narko_manka 28.07.07, 20:03 ktoremu lustro popie..lo sie z igla, taki byl pijany i nacpany moze wkrotce, bo nie chce mi sie:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narko_manka Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 20:50 Wszyscy sobie jaja z Krola robili, corke to denerwowalo, mowila Krolowi nie raz, ze ja to denerwuje, Krol rzekl, ja na tym corcia zarabiam. Raz Dwa Trzy razy corcia powtarzala, Ojciec, robia sobie z Ciebie jaja wszyscy, a ty nie reagujesz. Krolewna zaczela tez na tym zarabiac, zaczela robic sobie z Ojca jaja, zeby przezyc, jak zaczal traktowac ja jak psa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
netinaf Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 20:58 ha, a ci którzy sobie jaj nie zrobili, zrobili sobie puk puk w jego wrtoa i weszli po coś, czego król normalnie nie rozdaje. A król potem poszedł na huśtawkę i huśtał się jak zaczarowany, a potem okazało się, że to taka siła była, o której dowiedział się na lekcjach fizyki. No i nie miał problemu. Zarazik, co tam pisze na poscie powyzej- całe szczęscie, że powyzej, bo teraz ja miałabym problem z umiejscowieniem. Moemnt, niezła bajka, tylko dlaczego król ma córkę, a skoro ma, to niech już ma, ale: dlaczego córka, skoro ksiezniczka nie jest trzymana albo w zamknieciu albo na wieży, albo nie jest delikatna i się nie daje poruszyć? Zaraz, król to król, i pownien uciąc głowę temu kto go denerwuje. Chyba z dedukcją u mnie nie najgorzej. A córkę wysłać do pokoju, co się wtrąca. Z puenta to raczej tak, jak z piciem u alkoholika. A z moim myśleniem to już nie najgoirzej. Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:03 Krol po niemiecku potrafi tylko powiedziec "Ganz egal" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:06 Ten król umiał tyle co mój śp. dziadek. Ułożył piosenkę - Kochaj ojca jak przyjaciela... Ganze, ganze, ganz egal :) Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:09 U mnie smycz byla krotka, "Ada, hin und zurick" Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:23 Ada, a ty dzisiaj się położyłaś spać? Bo jak przejrzałam forum, to mam wątpliwości czy już drugą dobę nie śpisz... Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:28 a lubiał herbatkę? Nie ma to jak zwracanie się w niewadomym kierunku, lub szyfrowanie, tudzież odkrywanie siebie na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:27 cóż, król jeżdzi na wojnę, wiec nie mogł powiedzieć tak, jakiejkowliek byłby narodwoaści.Umiesz grać z przedkałaniem reki? Nie ? Pora się nauczyć, kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:30 Ja nie chce Krola spalic, ja chce Krola ugoscic "jak bialego czlowieka" Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:49 jak to "chcesz"? Król przychodzi nie pytany i raczej z impetem wali kolanem w drzwi, a te same otiweraja się przed nim. Nie pyta o zdane. Rżada- JADŁA! I stoliczek sam nakrywa się. A potem szuka swoich gronostai, bo gdzieś się zapodziały. W miedzy czasie nie zauwazył, że zostały zdjete, przez pomocników . A jak ty go ugościsz, jeśli już zapuka do twoich drzwi, wzglednie, sam przyjdzie pod psotacią wędrownika, to już zależy od twojej sugestii. Odpowiedz Link Zgłoś