chamidlo 01.08.03, 14:39 mowi ze moje dlubanie w nosie budzi w niej obrzydzenie. CZy to jest az takie straszne? Ona z takim wstretem na mnie patrzy az mnie strach ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jar Re: odeszla bo IP: 195.136.33.* 01.08.03, 14:43 jezeli nie polykasz tego pozniej to wszystko w porzadku....aa... i nie wcieraj tego w spodnie:) chamidlo napisał: > mowi ze moje dlubanie w nosie budzi w niej obrzydzenie. > CZy to jest az takie straszne? Ona z takim wstretem na mnie patrzy az mnie > strach ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: odeszla bo IP: 81.210.53.* 01.08.03, 16:04 a jeśli odeszła, cóż... widocznie nie poznała się na prawdziwym macho. Wypisz wszystkie swoje dyskretne zachowania, które prawdziwe kobiety docenią. I czekaj. I nawet jeśli wszystkie ominą cię szerokim łukiem, mądrość ludowa mówi, że zawsze warto czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: odeszla bo 01.08.03, 16:54 tak czesto dlubiesz w nosie, ze stalo sie to nie do wytrzymania? ;) chamidlo napisał: > mowi ze moje dlubanie w nosie budzi w niej obrzydzenie. > CZy to jest az takie straszne? Ona z takim wstretem na mnie patrzy az mnie > strach ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: odeszla bo IP: *.unl.edu 01.08.03, 17:00 chamidlo napisał: > mowi ze moje dlubanie w nosie budzi w niej obrzydzenie. > CZy to jest az takie straszne? Ona z takim wstretem na mnie patrzy az mnie > strach ogarnia. dobrze zrobila. z takim chamidlem trudno wytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: odeszla bo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.03, 19:09 to wcale nie jest smieszne...czy naprawde to jest dziwne jeśli wymaga się eleentarnego wychowania..najgorsze jest to to ,ze Ty nie rozumiesz tego..., Odpowiedz Link Zgłoś
goscia2 Re: odeszla bo 02.08.03, 03:27 Gość portalu: mary napisał(a): > to wcale nie jest smieszne...czy naprawde to jest dziwne jeśli wymaga się > eleentarnego wychowania..najgorsze jest to to ,ze Ty nie rozumiesz tego..., Ja z tego samego powodu odeszlam. Dlubal tez w uchu. Brrrrrrr\ To jest cos tak wstretnego ze ciarki przechodza ze on moze Cie dotknac. Czyli z sekus oczywiscie OCZYWISCIE nici. Odpowiedz Link Zgłoś