Dodaj do ulubionych

Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera

11.06.07, 22:42
na rase nordycka powinno dac idiotom do myslenia, nawet idiotom
Obserwuj wątek
    • ja_adam Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 11.06.07, 22:46
      A gdzie leżą Nordy?
      • narko_manka Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 11.06.07, 22:48
        ja_adam napisał:

> A gdzie leżą Nordy?

Na polnocy, a polnoc jest duza
    • facettt no mnie dalo :)) 11.06.07, 22:50
      ze jak sie jest zapyzialym Alpejczykiem - to raczej nie trzeba udawac Norda
      - bo nie wychodzi :)
      • narko_manka Re: no mnie dalo :)) 11.06.07, 22:52
        facettt napisał:

> ze jak sie jest zapyzialym Alpejczykiem - to raczej nie trzeba udawac Norda
        > - bo nie wychodzi :)

To zalezy, ja wzielabym ze soba czekolade, butelke bayley's, papierosy, cole i
        cos w razie czego:)
    • jan_stereo Re: Samo powolywanie sie na Adolfa Hitlera 11.06.07, 22:54
      to dopiero daje do myslenia...jak sie mysli naturalnie :")
      • narko_manka Re: Samo powolywanie sie na Adolfa Hitlera 11.06.07, 22:55
        jan_stereo napisał:

> to dopiero daje do myslenia...jak sie mysli naturalnie :")

Nordycy udowodnili idiotyzm, to wszystko
        • jan_stereo Re: Samo powolywanie sie na Adolfa Hitlera 11.06.07, 23:01
          narko_manka napisała:

> Nordycy udowodnili idiotyzm, to wszystko

Jak oni to udowodnili tym glabom, musieli byc lebscy..
    • mazur39 kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 11.06.07, 23:31
      kopnij go w doopę pójdzie weiter!
      Ale że Ty się na niego powołujesz, to już daje do myślenia.
      • narko_manka Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 12.06.07, 20:41
        mazur39 napisał:

> Ale że Ty się na niego powołujesz, to już daje do myślenia.

Chodzilo mi o to, ze tym, ktorzy wstapili w szeregi tego idioty nie sprawdzali,
        co mieli pod spodniami, nie zwracali uwagi ani na kolor oczu, wlosow czy nie
        wiem czego jeszcze.

teraz rozumiesz?
        • jan_stereo Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 12.06.07, 20:52
          Hitler nie byl idiota, tak samo jak wielu ludzi z chora pasja, zle czynil,ale
          nie byl zly...
          • narko_manka Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 12.06.07, 20:53
            jan_stereo napisał:

> Hitler nie byl idiota, tak samo jak wielu ludzi z chora pasja, zle czynil,ale
            > nie byl zly...

Przciez ci, ktorzy maltretuja czlonkow rodziny, gwalca zony tez nie sa zli. to
            sa biedni, chorzy ludzie, ktorym nalezy pomoc, sfinansowac lekarstwa, dac
            jesc ...
            • jan_stereo Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 12.06.07, 20:55
              To prawda co napisalas, myslisz ze Ci ludzie mieli wybor swej osobowosci,kazdy
              chcialby byc Narkomanka,ale nie kazdy mogl, mamy co mamy,jestes psem to szcekasz
              inny speiwa przepieknie bo go w operetce obsadzili...nie ma sprawiedliwosci.
              • narko_manka Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 12.06.07, 20:59
                jan_stereo napisał:

> To prawda co napisalas, myslisz ze Ci ludzie mieli wybor swej osobowosci,kazdy
                > chcialby byc Narkomanka,ale nie kazdy mogl, mamy co mamy,jestes psem to
                szcekas
                > z
                > inny speiwa przepieknie bo go w operetce obsadzili...nie ma sprawiedliwosci.

A jak robia krzywde ludziom spoza domu, do ktorego sa przyjmowani, no bo swiety
                sakrament malzenstwa. OK, ktos ma ochote cierpiec, narazac siebie, wlasna
                rodzine, ale innych narazac?
                • jan_stereo Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 12.06.07, 21:05
                  narko_manka napisała:

> A jak robia krzywde ludziom spoza domu, do ktorego sa przyjmowani, no bo swiety
                  > sakrament malzenstwa. OK, ktos ma ochote cierpiec, narazac siebie, wlasna
                  > rodzine, ale innych narazac?

I badz tu madrym,chciec a moc to zupelnie dwa rozne swiaty...
              • facettt kto to był Adolf Hitler? - byl politykiem... 12.06.07, 21:00
                i po pokojowym przylaczeniu Austrii mogl sie zatrzymac...
                tak, jak zatrzymal sie Bismarck - po zjednoczeniu Niemiec...

do tego trzeba jednak byc inteligentem w 3.cim pokoleniu :)))
                • jan_stereo Re: kto to był Adolf Hitler? - byl politykiem... 12.06.07, 21:04
                  facettt napisał:

> i po pokojowym przylaczeniu Austrii mogl sie zatrzymac...
                  > tak, jak zatrzymal sie Bismarck - po zjednoczeniu Niemiec...
                  >
                  > do tego trzeba jednak byc inteligentem w 3.cim pokoleniu :)))

Ty i ja, nie jestesmy panami swoje inteligencji tak samo jak kurczaki ktore
                  spozywamy, mysle wiec ze i 3-ciego pokolenia by braklo ;"))
                  • facettt Kto to był Adolf Hitler? - byl politykiem... 12.06.07, 21:08
                    nie sadze...
                    by moc - trzeba chciec...
                    ale trzeba miec i perspektywy...

waskie doliny Dunaju, kolo Linzu - takiej perspektywy nie daja :)))
                    • jan_stereo Re: Kto to był Adolf Hitler? - byl politykiem... 12.06.07, 21:21
                      facettt napisał:

> nie sadze...
                      > by moc - trzeba chciec...
                      > ale trzeba miec i perspektywy...

Perspektywy wynikaja czesto z checi,jak ich nie masz to zapomnija o
                      perpesktywach perspektywicznych.

> waskie doliny Dunaju, kolo Linzu - takiej perspektywy nie daja :)))

Okolicznosc srodowiska jedynie lagodzi nasze podraznienia,rzadko stymuluje ;")))
                      • facettt o nie... 12.06.07, 21:25
                        jan_stereo napisał:
                        >> Okolicznosc srodowiska jedynie lagodzi nasze podraznienia, rzadko
                        stymuluje ;"))

urodzenie (sie) i zycie np. nad morzem.. raczej stymuluje, niz lagodzi...
                        • narko_manka Re: o nie... 12.06.07, 21:27
                          facettt napisał:

> jan_stereo napisał:
                          > >> Okolicznosc srodowiska jedynie lagodzi nasze podraznienia, rzadko
                          > stymuluje ;"))
                          >
                          > urodzenie (sie) i zycie np. nad morzem.. raczej stymuluje, niz lagodzi...

No wlasnie, geny czy srodowisko, i w jakich procentach?
                          • lsilanow Re: o nie... 14.06.07, 18:23
                            to zależy
                            nie ma ustalonego podziału
                            dla każdegoi człowieka podział ten jest inny
                  • narko_manka Re: kto to był Adolf Hitler? - byl politykiem... 12.06.07, 21:09
                    jan_stereo napisał:

> facettt napisał:
                    >
                    > > i po pokojowym przylaczeniu Austrii mogl sie zatrzymac...
                    > > tak, jak zatrzymal sie Bismarck - po zjednoczeniu Niemiec...
                    > >
                    > > do tego trzeba jednak byc inteligentem w 3.cim pokoleniu :)))
                    >
                    > Ty i ja, nie jestesmy panami swoje inteligencji tak samo jak kurczaki ktore
                    > spozywamy, mysle wiec ze i 3-ciego pokolenia by braklo ;"))

Przerazajace jest to, ze trzecie pokolenie rowniez niczym nie odstaje
          • lsilanow Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 14.06.07, 18:24
            ten jest nazywany złym, kto, gdy pokazac mu dobro, dalej postępuje tak jak postępował
            nam nie jest dane oceniac, ani osądzac nikogo
    • czlowiek_powazny Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 16:15
      Sam Hitler byl tylko pionkiem w grze zydowskiej, majacej na celu wyeliminowanie
      rasy nordyckiej i zydowskiego plebsu, szczegolnie mieszanego z ukrainskim.
      Wspomina sie rowniez o niemieckim eksperymentach genetycznych. Owszem, mialy
      one miejsce, ale glownie na skutek tego, ze plebs sprzedawal wlasne dzieci na
      organy i inne doswiadczenia.
      • ewiku Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 16:39
        czlowiek_powazny napisał:

> Sam Hitler byl tylko pionkiem w grze zydowskiej, majacej na celu wyeliminowanie
        >
        > rasy nordyckiej i zydowskiego plebsu, szczegolnie mieszanego z ukrainskim.
        > Wspomina sie rowniez o niemieckim eksperymentach genetycznych. Owszem, mialy
        > one miejsce, ale glownie na skutek tego, ze plebs sprzedawal wlasne dzieci na
        > organy i inne doswiadczenia.

... tiaaa... bo w tamtych czasach szczególnie dużo przeszczepiano... głównie
        zawartość mózgów...

----------------------------------------------
        Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem...
        • czlowiek_powazny Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 16:40
          Zdziwilabys sie
          • ewiku Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 16:53

> Zdziwilabys sie

... raczej trudno mnie zdziwić... taka mam pracę i zainteresowania...:)))

• czlowiek_powazny Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:01
              Przeszczepy to nic w porownaniu z tym, ilu ludzi plebs sprzedal na krew, ktora
              wiadomo, byla bardzo w tych czasach potrzebna
              • ewiku Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:03

> Przeszczepy to nic w porownaniu z tym, ilu ludzi plebs sprzedal na krew, ktora
                > wiadomo, byla bardzo w tych czasach potrzebna

... bo przy tych głodowych racjach pokątnie z tej krwi najwięcej robiono
                kaszanki....

• czlowiek_powazny Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:05
                  ewiku napisała:

> czlowiek_powazny napisał:
                  >
                  > > Przeszczepy to nic w porownaniu z tym, ilu ludzi plebs sprzedal na krew,
                  > ktora
                  > > wiadomo, byla bardzo w tych czasach potrzebna
                  >
                  > ... bo przy tych głodowych racjach pokątnie z tej krwi najwięcej robiono
                  > kaszanki....

Zebys wiedziala, ze plebs zza Buga tak robil. Az mi sie niedobrze zrobilo
                  • ewiku Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:16

> ewiku napisała:
                    >
                    > > czlowiek_powazny napisał:
                    > >
                    > > > Przeszczepy to nic w porownaniu z tym, ilu ludzi plebs sprzedal na
                    > krew,
                    > > ktora
                    > > > wiadomo, byla bardzo w tych czasach potrzebna
                    > >
                    > > ... bo przy tych głodowych racjach pokątnie z tej krwi najwięcej robiono
                    > > kaszanki....
                    >
                    > Zebys wiedziala, ze plebs zza Buga tak robil. Az mi sie niedobrze zrobilo

...tak więc smacznego... dorzuć do tego chlebka z ukraińskiej pszenicy...
                    aha...wiesz, że rasiści są już na wymarciu?

• czlowiek_powazny Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:18
                      Dziewczyno, nie wiem czy sobie zdajesz sprawe, ze za Bugiem i na Ukrainie byla
                      taka dzicz, ze sobie nie wyobrazasz
                      • ewiku Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:27

> Dziewczyno, nie wiem czy sobie zdajesz sprawe, ze za Bugiem i na Ukrainie byla
                        > taka dzicz, ze sobie nie wyobrazasz

... i takiej właśnie dziczy tak nam dziś brakuje...
                        i stąd te wycieczki naszego narodu w tamte regiony...

• czlowiek_powazny Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:29
                          Pogadamy w poniedzialek, bo musze wracac do zony i dzieci:)
                          Milego:))
                          • ewiku Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:33
                            miłego...:)))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka