Gość: jeszcze IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 09:48 Co dla was znaczy wyraz/słowo -jeszcze-? Dla mnie jest to coś co robimy,coś co trwa, ale wszystko to się i tak zakończy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: jeszcze IP: *.d1.club-internet.fr 21.05.03, 10:34 problem z jezykiem polskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze Re: jeszcze IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 10:38 Gość portalu: Malwina napisał(a): > problem z jezykiem polskim ? Z językiem polskim zawsze miałem problemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: jeszcze IP: *.d1.club-internet.fr 21.05.03, 10:40 uzywaj obcego nikt ci nie powiedzial ze wszystko sie konczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: jeszcze IP: *.unl.edu 21.05.03, 14:59 Gość portalu: jeszcze napisał(a): > Co dla was znaczy wyraz/słowo -jeszcze-? Dla mnie jest to coś co robimy,coś > co trwa, ale wszystko to się i tak zakończy. Koniec czegos jest zawsze poczatkiem czegos innego. JESZCZE zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: jeszcze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 15:17 "jeszcze" - rodzaj żeński, liczba: bardzomnoga )/niepoliczalna/ ))) Odpowiedz Link Zgłoś