ala.l 01.04.07, 10:16 bardzo mnie nudzi,postanowiłam coś zmienić.. myślicie ze znudzenie jest dobrym powodem do zmian,nawet jak innym to nie na rękę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czlowiek_powazny Re: stagnacja 01.04.07, 10:37 Spytaj najpierw przyjaciolek, czy ci pozwola, inaczej moga sie obrazic i co bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: stagnacja 01.04.07, 13:21 jak bysmy tak zmieniali np partnerow pod wplywem nudy to ja juz bym miala conajmniej 10 za soba i 50 przed soba, lepiej zrobic cos odjzdowego.. np spotkac sie ze znajomymi w Getyndze w czerwcu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
taisy Re: jak najbardziej:))) 01.04.07, 13:29 Zmieniaj jak najwiecej ale na lepsze. ja zmienilam firanki w kuchni i w jadalni, ochhh jak cudownie tam, chyba mojego kompa przeniose do jadalni:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kryskaedka Re: jak najbardziej:))) 01.04.07, 13:36 a tak.. to tys prawda, ja to ciagle zmieniam np tapete w kompie, podkladam rozne zdjecia aby mi bylo fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nightingale5 Re: stagnacja 01.04.07, 22:05 Jak najbardziej. Dlaczego sądzisz, że Twoja nuda jest innym na rękę ? Lubią się nudzić z Tobą ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewag52 Re: stagnacja 01.04.07, 22:17 zmiany są zawsze wskazane. W końcu idziemy, a nie cofamy Odpowiedz Link Zgłoś