18.04.07, 15:00
Co zrobić jeśli za mało ufa się swojemu chłopakowi, i jeśli nie potrafi się z nim rozmawiać o swoich problemach, zwierzać (bo kiedyś zranił, ale zmienił się i teraz nawet jest dobrze) i gdy trwa to już kilka miesięcy i nic do tej pory się nie zmieniło to czy są jakieś szanse na to? Czy jeśli nic sie nie zmieni, to czy ten związek ma szanse czy lepiej zakończyć to z czasem rozstaniem, żeby nie było przykrości dla obu stron? Bo chyba zaufanie to podstawa. Co z tym robić?
Obserwuj wątek
    • piesbaskervill Re: zaufanie 18.04.07, 15:21
      znależc innego,równie bogatego
      • incogn Re: zaufanie 18.04.07, 19:43
        Dlaczego chcesz cos konczyc
    • piesbaskervill Re: zaufanie 19.04.07, 00:14
      wiesz,może spróbuj coś z tym zrobić,może zaufać,albo coś innego,bo ja wiem....
      • ewag52 Re: zaufanie 19.04.07, 07:58
        albo go jednak rzuć, czy ja wiem...?
        cos zrobić trzeba,zebys wyszła na swoje.
        Do mnie moj facet, też od lat nie ma zaufania,a najgorsze,że ma racje...
    • c_y_n_i_k Re: zaufanie 19.04.07, 11:49
      Nie wiem czego tak naprawdę szukasz.
      Gdybyś kochała chłopaka, o którym mówisz, prawdopodobnie przebaczyłabyś mu
      krzywdę, którą Ci wyrządził i nie miałabyś większego problemu z zaufaniem mu na
      nowo - po prostu zamknęłabyś stary rozdział waszej historii.
      Najwyraźniej jednak nie umiesz mu wybaczyć tego co zrobił i stąd problem w
      rozmowach z nim. Nie sądzę, aby dobrym podejściem do tematu było przeniesienie
      tych rozmów tylko na grunt przyjaciółki, jak do doradza ktoś przede mną. W
      funkcjonującym normalnie związku partnerzy rozmawiają ze sobą o tym co ich
      gryzie.
      Piszesz dość mało emocjonalnie i nic nie wspominasz o uczuciach jakie was
      łączą. Spodziewam się więc że raczej szukasz tu potwierdzenia dla siebie, że
      coś co już wybrałaś (czyli zakończenie związku) jest słusznym posunięciem.
      Na to pytanie ci nie odpowiem - sama musisz zdecydować. :)
    • swietka3 Re: zaufanie 19.04.07, 13:06
      Oczywiscie ze zaufanie jest podstawa zwiazku. Trudno jest z kims byc nie majac
      do tej osoby zaufania, wyobraznia sprawia ze widzimy rzeczy ktorych nie ma albo
      sa i wtedy to jest intyuicja. Zakoncz to
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka