kwiat_gruszki 16.06.08, 10:18 Serdecznie proszę o polecenie dobrego, doświadczonego psychoterapeuty z Warszawy, najlepiej specjalizującego się w leczeniu ofiar przemocy. Mieszkam na Pradze, ale lokalizacja nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-omekk Re: Psychoterapeuta - Warszawa 03.02.14, 16:42 Pani Bożena Ignut to bardzo dobry specjalista od tego rodzaju trudności, polecam Ci przyjmuje w Gabinecie Sukces na Ursynowie. Odpowiedz Link Zgłoś
habrek2016 Re: Psychoterapeuta - Warszawa 21.06.16, 15:10 Pani Magdalena Staszewska Przyjmuje w Warszawie na Żoliborzu tel 603 445 335 U Pani Magdy podjęłam terapię kilka miesięcy temu. Od razu potrafiła trafić w punkt z komontarzami do tego o czym mówiłam. Czasem było to trudne do przyjęcia ale z sesji na seje dawało mi to poczucie ulgi. Ja sama przestaje stopniowo sama siebie oszukiwać. Siebie i innych. Wiem że przede mną jeszcze długa droga ale chce podjąć ten wysiłek bo już teraz nawet po tych kilku miesiącach widzę tego dobre rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
makusza Re: Psychoterapeuta - Warszawa 06.09.16, 14:53 Na chmielnej jest poradnia terapeutyczna Psychologgia. Leczyłam się tam u pana Krzysztofa Wierzbickiego. Jak dla mnie świetny terapeuta. Miałam problemy depresyjne i potrzebna była mi pomoc. Po rozmowie z nim wiedziałam, że to nie będzie stracony czas. Szybka diagnoza i szybka reakcja w postaci terapii. Polepszyło mi się zdecydowanie. www.psychologgia-plus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
guz-00 Re: Psychoterapeuta - Warszawa 27.09.16, 20:35 Jak chodziłem do gimnazjum jeszcze to miałem straszną depresje z różnych powodów - rozwód rodziców, słabo mi w szkole szło i jeszcze do tego pokłóciłem się z najlepszym kumplem. Poszedłem wtedy do pani Agnieszki Idźkowskiej i bardzo mi pomogła. To było już parę lat temu to nie wiem czy dalej przyjmuje w każdym razie gabinet ma w Zielonce - to bardzo blisko Rembertowa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
guz-00 Re: Psychoterapeuta - Warszawa 27.09.16, 20:37 Znalazłem profil www.rankinglekarzy.pl/lekarz/agnieszka-idzkowska-guz,20385/psycholog-psycholog-dzieciecy/zielonka/ Polecam naprawdę fajna psycholog Odpowiedz Link Zgłoś
juliagulia Re: Psychoterapeuta - Warszawa 13.10.16, 10:05 Też mogę polecić, co prawda nie Warszawa ale chyba łatwiej dojechać niż czasami do centrum Odpowiedz Link Zgłoś