synvilla 30.11.07, 17:07 Na koncie miał 10 mln. jednak chodził po śmietnikach zbierał flaszki wyjadał ze śmieci. Pieniadze przeznaczył na oragnizacje społeczną. Piękny uczynek ale.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarylemur Re: Obraz zdrowia, czy choroby. 30.11.07, 17:16 to musial byc ten mityczny blednie odrodzony sadhu :) jego zycie, jego wybor niekonwencjonalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
synvilla Re: Obraz zdrowia, czy choroby. 30.11.07, 17:23 List jak dostawal to koperte uzywal...2 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
szarylemur Re: Obraz zdrowia, czy choroby. 30.11.07, 17:35 " nie zasluguje na to co dobre" Odpowiedz Link Zgłoś
synvilla Re: Obraz zdrowia, czy choroby. 30.11.07, 17:39 Przyznam sie, ze ja nie bylabym w stanie wykrzesac iskry do takiego uczynku. Jednak jego uczynek zrobil go niesmiertelnym i znanym. Odpowiedz Link Zgłoś
szarylemur Re: Obraz zdrowia, czy choroby. 30.11.07, 17:45 "Przyznam sie, ze ja nie bylabym w stanie wykrzesac iskry do takiego > uczynku." ja tylko teoretycznie :))) moze zaloze jakas fundacje ktora mnie wspomoze? moze ktos cos wplaci? pozwole komus byc dobrym... Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Mówi się: 30.11.07, 21:37 Obraz nędzy i rozpaczy - ONIR Okaz zdrowia i urody - OZIU Odpowiedz Link Zgłoś
synvilla Re: Mówi się: 30.11.07, 21:41 Wiesz Asidoo on te pieniadze odlozyl i zbieral dla organizacji spolecznych zajmujacych sie pomoca ludziom. W sumie dla mnie ten czlowiek jest Niebywaly. On przeszedl szara mase ludzka.Przeciez majc tyle pieniedzy na koncie mogl zyc dostanio a jednak zyl nedznie. W nedzy kompletnej- wyjadal reszztkiz e smieci aby jak najwiecej dac innym. To jest ktos nieprzecietny! Odpowiedz Link Zgłoś
szarylemur Re: Mówi się: 02.12.07, 02:21 dobre porownanie! gdyby tak przestudiowac zywoty swietych pod katem "poprawnosci psychicznej" owych swietych... ilu by sie ostalo? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Obraz zdrowia, czy choroby. 30.11.07, 21:45 To sie nazywa perwersja, gdybym mial 10 mln tez bym tak zyl,a nie dogadzal sobie rozpustnie... Odpowiedz Link Zgłoś
synvilla Re: Obraz zdrowia, czy choroby. 30.11.07, 21:48 jan_stereo napisał: > To sie nazywa perwersja, gdybym mial 10 mln tez bym tak zyl,a nie dogadzal sobi > e rozpustnie... .... :)))) Coz tu pisac, sa jeszcze na tym swiecie ludzie niezwykli. Odpowiedz Link Zgłoś
synvilla Re: Obraz zdrowia, czy choroby. 30.11.07, 22:01 paco_lopez napisał: > a ile miał lat ? ....... Nie podano ile ten pan mial lat, gdy zmarl. W ogole w prasie bardzo malo o nim pisza, a w koncu to jest czlowiek dosc niezwykly. Odpowiedz Link Zgłoś
synvilla Re:Odp. Do paco 01.12.07, 12:07 gdy zmarla mial 87 lat. nazywal sie Sven Rosegren. Odpowiedz Link Zgłoś
atio Re:Odp. Do paco 02.12.07, 21:10 Rosengren. rzeczywiście interesujący przypadek. wyrzut sumienia dla społeczeństwa żyjącego w państwie dobrobytu. Odpowiedz Link Zgłoś