada. daleka jestem os
          oceny kogokolwiek, ale przyznam, ze nawet sam komandos
          nie zapodal tylu watkow naraz. hehe.. "sam komandos"
          smiesznie brzmi:)

pozdrawiam
          cossa
      • Gość: pom Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( IP: 1ProxyWebServer:* 13.05.03, 10:53
        Powiem i w tym nie ma przekory - Komandosa da się lubić.
        Jego wstawki bywają porażające ale tylko wówczas, gdy ktoś poza formą językową
        wyszukaną inaczej, nie dostrzega nic więcej. A jak nie dostrzega... to będzie
        miał wstawki Komandosa na amen.
        • alfika Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 13.05.03, 11:01
          Hi hi, już zaczyna się sugerowanie, że jak ktoś w zwykłym chamstwie nie widzi
          głębi, to jest... cóż... ograniczony po prostu.
          A może komuś nie pasować nie osoba komandosa, ale chamstwo jego wypowiedzi?
          Zaczynam odnosić wrażenie, że nie :)))
          • Gość: pom Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( IP: 1ProxyWebServer:* 13.05.03, 11:25
            Tego się obawiałam, że zacznie się doszukiwaie w tym co mówię przyzwolenia na
            chamstwo. Otóż nie. Nie podoba mi sie słowo pojeb, suka i pizda. Co więcej, nie
            uważam, że to jest standard i norma, a nasz biedny Komandosek może sobie robić
            i nazywać wszystkich jak chce, bo jemu akurat wolno, taki pupilek nasz
            forumowy. Chodzi mi wyłącznie o to, by nie oceniać NIKOGO tylko po tym jak mówi
            ale co mówi.
            • alfika Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 13.05.03, 11:41
              Wszystko racja, ale co jak ktoś głównie bełkocze?
              Jak uznaje tylko tych, którzy mu rzucą dobre słowo? Jeśli tak naprawdę życie
              daje w tyłek tylko jemu, a wypowiedzi innych uważa za godne jakiegoś bełkotu?
              Mi to nie leży. Biedny komandosek, przyszedł jako Sąd Ostateczny i zweryfikuje,
              co jest prawdziwym problemem a co nie. A tu się czepiają, że brzydko mówi :(
              • pom Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 13.05.03, 11:53
                Ja tam nie od każdego żądam, by był emocjonalnie zrównoważony, dojrzały,
                wyrażał się zawsze gładko i zgodnie z oczekiwaniami. Nie wiem, dlaczego to
                tobi. Ma jakieś powody, o których nie wiem zupełnie nic. Wiem, każdy ma jakieś
                powody do frustracji i nie powinno się tego łatwo usprawiedliwiać. Ja to
                wszystko wiem. Zatem są dwa wyjścia albo pomijać milczeniem albo zapowietrzać
                sie z oburzenia. Co wybierasz?
                • alfika Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 13.05.03, 12:09
                  Ja już wybrałam, przecież nie widzisz moich postów pod jego tekstami. A w
                  odpowiedziach na Twoje posty masz wyjaśnienie, dlaczego. Ot, cała filozofia.

A wybór każdy ma trochę większy, niż ignorowanie lub zapowietrzanie się :)
                  Można jeszcze łkać z zachwytu albo zrezygnować całkowicie z wizyt na forum.
                  Albo pisać donosy do adminów, albo odpowiadać na każdy post imć k57...
                  Jak kto lubi.
                  • pom Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 13.05.03, 12:14
                    Nie przyglądałam sie, czy odpowiadasz za Komandosem, stąd pytanie. A wyjść
                    zawsze jest więcej niż dwa, tylko dwa pierwsze najbardziej typowe przy
                    pierwszym zderzeniu.
            • Gość: Zofia Komando Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( IP: 213.241.43.* 13.05.03, 14:37
              Gość portalu: pom napisał(a):

> Tego się obawiałam, że zacznie się doszukiwaie w tym co mówię przyzwolenia na
              > chamstwo. Otóż nie. Nie podoba mi sie słowo pojeb, suka i pizda. Co więcej,
              nie
              >
              > uważam, że to jest standard i norma, a nasz biedny Komandosek może sobie
              robić
              > i nazywać wszystkich jak chce, bo jemu akurat wolno, taki pupilek nasz
              > forumowy. Chodzi mi wyłącznie o to, by nie oceniać NIKOGO tylko po tym jak
              mówi
              >
              > ale co mówi.

Myslę, że komando to błazen forumowy, mnie rozśmiesza do rozpuku, budzi we mnie
              tzw. zbuntowane dziecko. Za wszelką cenę chce na siebie zwrócic uwagę i mu sie
              to udaje. Sa różne metody zabiegania o publikę. Widzę, ze wczoraj nasz bohater
              miał swój wielki dzień w końcu zaistniał i to jest plus. Zaistniał dzięki Kasi!
              • Gość: oak brawa i kwiaty. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 15:13
                Gość portalu: Zofia Komando napisał(a):

>....Zaistniał dzięki Kasi!

Brawo, może w końcu kogoś oświeci. Może w końcu do kogoś dotrze, że to nie bar
                gdzie wykidajło może w jednej chwili wyrzuć "gościa" na zbity pysk (bo tu ktoś
                sobie zrobi sobie błyskawiczny face-lifting i powraca ze zdwojoną siłą). Taka a
                nie inna jest specyfika techniczna specyfika forum internetowego i nie strzela
                się z armat do muchy, bo niewinni mogą odłamkami dostać.
                Może ktoś w końcu zrozumie, że nie da się kogoś utopić na środku pustymi, ani
                zasypać piaskiem pośród fal oceanu.
                Wczorajszy przykład Kasi powinien być wystarczającą lekcją choć to raczej moja
                nadzieja niż wiara.
                Ludziki pokroju Komandosika, w tych warunkach (forum internetowe) potrzebują
                dwóch pożywek: widza i oponenta. Tych pierwszych ma (choć to wcale nie takie
                trudne zachwiać takim jego przekonaniem), ci drudzy (na szczęscie nieliczni)
                sami mu się pchają w "objęcia". Wystarczy ograniczyc pożywkę - stworzenie samo
                padnie z głodu i to wszystko.

Kolejnych udanych postów rozpoczynających się od "Komandos to, Komandos tam
                to" /z ironicznym akcentem./ - informacja dla intelegentnych
              • sloma_w_butach Pozostaje tylko mala konkluzja.... 13.05.03, 15:16
                Byc albo nie byc , oto jest pytanie???<lol> Ale za wszelka cene?? Nie lubie sie
                powtarzac ale wbrew pozorom niewyrazam "swietego" oburzenia...Folklor to
                folklor..ubolewam tylko nad tym , ze dzieje sie to kosztem niepotrzebnych
                emocji coponiektorych osob..I tu pozwole sobie na male pytanie do szanownych
                panstwa , zwlaszcza tych bardziej emocjonalnych...Jaki sens ma nerwowe
                reagowanie na coponiekture osoby , prowadzenie krucjat w imie sprawiedliwosci i
                przyzwoitosci , wszak jestesmy w miejscu publicznym , do tego jeszcze w miare
                anonimowym tak wiec jakie znaczenie ma kilka bluzgow i obelg kogos tam i po co
                zawracac sobie tym glowe???
                Mam wrazenie ze tzw "real" dostarcza tak wiele emocji i przezyc ,a wiec
                dlaczego jeszcze dodatkowo straesowac sie przed ekranem komputera???
                (ehhhh...mam tylko nadzieje ze sam sobie troszeczke nie zaprzeczylem :D)
                A tak na marginesie nie oceniajmy...mozna by sobie nawet potraktowac to jako
                forme rozrywki...moze niezbyt wyszukanej, ale w koncu ilez mozna sluchac
                o "moim bylym" "niewiernych zonach" tudziez rostrzasac pseudo filozoficzne
                problemy dawno juz opisane i naswietlone przez wiele osob(niechodzi mi tylko o
                grono naukowe,ale chociarzby przecietnego zjadacza chleba , ktory od czasu do
                czasu chcialby sobie kulturalnie wymienic kilka opinni na interesujący go
                temat...Ale namieszalem...anyway.. milej zabawy dla szanownych panstwa
                z wyrazami szacunku itp...itd...
      • sloma_w_butach moje 3 grosze dla cossy.......... 13.05.03, 14:26
        cossa napisała:

> Panie slomo_w_butach,
        > zabiore glos w temacie, ktorys Pan zapodal. chcialam
        > zwrocic jedynie na jedna ciekawa rzecz. komandos
        > niejednokrotnie, mysle, ze nie zawsze umyslnie -
        > prowokuje do zdjecia maski gentelmena badz tez damy. nie
        > kazdy reaguje na jego slowa, a ci co reaguja tez robia to
        > w roznoraki sposob.

Wlasnie..prowokuje...Ale czyż gentelmena tudziez damy nie poznaje sie po braku
        reakcji na tego typu prowokacje , chociarzby najbardziej wyszukane??
        Przyznaje sam jestem impulsywny i tzw "mieso" nie jest mi obce jednakze wydaje
        mi sie , ze agresywne reakcje na tego typu teksty podsycaja tylko
        hmmm..."podniecenie" tzw prowokatora(nie wnikam czy sexualne bo to juz
        niesmaczne)

> moznaby sie zastanowic czy "misja" komandosa nie ma na
        > celu demaskowania tego i owego:) ale watpie, by w jego
        > wypowiedziach byl jakis glebszy sens.. przeciez to prosty
        > chlop ze smierdzacymi walonkami na nogach. widzimy go
        > takiego jakiego chcemy go widziec. bo jak tu juz padlo -
        > jest "synonimem zla". przy nim nie widac tak wyraznie
        > naszych slabosci. ale moim zdaniem to jedynie pozorne.
        >
        > z calym szacuneczkiem i tym co kryje sie pod Pana itp. itd:)
        >
        > cossa
        Czyzby ktos kto pozornie (prawdopodobnie) pozuje na prymitywa mial misje
        demaskowania innych prymitywow?? A po co dodatkowo mieszac w to paradygmaty
        dobra i zla??? Nasze spostrzeganie jest zawsze subiektywne..ale nie spieszylbym
        sie z ocena...

wyrazy szacunku :) itp...itd...(to nie ma zadnego ukrytego podtekstu,poprostu
        nielubie sie rozpisywac , a poniewaz niemielismy okazji wymieniac uwag itp ,itd
        prosze potraktowac jako domniemany dalszy ciag pozdrowien :D
        • cossa Re: do 3 groszy dodaje swoje rowniez:) 13.05.03, 14:39
          sloma_w_butach napisał:

> Wlasnie..prowokuje...Ale czyż gentelmena tudziez damy
          nie poznaje sie po braku
          > reakcji na tego typu prowokacje , chociarzby
          najbardziej wyszukane??

nie wiem jak encyklopedycznie poznaje sie damy i
          eleganckich panow:) ale jesli zaczynam pyskowke slowna na
          forum, ktore to nie jest mimo wszystko swiatem
          rzeczywistym to mysle, ze moze swiadczyc troszke o braku
          wyobrazni - do czego tego typu wymiana zdan zmierza. i
          brak reakcji wydaje mi sie jak najbardziej stosowny.
          reakcji na poziomie "prowokatora" ma sie rozumiec:)

> Przyznaje sam jestem impulsywny i tzw "mieso" nie jest
          mi obce jednakze wydaje
          > mi sie , ze agresywne reakcje na tego typu teksty
          podsycaja tylko
          > hmmm..."podniecenie" tzw prowokatora(nie wnikam czy
          sexualne bo to juz
          > niesmaczne)

zgadzam sie z kazdym slowem:)

> Czyzby ktos kto pozornie (prawdopodobnie) pozuje na
          prymitywa mial misje
          > demaskowania innych prymitywow??

"misja" a nie misja:)

A po co dodatkowo mieszac w to paradygmaty
          > dobra i zla???

padlo wczesniej okreslenie zla - odnioslam sie do tego.
          mialo byc ironicznie. az takiej mocy komandos nie ma -
          tak mi sie wydaje:)

Nasze spostrzeganie jest zawsze subiektywne..ale nie
          spieszylbym
          > sie z ocena...

staram sie jak najmniej oceniac. moj glos w tej sprawie
          mial na celu zwrocenie uwagi na inne czynniki:) osobiscie
          nie popieram chamstwa, ale komandosa jak najbardziej
          (choc poparcie to mocno powiedziane:) nazwyijmy to -
          rozumiem.

> wyrazy szacunku :) itp...itd...(to nie ma zadnego
          ukrytego podtekstu ...

ja rowniez bez podtekstu odsylalam:) pozdrawiam:)

cossa
      • Gość: Sofija Ko Re: COSSO!!! A MORALNOŚĆ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 10:16
        cossa napisała:

> Panie slomo_w_butach,
        > zabiore glos w temacie, ktorys Pan zapodal. chcialam
        > zwrocic jedynie na jedna ciekawa rzecz. komandos
        > niejednokrotnie, mysle, ze nie zawsze umyslnie -
        > prowokuje do zdjecia maski gentelmena badz tez damy. nie
        > kazdy reaguje na jego slowa, a ci co reaguja tez robia to
        > w roznoraki sposob.
        >
        > moznaby sie zastanowic czy "misja" komandosa nie ma na
        > celu demaskowania tego i owego:) ale watpie, by w jego
        > wypowiedziach byl jakis glebszy sens.. przeciez to prosty
        > chlop ze smierdzacymi walonkami na nogach. widzimy go
        > takiego jakiego chcemy go widziec. bo jak tu juz padlo -
        > jest "synonimem zla". przy nim nie widac tak wyraznie
        > naszych slabosci. ale moim zdaniem to jedynie pozorne.
        >
        > z calym szacuneczkiem i tym co kryje sie pod Pana itp. itd:)
        >
        > cossa

Cosso, - jak myślisz, jak sie czuje ktoś kto pisze tu na forum o swoich
        najskrytszych problemach i nagle dostaje taki tekst "h... Ci w pyszczycho"? Czy
        warto porezentować wówczas postawę ignorancji, bycia damą i czymś tam jescze
        czyli przyjąć rolę grzecznego chłopca, grzecznej dziewczynki? Czasem warto
        wykazać trochę odwagi, aby kogoś przepedzić i uświadomoc mu, że jest kretynem.
        Czasem warto postąpić w taki sam sposób wobec tej osoby, aby poczuła się na
        Twoim miejscu. Cosso, to przecież forum psychologia i ktoregoś dnia jak trafi
        się desperat to Komando może przesadzić. Cosso słyszałas kiedyś o poziomach
        moralności? Czy wobec zła zawsze warto umyć rączki, bo prawo tego zabrania?
        • cossa Re: COSSO!!! A MORALNOŚĆ? 18.05.03, 15:42
          > Cosso, - jak myślisz, jak sie czuje ktoś kto pisze tu
          na forum o swoich
          > najskrytszych problemach i nagle dostaje taki tekst
          "h... Ci w pyszczycho"?

to nie gabinet psychologa, nie kawa u przyjaciolki, ale
          PUBLICZNE miejsce. chyba jest jakas roznica?

Czy warto porezentować wówczas postawę ignorancji, bycia
          damą i czymś tam jescze
          > czyli przyjąć rolę grzecznego chłopca, grzecznej
          dziewczynki? Czasem warto
          > wykazać trochę odwagi, aby kogoś przepedzić i
          uświadomoc mu, że jest kretynem.

odwaga nazywasz bluganie w ten spam sposob?
          podaj mi konkretny sposob i realny na przepedzenie
          krzykacza z forum.

> Czasem warto postąpić w taki sam sposób wobec tej
          osoby, aby poczuła się na
          > Twoim miejscu.

wszystko zalezy od czlowieka. to my sami dla siebie
          oddzielamy ziarna od chwastow. i co przyjmiemy do siebie,
          a co odrzucimy jako zbedne.

Cosso, to przecież forum psychologia i ktoregoś dnia jak
          trafi
          > się desperat to Komando może przesadzić.

po raz kolejny powtarzam. nie lubie i nie podoba mi sie
          chamstwo. to, ze "bronie" komandosa nie oznacza, ze
          bronie wszystkich chamow na tym swiecie. zadalam sobie
          trud, by wytrzymac jego uwagi, przeczekac i zobaczyc o co
          mu chodzi. wydaje mi sie, ze wiem dlaczego tak postepuje,
          pisalam juz o tym w innym watku, ale widocznie to byly
          bzdury. wiekszosc wie lepiej. najwazniejsze jest to ze
          klnie, uzywa brzydkich wyrazow i to jest be.

Cosso słyszałas kiedyś o poziomach
          > moralności?

nie slyszlalam. powiedz mi cos o tym, bo chyba za duzo
          sie zadaje z komandosem i robie sie coraz mniej ludzka,
          bez mozliwosci odczuwania wyzszych uczuc. zaczynm miec
          problemy z odroznieniem dobra i zla. powiedz mi prosze.

Czy wobec zła zawsze warto umyć rączki, bo prawo tego
          zabrania?

podsumowanie:
          jestem po stronie komandosa, a nie zla, bo dla mnie to sa
          dwa rozne pojcia. ta roznica jest naprawde widoczna.

cossa
          • cossa Re: Sofija Ko - mala poprawka 18.05.03, 16:02
            > Cosso, to przecież forum psychologia i ktoregoś dnia jak
            > trafi
            > > się desperat to Komando może przesadzić.

jeszcze raz o tym fragmnecie, bo pominelam sedno. masz
            racje. moze przesadzic. kazdy moze przesadzic. komandos i
            kazdy z nas. przyjzyj sie jeszcze raz jego wypowiedziom,
            bo juz mi glupio, ze ten temat tak walkuje.

ech..
            cossa
    • Gość: Buziaczek Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 01:24
      sloma_w_butach napisał:

> No tak....i po latach czytania tego forum i innych na tym hmm..portalu
      > zauwazyłem pewną prawidłowość(zapewne ameryki nie odkryłem)ale wszedzie od
      > czasu do czasu pojawia sie osoba ,której nieodpowiadają zastane układy i
      > konwenanse jakie sie nawiązuja po czym przekształcają sie w koła wzajemnej
      > adoracji.
      > Zastanawiam sie tylko czy mur ignorancji jaki zaobserwowałem wobec panskiej
      > osoby(no tak ja sie wyłamuje ,ale jestem firsttimerem) przynajmniej jesli
      > chodzi o pisanie tutaj czegokolwiek)nie powoduje frustracji z powodu tego ,ze
      > jak widac panu do takiego koła sie nie udało przyłaczyc..tak to w życiu
      > bywa..ale czy jest to powodem do lżenia co aktywniejszych uczestników tego
      > forum?? Tylko dlatego,że mają coś do powiedzenia??
      >
      > P.S Łącze wyrazy szacunku i zycze powodzenia w dalszej dzialalnosci(pytanie
      > czy ma to sens??-ale to inna sprawa)
      >
      > A tak prywatnie chciałbym polecić pewien adres: www.sickopath.com

buziaczek - kasia
      • komandos57 Do Cossa'y. Buziaczek won 13.05.03, 01:31
        Buziaczek wcielil sie to w kasie to w pedala to w Boga.Ale pozostala pizda
        przez male p.
        Cossa,co ja zrobie ze cie naprawde lubie.Opierdol mnie.Ty mozesz.Mam szacunek
        dla Ciebie.I cokolwiek powiesz przyjme to z pokora.
        • Gość: Wujek hujka Re: Do Cossa'y. Buziaczek won IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 01:33
          komandos57 napisał:

> Buziaczek wcielil sie to w kasie to w pedala to w Boga.Ale pozostala pizda
          > przez male p.
          > Cossa,co ja zrobie ze cie naprawde lubie.Opierdol mnie.Ty mozesz.Mam szacunek
          > dla Ciebie.I cokolwiek powiesz przyjme to z pokora.

Wujek, mały hujek, tirówka GW, przygłupiasty admin, naganicz
          • komandos57 Re: Buziaczek won 13.05.03, 01:38
            Gość portalu: Wujek hujka napisał(a):

>
            > Wujek, mały hujek, tirówka GW, przygłupiasty admin, naganicz
            /////////////////////////////////////////////////////////////////////////
            To byla prawdziwa tyrowka.Popatrzcie.
    • komandos57 Na czym stanelismy? 13.05.03, 21:00
      Slomowbutach,piszesz elokwentnie,kwieciscie.Ale robisz zajebiste bledy.Jasio z
      3c potrafi lepiej.
      • sloma_w_butach Re: Na czym stanelismy?-Przepraszam wszystkich... 14.05.03, 09:28
        komandos57 napisał:

> Slomowbutach,piszesz elokwentnie,kwieciscie.Ale robisz zajebiste bledy.Jasio
        z
        > 3c potrafi lepiej.
        Bardzo mi przykro z tego powodu..jestem dysortografikiem i trudno mi kazde
        slowo sprawdzac ze slownikiem..wszystkich pragnacych prowadzic krucjaty o
        czystosc polskiej mowy(te ortograficzna) bardzo przepraszam,ale pomimo
        intensywnych cwiczen trudno mi jest to skorygować ,aczkolwiek staram
        sie......pewnie moja pisownia byc moze rowniez stanie sie folklorem...:D <lol>
        P.S Panie KOmandos to nie jest argument merytoryczny...spodziewałem sie czegoś
        wiecej..
        wyrazy szacunku itp...itd......
    • komandos57 slomawbutach,musze kupic ci walonki. 13.05.03, 21:15
      Bo tak wygladasz jak choinka na Boze Narodzenie bez ozdobek.
      • sloma_w_butach Re: slomawbutach,musze kupic ci walonki. 14.05.03, 09:35
        komandos57 napisał:

> Bo tak wygladasz jak choinka na Boze Narodzenie bez ozdobek.
        Jak sie domyślam to taki rodzaj tzw "gumofilcow" ehh a moze poprostu nie znam
        sie na rzeczy.....jestem podłym dyletantem....w tych sprawach..za prezent
        uprzejmie dziekuje..chociarz podobno milej jest dawac prezenty niz je
        otrzymywać..ale to tylko swiadczy o panu i panskiej wrazliwosci...
        ahhh ten polski folklor....
        wyrazy szacunku itp...itd.....
      • sloma_w_butach Re: slomawbutach,musze kupic ci walonki. 19.05.03, 00:57
        komandos57 napisał:

> Bo tak wygladasz jak choinka na Boze Narodzenie bez
        ozdobek.
        czekam z miecirpliwpsc./.a...uwiebiamdawać ale kochammbrać!!!!!!!
    • rupaul Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 15.05.03, 01:32
      Ironicznie mowisz pan-polski folklor.Tyczy to mnie.Lubie folklor.I chociaz nie
      mieszkam w Kraju od 17 lat,a mam 23 to czuje ze pan zmienil nazwisko by nie
      laczono pana z polskim folklorem.Wiem co chce mi wielmozny powiedziec.Teraz
      zapewne jest pan John.Znam to.
      Nie lubie pisac dludich wypowiedzi wiec spadam.Zaloz wielmozny John'ie walonki
      bo stopki przeziebisz.
      • sloma_w_butach Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 16.05.03, 13:19
        rupaul napisał:

> Ironicznie mowisz pan-polski folklor.Tyczy to mnie.Lubie folklor.I chociaz
        nie
        > mieszkam w Kraju od 17 lat,a mam 23 to czuje ze pan zmienil nazwisko by nie
        > laczono pana z polskim folklorem.Wiem co chce mi wielmozny powiedziec.Teraz
        > zapewne jest pan John.Znam to.
        > Nie lubie pisac dludich wypowiedzi wiec spadam.Zaloz wielmozny John'ie
        walonki
        > bo stopki przeziebisz.
        Panska wypowiedz jest niegodna komentowania..a porównywanie klogos do jednej z
        nacji mieszkajacym ddna tym globie jest wprost wproporcjonalne do pana
        pochodzenia(prozse mi wybaczyc emocje)...i jeszcze taki typ mieszka 17 lat poza
        krajem i ma czelknosc wypowiadac siwe w tematach tu istotnyxch(nue mnam nic
        orzwexcuwko poiloni NY rulez)a dla pana moge byc
        Johnem,Mojrzeszem,IBrachimem,mohamadem i co tam pan jeszcze wymyslisz
        wyrazy szacunku itp..itd...
        jrzeszem
    • Gość: Anka Re: Promocja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 13:39
      sloma_w_butach napisał:

> No tak....i po latach czytania tego forum i innych na tym hmm..portalu
      > zauwazyłem pewną prawidłowość(zapewne ameryki nie odkryłem)ale wszedzie od
      > czasu do czasu pojawia sie osoba ,której nieodpowiadają zastane układy i
      > konwenanse jakie sie nawiązuja po czym przekształcają sie w koła wzajemnej
      > adoracji.

To jest życie - wirtualne. Eksperyment. To jest promocja. To świetny przykład
      jak mozna siebie wypromować. Zaistnieć. Być zauważonym. Pozdrawiam
      • cossa Re: Promocja 16.05.03, 13:42
        aniu, wydaje mi sie, ze nie kazdy mysli w tych samych
        kategoriach. i nie kazdy ma te same powody, by robic to a
        nie cos innego.

cossa

Gość portalu: Anka napisał(a):

> To jest życie - wirtualne. Eksperyment. To jest
        promocja. To świetny przykład
        > jak mozna siebie wypromować. Zaistnieć. Być zauważonym.
        Pozdrawiam
        • Gość: Anka Re: Promocja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 13:50
          cossa napisała:

> aniu, wydaje mi sie, ze nie kazdy mysli w tych samych
          > kategoriach. i nie kazdy ma te same powody, by robic to a
          > nie cos innego.
          >
          > cossa
          >
          > Gość portalu: Anka napisał(a):
          >
          > > To jest życie - wirtualne. Eksperyment. To jest
          > promocja. To świetny przykład
          > > jak mozna siebie wypromować. Zaistnieć. Być zauważonym.
          > Pozdrawiam

Oczywiście masz rację to moja opinia (cholipka nie chce mi sie tego powtarzać
          jak robot he,he) lecz czy nie sądzisz, że bez promocji i reklamy nie sprzedasz
          nawet najlepszego produktu?
          • Gość: Krzaku O co chodzi?? IP: *.chello.pl 16.05.03, 13:58
            Komandosie57 chyba chodzi o to ,że masz zacząć zachowywać sie tak jak życzy
            sobie tego większość. zastanawia to tym bardziej, że wielu spośród tych ,
            którzy naskakują na ciebie czuje się jednoczesnie wyobcowana w świecie
            realnym. wyobcowani bo nie akceptuja zachowań otoczenia/ sami prezentują
            zachowania nie akceptowane.
            • Gość: Anka Re: O co chodzi?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 14:01
              Gość portalu: Krzaku napisał(a):

> Komandosie57 chyba chodzi o to ,że masz zacząć zachowywać sie tak jak życzy
              > sobie tego większość. zastanawia to tym bardziej, że wielu spośród tych ,
              > którzy naskakują na ciebie czuje się jednoczesnie wyobcowana w świecie
              > realnym. wyobcowani bo nie akceptuja zachowań otoczenia/ sami prezentują
              > zachowania nie akceptowane.

Dla mnie Komandos niech zostanie sobą, a ja to zaakceptuje, no chyba że pod
              wpływem interakcji zmieni się (sam musi tego chcieć) lub poprosi fachowca o
              ułatwienie zmian w sobie, gdyz: a)bedzie cierpiał z powodu swego zachowania, b)
              nie umie sobie z tym poradzic i C) prosi o pomoc. Pozdrawiam
    • komandos57 Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 16.05.03, 23:07
      Jezyk mnie swierbi.Ale nie bede dzisiaj opierdalal nikogo.Mysle ze Renki dzis
      nie bedzie.A i Kasia.Ta to potrafi.Ja jako komandos to umywam sie przy
      niej.Nawet w walonkach.A moze jest ktos chetny?
      Ale nie z tych co ich lubie.
      • Gość: Kasia Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 01:06
        komandos57 napisał:

> Jezyk mnie swierbi.Ale nie bede dzisiaj opierdalal nikogo.Mysle ze Renki dzis
        > nie bedzie.A i Kasia.Ta to potrafi.Ja jako komandos to umywam sie przy
        > niej.Nawet w walonkach.A moze jest ktos chetny?
        > Ale nie z tych co ich lubie.

No widzisz robaczku, a nie mówiłam, ze porządne z Ciebie chłopisko???
    • Gość: aaa Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( IP: *.bb.online.no 18.05.03, 22:01
      Pod tym do komandosa sie podpisuje, ale twoja strona to chore sprawy. polecam
      psychiatre.
      • sloma_w_butach Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 19.05.03, 00:54
        Gość portalu: aaa napisał(a):

> Pod tym do komandosa sie podpisuje, ale twoja strona to chore sprawy. polecam
        > psychiatre.

POLecalem
        ty fgtylko i z tm sie zgazammczescx sterony a nie calosc reszta to
        tzw "sick shit" i z tyam senzgadzam(trebabyło ne kik C NA INNE LINKI)

WYRAZY SZAXCUNKU ITP...ITD...I JUZ PRAWIE TRADYCYJNIE BEZ PODTEKSTOW/>>>>>>AHHH
        TEN CAPC LOCK
        (na nikogo nie krzyczałem)
    • sloma_w_butach Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 19.05.03, 01:02
      sloma_w_butach napisał:

Jeszcze raz wszytkich pzrepraszam za moj a wstretn a ortografdie..pracuje nAD
      TYM ALE WEFEKTY S A SREDNIE,TO POSDOBNO JEST WASDA WRODONa...CZYZBYM BY
      NEOENNOSORNY(PRZEPRASZAM A TEN APS LOCK)
      wyrazy szacunku itp itd.............az so znudzenia ;)
      • cossa Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 19.05.03, 01:05
        alez sie nie przejmuj:) nie ma za co przepraszac:)

a wyrazy szacunku nigdy nie sa nudne:)
        lacze je wiec z pozdrowieniem
        cossa

sloma_w_butach napisał:

> Jeszcze raz wszytkich pzrepraszam za moj a wstretn a
        ortografdie..pracuje nAD
        > TYM ALE WEFEKTY S A SREDNIE,TO POSDOBNO JEST WASDA
        WRODONa...CZYZBYM BY
        > NEOENNOSORNY(PRZEPRASZAM A TEN APS LOCK)
        > wyrazy szacunku itp itd.............az so znudzenia ;)
    • fanta-girl Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA :( 19.05.03, 20:18
      Do komandosa:
      Pokiego Ty wogole wlazisz na fora o sobie?
      To przeciez bez sensu.
      • sloma_w_butach Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA 20.05.03, 21:56
        fanta-girl napisała:

> Do komandosa:
        > Pokiego Ty wogole wlazisz na fora o sobie?
        > To przeciez bez sensu.
        Teraz to kola skute znie zniechecilas..a szkoda taki "swojski chop"

wyrazy szacunku itp....itd...
        • komandos57 Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA 20.05.03, 21:59
          sloma_w_butach napisał:

> fanta-girl napisała:
          >
          ///////////////////////////////////////////////////////////////////
          Zdazyles sie przelogowac walonku w slomie.I tez ci nie stoi?Widze to.Taki
          elokwentny a kutas caly czas na spocznij!
          • fanta-girl Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA 21.05.03, 18:35
            Ale, ze co ja ze niby pod dwoma loginami jestem?
            No to patrz slodziutki gluptasku, wlasnie sie wyloguje na chwiele:especially
            for you.
          • Gość: fanta-girl Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.05.03, 18:37
            Pozdrowienia
          • turysta71 Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA 21.05.03, 22:40
            ehhhhhhhhhh Panie KOmandos (57)? a jednak udało Ci sie zwyzywać tak pprzychylną
            panskiej osobbie <LOL>

niezmiennie wyrazy szacunlku itp....itd........

P.s To ja słoma w butach ale chwilowo nie moge sie zalogowac wiec pisze pod
            innym nickiem
            • komandos57 ReWalonki w slomie 21.05.03, 22:47
              Przecie i panicz jest mi przychylny!A kto to jest lol?
              Ja jestem najmilszym na tym forum!To wiem!A inni to gracze!
            • sloma_w_butach Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA 21.05.03, 22:50
              już udało mi sie zaogować pozdrawiam wszystkich itp...itd..
              «kolejny bezproduktywnynwatek,tamtego nicka praktycznie nie uzywam i stworzyłem
              go celem malej dygresji»
              • komandos57 Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA 21.05.03, 22:54
                Panicz nie sadzi ze bardziej do twarzy bedzie wielmoznemu Walonek w slomie?
                • turysta71 Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA 23.05.03, 21:52
                  komandos57 napisał:

> Panicz nie sadzi ze bardziej do twarzy bedzie wielmoznemu Walonek w slomie?
                  Ehh i znowu wredny sertwer gazety nie luguje słomy :(
                  Panie Komandos podobno mowi sie , ze nie szata czyni człowieka....
                  aCZKOLWIEK TROSZKE SŁOMY NIE ZASZKODZI JAK ZWYKLE(to tylko capslock)
                  wyrazy szacunku itp...itd...

P.s Powoli mimowolnie dołaczam do grona "fanów" militarystów :D ;) <lol>
                  • sloma_w_butach Re: Ehhhhhh...panie Komandos57(?) IGNORANCJA 23.05.03, 21:55
                    Ale numer a teraz mnie zalogowało , dobrawdy nieprzewidziane sa dzialania
                    serwerow gazety......
                    pozdrawiam :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka