narko_manka 11.06.07, 22:42 na rase nordycka powinno dac idiotom do myslenia, nawet idiotom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_adam Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 11.06.07, 22:46 A gdzie leżą Nordy? Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 11.06.07, 22:48 ja_adam napisał: > A gdzie leżą Nordy? Na polnocy, a polnoc jest duza Odpowiedz Link Zgłoś
facettt no mnie dalo :)) 11.06.07, 22:50 ze jak sie jest zapyzialym Alpejczykiem - to raczej nie trzeba udawac Norda - bo nie wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: no mnie dalo :)) 11.06.07, 22:52 facettt napisał: > ze jak sie jest zapyzialym Alpejczykiem - to raczej nie trzeba udawac Norda > - bo nie wychodzi :) To zalezy, ja wzielabym ze soba czekolade, butelke bayley's, papierosy, cole i cos w razie czego:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Samo powolywanie sie na Adolfa Hitlera 11.06.07, 22:54 to dopiero daje do myslenia...jak sie mysli naturalnie :") Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Samo powolywanie sie na Adolfa Hitlera 11.06.07, 22:55 jan_stereo napisał: > to dopiero daje do myslenia...jak sie mysli naturalnie :") Nordycy udowodnili idiotyzm, to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Samo powolywanie sie na Adolfa Hitlera 11.06.07, 23:01 narko_manka napisała: > Nordycy udowodnili idiotyzm, to wszystko Jak oni to udowodnili tym glabom, musieli byc lebscy.. Odpowiedz Link Zgłoś
mazur39 kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 11.06.07, 23:31 kopnij go w doopę pójdzie weiter! Ale że Ty się na niego powołujesz, to już daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 12.06.07, 20:41 mazur39 napisał: > Ale że Ty się na niego powołujesz, to już daje do myślenia. Chodzilo mi o to, ze tym, ktorzy wstapili w szeregi tego idioty nie sprawdzali, co mieli pod spodniami, nie zwracali uwagi ani na kolor oczu, wlosow czy nie wiem czego jeszcze. teraz rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 12.06.07, 20:52 Hitler nie byl idiota, tak samo jak wielu ludzi z chora pasja, zle czynil,ale nie byl zly... Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 12.06.07, 20:53 jan_stereo napisał: > Hitler nie byl idiota, tak samo jak wielu ludzi z chora pasja, zle czynil,ale > nie byl zly... Przciez ci, ktorzy maltretuja czlonkow rodziny, gwalca zony tez nie sa zli. to sa biedni, chorzy ludzie, ktorym nalezy pomoc, sfinansowac lekarstwa, dac jesc ... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 12.06.07, 20:55 To prawda co napisalas, myslisz ze Ci ludzie mieli wybor swej osobowosci,kazdy chcialby byc Narkomanka,ale nie kazdy mogl, mamy co mamy,jestes psem to szcekasz inny speiwa przepieknie bo go w operetce obsadzili...nie ma sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 12.06.07, 20:59 jan_stereo napisał: > To prawda co napisalas, myslisz ze Ci ludzie mieli wybor swej osobowosci,kazdy > chcialby byc Narkomanka,ale nie kazdy mogl, mamy co mamy,jestes psem to szcekas > z > inny speiwa przepieknie bo go w operetce obsadzili...nie ma sprawiedliwosci. A jak robia krzywde ludziom spoza domu, do ktorego sa przyjmowani, no bo swiety sakrament malzenstwa. OK, ktos ma ochote cierpiec, narazac siebie, wlasna rodzine, ale innych narazac? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 12.06.07, 21:05 narko_manka napisała: > A jak robia krzywde ludziom spoza domu, do ktorego sa przyjmowani, no bo swiety > sakrament malzenstwa. OK, ktos ma ochote cierpiec, narazac siebie, wlasna > rodzine, ale innych narazac? I badz tu madrym,chciec a moc to zupelnie dwa rozne swiaty... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt kto to był Adolf Hitler? - byl politykiem... 12.06.07, 21:00 i po pokojowym przylaczeniu Austrii mogl sie zatrzymac... tak, jak zatrzymal sie Bismarck - po zjednoczeniu Niemiec... do tego trzeba jednak byc inteligentem w 3.cim pokoleniu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: kto to był Adolf Hitler? - byl politykiem... 12.06.07, 21:04 facettt napisał: > i po pokojowym przylaczeniu Austrii mogl sie zatrzymac... > tak, jak zatrzymal sie Bismarck - po zjednoczeniu Niemiec... > > do tego trzeba jednak byc inteligentem w 3.cim pokoleniu :))) Ty i ja, nie jestesmy panami swoje inteligencji tak samo jak kurczaki ktore spozywamy, mysle wiec ze i 3-ciego pokolenia by braklo ;")) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Kto to był Adolf Hitler? - byl politykiem... 12.06.07, 21:08 nie sadze... by moc - trzeba chciec... ale trzeba miec i perspektywy... waskie doliny Dunaju, kolo Linzu - takiej perspektywy nie daja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Kto to był Adolf Hitler? - byl politykiem... 12.06.07, 21:21 facettt napisał: > nie sadze... > by moc - trzeba chciec... > ale trzeba miec i perspektywy... Perspektywy wynikaja czesto z checi,jak ich nie masz to zapomnija o perpesktywach perspektywicznych. > waskie doliny Dunaju, kolo Linzu - takiej perspektywy nie daja :))) Okolicznosc srodowiska jedynie lagodzi nasze podraznienia,rzadko stymuluje ;"))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt o nie... 12.06.07, 21:25 jan_stereo napisał: >> Okolicznosc srodowiska jedynie lagodzi nasze podraznienia, rzadko stymuluje ;")) urodzenie (sie) i zycie np. nad morzem.. raczej stymuluje, niz lagodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: o nie... 12.06.07, 21:27 facettt napisał: > jan_stereo napisał: > >> Okolicznosc srodowiska jedynie lagodzi nasze podraznienia, rzadko > stymuluje ;")) > > urodzenie (sie) i zycie np. nad morzem.. raczej stymuluje, niz lagodzi... No wlasnie, geny czy srodowisko, i w jakich procentach? Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: o nie... 14.06.07, 18:23 to zależy nie ma ustalonego podziału dla każdegoi człowieka podział ten jest inny Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: kto to był Adolf Hitler? - byl politykiem... 12.06.07, 21:09 jan_stereo napisał: > facettt napisał: > > > i po pokojowym przylaczeniu Austrii mogl sie zatrzymac... > > tak, jak zatrzymal sie Bismarck - po zjednoczeniu Niemiec... > > > > do tego trzeba jednak byc inteligentem w 3.cim pokoleniu :))) > > Ty i ja, nie jestesmy panami swoje inteligencji tak samo jak kurczaki ktore > spozywamy, mysle wiec ze i 3-ciego pokolenia by braklo ;")) Przerazajace jest to, ze trzecie pokolenie rowniez niczym nie odstaje Odpowiedz Link Zgłoś
lsilanow Re: kto to był Adolf Hitler? Gefreiter! 14.06.07, 18:24 ten jest nazywany złym, kto, gdy pokazac mu dobro, dalej postępuje tak jak postępował nam nie jest dane oceniac, ani osądzac nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 16:15 Sam Hitler byl tylko pionkiem w grze zydowskiej, majacej na celu wyeliminowanie rasy nordyckiej i zydowskiego plebsu, szczegolnie mieszanego z ukrainskim. Wspomina sie rowniez o niemieckim eksperymentach genetycznych. Owszem, mialy one miejsce, ale glownie na skutek tego, ze plebs sprzedawal wlasne dzieci na organy i inne doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 16:39 czlowiek_powazny napisał: > Sam Hitler byl tylko pionkiem w grze zydowskiej, majacej na celu wyeliminowanie > > rasy nordyckiej i zydowskiego plebsu, szczegolnie mieszanego z ukrainskim. > Wspomina sie rowniez o niemieckim eksperymentach genetycznych. Owszem, mialy > one miejsce, ale glownie na skutek tego, ze plebs sprzedawal wlasne dzieci na > organy i inne doswiadczenia. ... tiaaa... bo w tamtych czasach szczególnie dużo przeszczepiano... głównie zawartość mózgów... ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 16:40 Zdziwilabys sie Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 16:53 czlowiek_powazny napisał: > Zdziwilabys sie ... raczej trudno mnie zdziwić... taka mam pracę i zainteresowania...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:01 Przeszczepy to nic w porownaniu z tym, ilu ludzi plebs sprzedal na krew, ktora wiadomo, byla bardzo w tych czasach potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:03 czlowiek_powazny napisał: > Przeszczepy to nic w porownaniu z tym, ilu ludzi plebs sprzedal na krew, ktora > wiadomo, byla bardzo w tych czasach potrzebna ... bo przy tych głodowych racjach pokątnie z tej krwi najwięcej robiono kaszanki.... ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:05 ewiku napisała: > czlowiek_powazny napisał: > > > Przeszczepy to nic w porownaniu z tym, ilu ludzi plebs sprzedal na krew, > ktora > > wiadomo, byla bardzo w tych czasach potrzebna > > ... bo przy tych głodowych racjach pokątnie z tej krwi najwięcej robiono > kaszanki.... Zebys wiedziala, ze plebs zza Buga tak robil. Az mi sie niedobrze zrobilo Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:16 czlowiek_powazny napisał: > ewiku napisała: > > > czlowiek_powazny napisał: > > > > > Przeszczepy to nic w porownaniu z tym, ilu ludzi plebs sprzedal na > krew, > > ktora > > > wiadomo, byla bardzo w tych czasach potrzebna > > > > ... bo przy tych głodowych racjach pokątnie z tej krwi najwięcej robiono > > kaszanki.... > > Zebys wiedziala, ze plebs zza Buga tak robil. Az mi sie niedobrze zrobilo ...tak więc smacznego... dorzuć do tego chlebka z ukraińskiej pszenicy... aha...wiesz, że rasiści są już na wymarciu? ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:18 Dziewczyno, nie wiem czy sobie zdajesz sprawe, ze za Bugiem i na Ukrainie byla taka dzicz, ze sobie nie wyobrazasz Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:27 czlowiek_powazny napisał: > Dziewczyno, nie wiem czy sobie zdajesz sprawe, ze za Bugiem i na Ukrainie byla > taka dzicz, ze sobie nie wyobrazasz ... i takiej właśnie dziczy tak nam dziś brakuje... i stąd te wycieczki naszego narodu w tamte regiony... ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:29 Pogadamy w poniedzialek, bo musze wracac do zony i dzieci:) Milego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Samo powolywanie sie Adolfa Hitlera 15.06.07, 17:33 miłego...:))) ---------------------------------------------- Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś