Dodaj do ulubionych

Bajke o Krolu

28.07.07, 20:03
ktoremu lustro popie..lo sie z igla, taki byl pijany i nacpany

moze wkrotce, bo nie chce mi sie:))
Obserwuj wątek
    • narko_manka Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 20:50
      Wszyscy sobie jaja z Krola robili, corke to denerwowalo, mowila Krolowi nie
      raz, ze ja to denerwuje, Krol rzekl, ja na tym corcia zarabiam.
      Raz
      Dwa
      Trzy

razy corcia powtarzala, Ojciec, robia sobie z Ciebie jaja wszyscy, a ty nie
      reagujesz.

Krolewna zaczela tez na tym zarabiac, zaczela robic sobie z Ojca jaja, zeby
      przezyc, jak zaczal traktowac ja jak psa:)))
      • netinaf Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 20:58
        ha, a ci którzy sobie jaj nie zrobili, zrobili sobie puk puk w jego wrtoa i
        weszli po coś, czego król normalnie nie rozdaje. A król potem poszedł na
        huśtawkę i huśtał się jak zaczarowany, a potem okazało się, że to taka siła
        była, o której dowiedział się na lekcjach fizyki. No i nie miał problemu.
        Zarazik, co tam pisze na poscie powyzej- całe szczęscie, że powyzej, bo teraz
        ja miałabym problem z umiejscowieniem.
        Moemnt, niezła bajka, tylko dlaczego król ma córkę, a skoro ma, to niech już
        ma, ale:
        dlaczego córka, skoro ksiezniczka nie jest trzymana albo w zamknieciu albo na
        wieży, albo nie jest delikatna i się nie daje poruszyć? Zaraz, król to król, i
        pownien uciąc głowę temu kto go denerwuje. Chyba z dedukcją u mnie nie
        najgorzej.
        A córkę wysłać do pokoju, co się wtrąca.
        Z puenta to raczej tak, jak z piciem u alkoholika. A z moim myśleniem to już
        nie najgoirzej.
        • narko_manka Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:03
          Krol po niemiecku potrafi tylko powiedziec "Ganz egal"

:))
          • asidoo Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:06
            Ten król umiał tyle co mój śp. dziadek.
            Ułożył piosenkę - Kochaj ojca jak przyjaciela... Ganze, ganze, ganz egal :)
            • narko_manka Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:09
              U mnie smycz byla krotka, "Ada, hin und zurick"
              • asidoo Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:23
                Ada, a ty dzisiaj się położyłaś spać? Bo jak przejrzałam forum, to mam
                wątpliwości czy już drugą dobę nie śpisz...
            • hieroglif1 Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:28
              a lubiał herbatkę?
              Nie ma to jak zwracanie się w niewadomym kierunku, lub szyfrowanie, tudzież
              odkrywanie siebie na nowo.
          • hieroglif1 Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:27
            cóż, król jeżdzi na wojnę, wiec nie mogł powiedzieć tak, jakiejkowliek byłby
            narodwoaści.Umiesz grać z przedkałaniem reki? Nie ? Pora się nauczyć, kretynie.
    • narko_manka Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:30
      Ja nie chce Krola spalic, ja chce Krola ugoscic "jak bialego czlowieka"
      • hieroglif1 Re: Bajke o Krolu 28.07.07, 21:49
        jak to "chcesz"? Król przychodzi nie pytany i raczej z impetem wali kolanem w
        drzwi, a te same otiweraja się przed nim. Nie pyta o zdane. Rżada- JADŁA! I
        stoliczek sam nakrywa się. A potem szuka swoich gronostai, bo gdzieś się
        zapodziały. W miedzy czasie nie zauwazył, że zostały zdjete, przez pomocników .
        A jak ty go ugościsz, jeśli już zapuka do twoich drzwi, wzglednie, sam
        przyjdzie pod psotacią wędrownika, to już zależy od twojej sugestii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka