ja_adam 20.07.07, 19:07 Czy łatwość wyobrażeń, że My sami jesteśmy zdradzani jest dowodem na to, iż nasz absurdalny wizerunek małżeństwa pcha nas do niewierności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czlowiek_powazny Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:15 Tak to jest z ludzmi, ktorzy plakali, ze nie ozenili sie (w tym na forum), dzis placza, ze ozenili sie z kims, z kim zenic sie nie chcieli (w tym na forum). Ten teatr zamykam osobiscie (w tym na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_g_5 Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:18 zdrada, jest wkomponowana w zycie i w zwiazki, nawet najlepsze. Ale jedna, drugiej nierówna jest Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:22 nie ma zdrady, związek jest cool ale partner fantazjuje jak jego zona rżnie się z sąsiadem na jego oczach. Czy jego fantazje o zdradzie pchają jego samego do niewierności? Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:26 Jak sasiad ja chce, to mu ja oddaj, proste Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:28 chcesz powiedzieć, że nigdy nie fantazjowałeś o seksie twojej partnerki z obcym mężczyzną? Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:30 ja_adam napisał: > chcesz powiedzieć, że nigdy nie fantazjowałeś o seksie twojej partnerki z obcym > mężczyzną? Nie, a gdybym zlapal przestalaby byc moja partnerka Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:29 Adam, po co nam te patologie opisujesz? To nienormalni ludzie przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:30 patologia? poszukaj na necie informacji na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:32 Problem w tym, ze nie chca ani ciebie ani jego, ani razem, ani oddzielnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:34 To że patologia jest popularna nie znaczy, że nie jest patologią. Prawdziwy samiec zabije rywala i nie odda mu samicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:36 kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53664,2654505.html trochę nie na temat ale o fantazjach.... fantazje to nie życie.... Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:37 Mąż mnie wyśmiał jak go zapytałam :( On na pewno o tym nie myślał. Był zdumiony. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:56 skubany, nie przyznał się. :) tylko pogratulować Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 20:08 ja_adam napisał: > skubany, nie przyznał się. > :) > tylko pogratulować Robic kase na zonie ku..e w internecie, to tylko pogratulowac pomyslu Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 20:33 czlowiek_powazny napisał: > ja_adam napisał: > > > skubany, nie przyznał się. > > :) > > tylko pogratulować > > Robic kase na zonie ku..e w internecie, to tylko pogratulowac pomyslu A z corka to uznalem za absolutne kazirodztwo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adam Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 20:45 no widzisz człowieku! jak chcesz to wpadniesz także na ciekawe pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 20:06 asidoo napisała: > To że patologia jest popularna nie znaczy, że nie jest patologią. > Prawdziwy samiec zabije rywala i nie odda mu samicy. Zwierzetom sie nie chce, zbyt leniwe sa jak maja co jesc Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:23 Moim problemem to nie jest. Bardziej martwi mnie fakt, że misie panda są na wyginięciu, rekiny też i słonie... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_powazny Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 19:28 asidoo napisała: > Moim problemem to nie jest. Bardziej martwi mnie fakt, że misie panda są na > wyginięciu, rekiny też i słonie... Bywaly przypadki, ze samego prezydenta zdejmowano Odpowiedz Link Zgłoś
jeger1944 Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 21:24 Niedawno natknąłem się na nietypową pozycję: zdrada.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php okazuje się, że zdrada rządzi się własnymi prawami - jak pisze jeden z recenzentów: "Wstyd się przyznać ale dzięki tej książce nauczyłem się zdradzać. Nie ma się czym chwalić. Gdyby jednak moja żona ją przeczytała pewnie wpadłbym w 3 sekundy". Myślę, że każdy powinien to przeczytać i znajdzie tam coś dla siebie a właściwie kawałek czy cząstkę swojego życia. Tu można ją zamówić - przyślą nawet internetem: zdrada.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php?c=order&idEbook=71 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Łatwość zdrady 20.07.07, 21:56 pewnie ze latwo zdradzic,o ile kto nas zechce:((( Odpowiedz Link Zgłoś