Dodaj do ulubionych

Każda Kościół powinien miec swój burdel

05.04.07, 10:57
Wiadomo, pewnie nie dla wszystkich, że tam gdzie olimipady, tam gdzie
żołnierze na obczyźnie tam i domy publiczne.
Wiadomo, dla zadbania o zdrowie psychiczne.
To może by nie było tej pedofilii, geyostwa, domy publiczne dla Księży?
Panie pewnie byłyby święcie błogosławione, takie nie zachodzą w ciąże...
Są niepokalane...
Obserwuj wątek
    • aggie19 Re: Każda Kościół powinien miec swój burdel 05.04.07, 11:54
      Wiesz co ? Ty chyba pracujesz na etacie w tej gazecie na forum i placa Ci za
      wciskanie ludziom kontrowersyjnych tematow...
      • kreola7 Re: Każda Kościół powinien miec swój burdel 05.04.07, 12:36
        1. Nie Kościół tylko księża.
        2. Co mądrzejsi mają swoje "parafianki, gosposie - stałe kochanki,
        3. Poza tym nigdzie w Biblii nie ma słowa na temat celibatu dla naśladowców
        Chrystusa. A wręcz przeciwnie, jest uakzany wzór biskupa-w jednym z listów (nie
        pamiętam już w którym)że powinien być mężem jednej żony, dobrym i przykładnym
        ojcem dzieci.
        Uważam, że celibat w poskim kościele powinien zostać zniesiony, bo jest tylko
        przyczyną, kłamstwa, obłudy i fałszu.
        Celibat to najbardziej sprzeczna z naturą forma wyrzeczenia i jest
        nadinterpretacją nadgorliwych głów Kościoła.

P.S.Inna sprawa - celibat nie powoduje zmiany orientacji seksualnej - Twój błąd.
        Człowiek rodzi się z określoną orientacją. Geje zostają księżmi, a nie
        odwrotnie.
        Co do pedofilii może być nabyta, może być wrodzona, więc zgadzam się z
        połowicznie.
    • ewag52 Re: Każda Kościół powinien miec swój burdel 05.04.07, 12:18
      mało śmieszne
    • taisy Re: Nie obrazaj uczuc osob wierzacych. 05.04.07, 12:50

• czlowiek_powazny Re: Nie obrazaj uczuc osob wierzacych. 05.04.07, 13:47
        Tak taisy, ksieza nie dupca, tak jak ty nie jestes prostytutka
        • chmurka_dla_ogorka Re: Nie obrazaj uczuc osob wierzacych. 05.04.07, 15:54
          czlowiek_powazny napisał:

> Tak taisy, ksieza nie dupca, tak jak ty nie jestes prostytutka

taisy i anula36 to to samo babsko? huraaaaaaa zawsze wiedziałam!
        • taisy Re: Ty i tobie podobni.... 05.04.07, 16:28

> Tak taisy, ksieza nie dupca, tak jak ty nie jestes prostytutka
          ..............
          Ze świetej zrobią prostytutkę i z prostytutki swiętą.
          • czlowiek_powazny Re: Ty i tobie podobni.... 05.04.07, 16:29
            taisy napisała:

> czlowiek_powazny napisał:
            >
            > > Tak taisy, ksieza nie dupca, tak jak ty nie jestes prostytutka
            > ..............
            > Ze świetej zrobią prostytutkę i z prostytutki swiętą.

Chyba wiesz, ile prostytutek wyswiecono, a jak nie wiesz to sprawdz

>
            >
            >
            >
            >
            • chmurka_dla_ogorka Re: Ty i tobie podobni.... 05.04.07, 16:31

> taisy napisała:
              >
              > > czlowiek_powazny napisał:
              > >
              > > > Tak taisy, ksieza nie dupca, tak jak ty nie jestes prostytutka
              > > ..............
              > > Ze świetej zrobią prostytutkę i z prostytutki swiętą.
              >
              > Chyba wiesz, ile prostytutek wyswiecono, a jak nie wiesz to sprawdz
              >
              > >
              > >
              > >
              > > ale tej tłustej to nie grozi hihihi
              > >
              • czlowiek_powazny Re: Ty i tobie podobni.... 05.04.07, 16:34
                Jakie one wszystkie chca byc swiete na starosc
                • taisy Re: Bossshheee 05.04.07, 16:36
                  sposc bombe i zabij te tromby...
                  • czlowiek_powazny Re: Bossshheee 05.04.07, 16:37
                    taisy napisała:

> sposc bombe i zabij te tromby...

Dlaczego sie wstydzisz, chcesz zabijac? Przeciez to byl twoj swiadomy wybor w
                    ten sposob dupskiem rozporzadzac. Do kogo masz teraz pretensje?
    • kreola7 Re: Każda Kościół powinien miec swój burdel 05.04.07, 12:56
      No, nie więrzę...
      • taisy Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 13:07

• kreola7 Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 13:43
          Ale naiwna jesteś...taisy.
          • taisy Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 14:45
            kreola7 napisała:

> Ale naiwna jesteś...taisy.

Z uklonem dla ciebie..=)))
        • ja_adam Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 13:44
          swoje zdanie mam od dawna i raczej go nie zmienię.

1 Księża maja potrzeby i na pewno je zaspakajają...
          2 Księża którzy poważnie traktują kapłaństwo bez problemu moga umartwic swoje
          zapędy seksualne, da się, wiem o tym.

Więc - do kapłaństwa powinni iść ci co nie "muszą sie żenić".

Biblia dokładnie wyjaśnia jaki ma stosunek do kapłanów, którzy są w małżeństwie
          i poza tą instytucją. Celibat, dawniej biczowanie było w modzie...tak długo jak
          będzie w tym interes, tak długo dzieci księży nie będą miały ojców...

Co do nadchodzących świąt, Jezus wybaczył ku..e, także apostolom, którzy w dniu
          jego smierci kłócili sie który z nich jest największy, mnie nie musi wybaczać
          póki sam sobie piekło ścielę...
          • ja_adam Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 13:46
            hurraa! mam depresje, w końcu sobie moge ponarzekać na cały ten świat:)
            depresja przydarza sie tym, ktorzy sie nudzą!!!
            • kryskaedka Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 14:27
              nudzisz sie .. bo ja nie, raczej jestem w dolnej czesci sinusiody mojego stanu
              duszy..
              • ja_adam Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 14:30
                przyjedz do nas na święa , ponudzimy sie we trojkę...:)
                • kryskaedka Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 14:41
                  jesteś kochany, dzieki:))Jade na mazury do Mamy ..ale to naprawde własnie tak
                  powinno być.. pomagamy sobie w chwilach trudniejszych... i tak zabieram ze sobą
                  jedna dziewczyne z Węgier co to w Polsce nikogo nie ma i smutno by jej było
                  samej na świeta.. mam nadzieje ze będzie sie u nas czuć dobrze. Ciekawe czy ten
                  dyngus to na Wegrzech jest popularny?:)
                  • ja_adam Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 15:08
                    ja w domu robiłem w dyngusa powtórkę z przejścia przez morze ...może ne czerwone
                    ale mokre.... wszytko było mokre , nawet ściany...
                    • kryskaedka Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 15:55
                      no to zeście sie zabawili:)!!prawdziwy polski dyngus.. zobaczymy co w tym roku
                      wymyslisz.. opowiedz potem:DDDDDDDDDDDDD
                      • ja_adam Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 15:58
                        wracajac do tematu...
                        Czy ktoś z Was zastanawiał się nad powołaniem?
                        • kryskaedka Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 16:05
                          bezinteresowne oddanie siebie innym i Bogu.
                          • czlowiek_powazny Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 16:15
                            kryskaedka napisała:

> bezinteresowne oddanie siebie innym i Bogu.

Kto powiedzial, ze Bog oczekuje oddania i poswiecenia?
                            • ewag52 a kogo pytałeś? 05.04.07, 16:20
                              • czlowiek_powazny Re: a kogo pytałeś? 05.04.07, 16:27
                                A ci, ktorzy uwazaja, ze nalezy sie poswiecac i oddawac kogo pytali?
                            • kryskaedka Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 16:39
                              a kto powiedział że nie? Jak czujesz powołanie to nie robisz tego bo ktos cos
                              powiedział tylko bo tak czujesz..poswiecasz swoj czas Bogu (kontemplujesz,
                              modlisz sie,czytasz)zamiast np bawic sie na imprezach z panienkami..czy to nie
                              jest poswiecenie Siebie?
                              • czlowiek_powazny Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 16:40
                                kryskaedka napisała:

> a kto powiedział że nie? Jak czujesz powołanie to nie robisz tego bo ktos cos
                                > powiedział tylko bo tak czujesz..poswiecasz swoj czas Bogu (kontemplujesz,
                                > modlisz sie,czytasz)zamiast np bawic sie na imprezach z panienkami..czy to
                                nie
                                > jest poswiecenie Siebie?

A kto powiedzial, ze Bog woli, zeby mu sie poswiecac, modlic sie zamiast sie
                                bawic?
                                • kryskaedka Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 16:49
                                  mozna sie bawić modlac, ale głównie chodzi o to aby nie podporządkowywac zycia
                                  zabawie. ale ja tam nie wiem ..nie znam się ..zarobiona jestem...
                                  • czlowiek_powazny Re: A slyszalas o sublimacji? 05.04.07, 16:50
                                    kryskaedka napisała:

> mozna sie bawić modlac, ale głównie chodzi o to aby nie podporządkowywac
                                    zycia
                                    > zabawie. ale ja tam nie wiem ..nie znam się ..zarobiona jestem...

A kto powiedzial, ze nie nalezy zycia podporzadkowywac zabawie tylko
                                    poswieceniu?
                                    • ewag52 poważny człowieku 05.04.07, 21:28
                                      coś kombinujesz, jak szkapa pod górke.
                                      Zaplączesz się kiedyś, ani się spostrzeżesz.
                                      Zaraz zaczniesz udawadniać,że białe to czarne i na odrwot.
                                      Zależy od punktu widzenia i własnej porabanej świadomości
                                      • kryskaedka Re: poważny człowieku 05.04.07, 21:35
                                        ewo, a ja mam jakiegos dola, chyba to SNPM, lzy mi leca bez powodu
                                        • ewag52 Kryska 05.04.07, 21:38
                                          słonko ty moje, masz doła bo edek wyjechany.
                                          Jak ci lecą, to popłacz sobie, od tego się nie umiera. Mnie też leciały,
                                          ale ja mam powód niestety.
                                          • ewag52 Re: Kryska 05.04.07, 21:40
                                            i chrzanić sprzątanie, barszcze i mazurki.
                                            Nic nie robie. Na złośc sobie i rodzinie!
                                            • kryskaedka Re: Kryska 05.04.07, 22:05
                                              oj te nasze dołowacenie...ale ja bym nie chciala miec dola bo mi meza
                                              zabrakło..to takie uwiazanie..chciałabym sie czuc dobrze sama..ale tesknie za
                                              nim.. i to mnie wkurcza okropnie. ewa a ty jaki temat dola zapodajesz ze az
                                              ciasta nie upieczesz..a szarlotka?:)
                                              • ewag52 Re: Kryska 05.04.07, 22:28
                                                wcale nie musisz sie dobrze czuc sama.Po to masz męża,zeby za nim
                                                tesknic, jak go brak w poblizu.
                                                A ja mam doła, bo jestem niedoceniana.
                                                Żadam kategorycznie doceniania moich poczynan, a jak nie to niech
                                                w brudnym domu żrą kanapki z twarożkiem świątecznym.
                                                Nic! I koniec! Nawet nie odkurzę.Na deser będą roztocza.
                                                • kryskaedka Re: Kryska 05.04.07, 22:33
                                                  oo!!! to bedzie pyszny deser!!! przyslij paczuszke na sprobowanie..roztocza!!
                                                  ewa jestes geniuszem kulinarnym..a ta twoja rodzinka to rozpuszczona jest..za
                                                  dobrze im chyba..jak utrzesz im noska to beda za toba kapcie nosic;)
                                                  • ja_adam czas na konkluzję.. 05.04.07, 23:22
                                                    kobiety są kapłankami ogniska domowego zwanego wcześniej burdelem kreowanym
                                                    każdeg dnia przez mężczyzn...
                                                    i jak tu nie być świętą...
                                                    :)
    • kreola7 Re: Każda Kościół powinien miec swój burdel 05.04.07, 12:59
      Nie wierzę w to zacofanie i trwania w przekonaniu, że księża nie mają potrzeb
      seksualnych.
    • kryskaedka Re: Każda Kościół powinien miec swój burdel 05.04.07, 13:00
      adamie masz depresję przed swiateczna, akurat w przeddzien wielkiego
      piatku..TYYYYYYY?? pytasz o takie żeczy?
      • lsilanow Re: Każda Kościół powinien miec swój burdel 06.04.07, 04:15
        czemu jest tak smutno?
        • ja_adam Re: Każda Kościół powinien miec swój burdel 06.04.07, 07:19
          jak to czemu? - bo sa święta...
          • lsilanow Re: Każda Kościół powinien miec swój burdel 06.04.07, 17:28
            raczej :
            jak to czemu? - bo sa święta :(((((((((( :-[ ;-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka