kvinna 06.10.03, 15:03 - powiedział Yukka. Ale czy na pewno? :) jak to jest u Was? kvi, ciekawska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yukka ech... 06.10.03, 16:07 człowiek coś chlapnie i zaraz go cytują :-P Pozdrawiam serdecznie, Yukka Hakkinen P.S. Dowiedziałem się ostatnio, że jestem również ekstrawertykiem (pisałem coś o niekonsekwencji, prawda?). Oznacza to ni mniej ni więcej, że ekstrawertykom również jest ciężko pisać na forach publicznych. Ale w końcu to forum psychologia, a nie statystyka, więc być może po prostu: Yukce Hakkinenowi ciężko jest pisać na forach publicznych. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna a właściwie - dlaczemu? 06.10.03, 17:21 Przecież nie jesteś widoczny, prawda? kvi, w wersji ciekawskiej Tak mi się wydaje, że intro -, ekstrawertyzm nie ma nic do rzeczy.. A co ma? No, właśnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: a właściwie - dlaczemu? 06.10.03, 18:46 A jednak - coś ode mnie płynie i coś płynie do mnie. Czasem, mam wrażenie, zamieszczając coś, jestem bardziej widoczny, niż gdybym był naprawdę :-) A co ma? Pozdrawiam serdecznie, Yukka Hakkinen Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a właściwie - dlaczemu? 06.10.03, 22:39 Może i tak? Ludzie na forum dzielą się swoimi myślami - może stąd wrażenie "bycia "bardziej"? Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Yukka 08.10.03, 18:06 Już wiem, jak piszesz. Jeśli zapytam o płeć, to będzie to straszny nietakt? Mężczyzna? Nicki mogą być - mimo wszystko - mylące.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Jmx is a girl :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 18:36 Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Kvinna... 09.10.03, 11:08 Nietakt..? Nie, skądże... Zgadłaś. :-)) Kvinna zaś, jak podejrzewam, jest kobietą? Swoją drogą najpierw skojarzyłem ten nick rzymsko, na przykład: "Marek Kvinna, 22-74, trybun ludowy za czasów Nerona, a następnie Wespazjana (Joannas Zonaras wspomina w swoich Kronikach z emfazą - typową dla tego autora - i zdumieniem, iż był jedynym trybunem piastującym to stanowisko mimo zmiany dynastii). Zamordowany w 74 roku ne na rozkaz Flaminiusza Młodszego za rzekomą zdradę cezara. Tradycja wkłada w jego usta ostatnie słowa brzmiące: dulce et decorum est pro patria mori, choć cytat ten przypisuje się również Horacemu." ale porzuciłem ten pomysł pod wpływem googla. Okazało się, że Kvinna jest pochodzenia raczej skandynawskiego, dzięki czemu dokopałem się do: "Avansen Kvinna (1031 - 1066); wódz normański za czasów Wilhelma I Zobywcy. Jego ogromny talent wojskowy - w wieku 23 lat został wojskowym doradcą Wilhelma - został zaprzepaszczony pod Hastings 12 marca w 1066 roku, kiedy Kvinna trafiony został zatrutą strzałą. Zmarł dwa dni później. Nieprzychylny mu Kristophus z Lotaryngii dopisał w Historii dziejów: "co nie przeszkodziło Wilhelmowi w realizacji jego celu"." Niestety, oba te tropy prowadzą do męskich Kvinnów. A jak jest z Tobą? :-) Pozdrawiam serdecznie, Yukka Hakkinen P.S. Oprócz introwertyzmu mam także bardzo nieregularny dostęp do sieci... Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend uprzejmie donoszę pod nieobecność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 11:18 rzeczonej, że kvinna to po szwedzku niewiasta :) pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna aha 09.10.03, 14:49 Cieszę się, że Ty też jesteś ciekawski. Chociaż z nieregularnym dostępem do netu. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 pytanie.moge?. 06.10.03, 18:48 cichusko.jestescie transwestytami?nie musicie odpowiadac.uszanuje wasza prywatnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: ech...wymiary intro- i ekstrawertyzmu 09.10.03, 15:53 yukka napisał: > P.S. Dowiedziałem się ostatnio, że jestem również ekstrawertykiem (pisałem coś > o niekonsekwencji, prawda?). Oznacza to ni mniej ni więcej, że ekstrawertykom > również jest ciężko pisać na forach publicznych. bo to nie dychotomia, tylko kontinuum malo jest osob skrajnie intro/ekstrawerytycznych; wiecej tych gdzies po srodku, miedzy - zreszta mam wrazenie, ze wiele zalezy od kontekstu: nastroju, pogody, sytuacji itd - w zaleznosci od tego uruchamiamy/uruchamia sie w nas ta a nie inna strona osobowosci i - powtorze sie po raz nasty: prawda o czlowieku istnieje tylko w wymiarze 'tu i teraz', a nie jakims 'stalym', w jakims 'na zawsze' > Ale w końcu to forum > psychologia, a nie statystyka, więc być może po prostu: Yukce Hakkinenowi > ciężko jest pisać na forach publicznych. :-) ale dlaczego? ziemiomorze Odpowiedz Link Zgłoś
katrynka Re: ech...wymiary intro- i ekstrawertyzmu 10.10.03, 12:54 dołaczam się do ukłonów. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś