Gość: mrówka IP: 80.48.118.* 31.07.03, 22:13 Czy zawsze autoagresja wymaga leczenia u psychologa? W ciągu 3 lat pocięłam się chyba 3 czy 4 razy, teraz mi się wydaje, że jest już w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Autoagresja 01.08.03, 00:00 A ja jak mialem autoagresje to peklo mi cialo.Z tylu.Nie musialem sie ciac.Jak bedziesz potrzebowac pomocy to moge pociac cie.Toporem ciemna krowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Autoagresja IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 01.08.03, 01:20 komandos57 napisał: > A ja jak mialem autoagresje to peklo mi cialo.Z tylu.Nie musialem sie ciac.Jak > bedziesz potrzebowac pomocy to moge > pociac cie.Toporem ciemna krowo. Dopiero teraz sie dowiedział że ma na dupie przedział Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Autoagresja 01.08.03, 01:21 Tak,teraz.A ty nie masz przedzialka,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zly_kwiat Re: Autoagresja 01.08.03, 01:24 Gość portalu: mrówka napisał(a): > Czy zawsze autoagresja wymaga leczenia u psychologa? W ciągu 3 lat pocięłam > się chyba 3 czy 4 razy, teraz mi się wydaje, że jest już w porządku. aby sie mniej ciac powinnas sie wiecej rznac Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Autoagresja 01.08.03, 02:47 nie zawsze, ja się nie leczyłem i teraz mi się wydaje, że z grubsza jest w porządku, i że w gruncie rzeczy zawsze było ale - może ja się słabo ciąłem? a ty - jakoś bardziej? tak czy siak - skoro stoisz na nogach, to po co ci laska? pzdr :) fnoll Odpowiedz Link Zgłoś