Gość: wyjadacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 01:27 Wszystko na to wskazuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.malone Re: Girlfrieng to Fnoll 12.10.03, 01:33 Gość portalu: wyjadacz napisał(a): > Wszystko na to wskazuje A skąd wziąłeś te grzybki coś ich tyle wyjadł, wyjadacz?? MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: Girlfrieng to Fnoll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 01:50 Grzybki wyjąłem Czerwonemu Kapturkowi z koszyka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Girlfrieng to Fnoll 12.10.03, 01:40 Więc Fnoll twierdzi, że bez bielizny jest bardziej pociągający niż w bieliźnie dla swego oocohanego? Hahaha, dobre! ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Girlfrieng to Fnoll IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.10.03, 01:47 JMX!!! To wcale nie jest smieszne!!! Jestem zbulwesowany i wsciekly!!! Czy to oznacza, ze ja przez te wszystkie noce snilem o Fnollu???!!! Pozdr. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Girlfrieng to Fnoll 12.10.03, 01:54 Spokojnie,Ryb, witaj:) opamietnij się trochę i weź głęboki oddech. Komus się śni cos po gandzi, a Ty od razu w nerwy takie wpadasz?? Pozdrawiam MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Girlfrieng to Fnoll IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.10.03, 02:06 Witaj, uuuhhhh, juz wziolem ten gleboki oddech...Musze uwazac na siebie, masz racje :))) Pozdr. ryb PS. JMS, mam nadzieje ze jestes kobieta, bo Ty tez mi sie snisz. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx :-))) 12.10.03, 02:20 Ależ oczywiście :-). A do tego mam ciemne włosy i okulary... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: :-))) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 12.10.03, 02:48 :))) No to moge spokojnie pojsc spac :))) Pozdr. ryb Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Girlfrieng to Fnoll 12.10.03, 10:33 Gość portalu: ryb napisał(a): > Witaj, uuuhhhh, juz wziolem ten gleboki oddech...Musze uwazac na siebie, masz > racje :))) > > > Pozdr. > > > ryb > > > PS. JMS, mam nadzieje ze jestes kobieta, bo Ty tez mi sie snisz. :))) Ryb111 Tobie TEŻ!!!??? MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: Girlfriend to Fnoll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 03:04 m.malone napisał: >Komus się śni cos po gandzi Co to jest gandzia? Fakt parę browarkow strzeliłem sobie do grzybków i wyjadłem z lodówki inną zagrychę, ale gandzi tam nie było.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Girlfriend to Fnoll 12.10.03, 03:09 Gość portalu: wyjadacz napisał(a): > Co to jest gandzia? Marycha ;-)))) Dobranoc wszystkim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Girlfrieng to Fnoll 13.10.03, 23:13 Gość portalu: ryb napisał(a): > JMX!!! To wcale nie jest smieszne!!! Jestem zbulwesowany i wsciekly!!! Czy to > oznacza, ze ja przez te wszystkie noce snilem o Fnollu???!!! ????????????????????????????????????????????????????/ fenol jest transwestytem w trakcie procesu formowania cipska.wiec Rybo mozesz reka przytrzymac go za kutasa i zdupczyc.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend to jest obelga. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 15:08 Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Sciagawka 12.10.03, 13:44 ja juz wszystko wiem: malwina to esdeef imagine to witold cossa, procesor, tea time i kvinna to ta sama osoba fnoll to girlfriend, to prawda girlfriend to nietoperz renee to komandos (zgadnijcie czemu) reszty jeszcze nie rozszyfrowalam, ale pracuje nad tym ziemiomorze a.k.a kwieto (uwielbiam rozmawiac sama ze soba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend czy girlfrienG to to samo co girlfrienD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 13:50 czy to może moja megalomania? ;)))) czego to się człowiek nie dowie w tym necie... jeśli chodzi Ci o girlfrienD jednak, to mersiboku, że nie napisałeś "girlfriend jest fnollem", bo mój oocohany przeczytałby napewno "girlfriend jest Z fnollem" i chłopak by poniósł konsekwencje nie swoich win jeszcze niedajbóg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: czy girlfrienG to to samo co girlfrienD? 12.10.03, 13:59 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > czy to może moja megalomania? ;)))) > > czego to się człowiek nie dowie w tym necie... > > jeśli chodzi Ci o girlfrienD jednak, to mersiboku, że nie napisałeś "girlfriend > > jest fnollem", bo mój oocohany przeczytałby napewno "girlfriend jest Z fnollem" > > i chłopak by poniósł konsekwencje nie swoich win jeszcze niedajbóg ;) Kurna, jak ja to mogłem przeoczyć:DDDDD 2 emki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx No właśnie.... IP: *.opa-carbo.com.pl 12.10.03, 14:40 ...wszystko przez ten dyMM... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: No właśnie.... 12.10.03, 14:49 Oj, Jmx:) Rozumiem - nie lubisz palacych... Al;e taki aromat dobrego tytoniu z fajki. MM PS. A propos fajki - dawno, daaaaawno temu był taki tytońn - nazywał sie "Fajkowy Przedni". Mówili na niego też inaczej - "Koński Tylny":DDDD Teraz to zupełnie co innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: No właśnie.... IP: *.opa-carbo.com.pl 12.10.03, 15:05 Hmm, fajeczka w rozsądnych ilościach... czemu nie ;-) Najlepszy tytoń do fajki to Amphora (czerwona) jeśli dobrze piszę nazwę. Mój ojciec kieeeeedyś palił. Ale przestał :-). Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: No właśnie.... 12.10.03, 15:37 Gość portalu: jmx napisał(a): > > Hmm, fajeczka w rozsądnych ilościach... czemu nie ;-) > Najlepszy tytoń do fajki to Amphora (czerwona) jeśli dobrze piszę nazwę. Mój > ojciec kieeeeedyś palił. Ale przestał :-). Dobrze piszesz - Amphora (czerwona była full aromatic wiec wynagała "przełamania" ostrzejscym tytoniem - to zresztą rzecz gustu). A widzisz............, to nie jest z Ciebie taki totalny wróg (wróżka?) dymmu:):P MM Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: No właśnie.... 12.10.03, 18:44 Jestem totalnym i nieprzejednanym wrogiem papierosów. Dym bardzo lubię - taka kafejka jest w Krakowie, albo dym z ogniska.... czemu nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: No właśnie.... 13.10.03, 19:29 jmx napisała: > > Jestem totalnym i nieprzejednanym wrogiem papierosów. > Dym bardzo lubię - taka kafejka jest w Krakowie, albo dym z ogniska.... czemu > nie ;-) > Po tej rozmowie ogarnęła mnie ciekawość. Zaspokoiłem ją i teraz Jmx, podzielę się z Tobą taką wiadomością:jeśli przyjmie się, że 1 papieros ma 6 cm długości i gdyby ułożyło się wypalone przeze mnie papierosy jedenza drugim tak, by się stykały i utworzyły "łańcuch", miałby on długość ok.26,9 km. Ciekawe,czy dopalę do trzydziestego kilometra;)))? MM ps. fajek nie liczę, bo część jest krzywa, a nargile mają giętkie długie przewody, które wypaczyłyby obliczenia. Ognisk na polach ani w ognia w kominkach też nie liczę. pps. A jak się ta kafejka nazywa i gdzie jest dokładniej? zdarza mi się bywać w tym stołeczno-królewskim grodzie. "Kraków misto duże zwłaszcza z Podgórzem" (Sztaudynger) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Do JMX;)Erratum 13.10.03, 19:42 W obliczenia "wkradł się" błąd. Właściwy wynik jest - 49 km przepraszam MM Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Warto? 14.10.03, 00:53 Średnia długość życia mężczyzn, którzy palili do końca życia jest o prawie 9 lat krótsza niż tych, którzy nigdy nie palili. U kobiet jest to siedem i pół roku. Mężczyźni, którzy decydują się rzucić palenie w wieku 35 lat żyją średnio o 7 lat dłużej niż ci, którzy nigdy nie zdecydowali się na ten krok. W przypadku kobiet statystyka ta wynosi ponad 6 lat. Oczywistą zależnością jest to, że im wcześniej rzuci się palenie, tym więcej lat życia się zyska. Jednak pozbywając się nałogu nawet w wieku 65 lat mężczyźni żyją średnio o półtora roku dłużej od tkwiących w nałogu, a kobiety o prawie trzy lata. Dodatkowo obserwuje się u nich wyraźny spadek zachorowalności na choroby związane z paleniem tytoniu. O tym jak duże szkody poczynią w naszym organizmie papierosy decydują dwa powiązane ze sobą wskaźniki. Po pierwsze ilość wypalonych papierosów. Po drugie liczba lat podczas, których się pali. Z tych dwóch rzeczy liczba lat palenia ma większy wpływ na zdrowie. W przypadku niektórych chorób, jak rak płuc ryzyko zachorowania pozostaje stosunkowo niskie przez 20 pierwszych lat palenia. Później jednak wraz ze wzrostem liczby lat palenia gwałtownie rośnie. Efekt jest taki, że 90 proc. wszystkich zachorowań na raka płuc jest spowodowane przez papierosy . · Wydatki na papierosy: · Rocznie statystyczny palacz wypala 3000-3600 sztuk papierosów. · W sumie Polacy wypalają 4,5 miliarda opakowań rocznie za 16 miliardów zł. Przeciętny palacz traci: · Po 6 miesiącach - 900 PLN - wieża hi-fi. · Po roku - 1.825 PLN - telewizor. · Po 2 latach - 3.650 PLN - wczasy zagraniczne. · Po 3 latach - 5.475 PLN - nowe meble. · Po 10 latach - 18.250 - samochód miejski. · Po 20 latach - 36.500 PLN - domek letniskowy. Żródło: www2.gazeta.pl/po40/0,48127.html Kafejka "Dym" - przy Rynku, ul Zaułek św. Tomasza. Dawno tam nie byłam ale mam nadzieję, że jeszcze istnieje :-). Najlepsza w świecie (poza jednym miejscem w Gdańsku :-)) kawa i pischinger. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Warto? 14.10.03, 21:59 Dzięki za adres:) Przy okazji najbliższej wizyty u teściowej polecę tam jak w DYM:))) Czy warto palić? pewnie nie - tylko co ja bym robił z domkiem i 3 samochodami?? Pewnie bym się tak o nie bał, że niechybnie dostałbym zawału. A wielki zapas zdrowia kiedy się umiera - no co z nim robić? Przecież w testamencie nikomu nie zapiszę:) No i tak:))) Dzięki Zadymiony MM Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Warto? 15.10.03, 02:20 jmx napisała: > > A bliscy? Współpracownicy? Ich też trujesz... > Też palą. A okno jest otwarte przez cały rok. Orłów nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 22:15 > Najlepsza w świecie (poza jednym miejscem w > Gdańsku :-)) kawa i pischinger. co tak lubisz w Danzigu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Warto? 15.10.03, 02:12 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > co tak lubisz w Danzigu? :) W S Z Y S T K O!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend ściema! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 13:06 napisałaś wyżej o jakimś "jednym miejscu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: ściema! :) 19.10.03, 20:26 Nie :-). Napisałam, że w jednym miejscu w Gdańsku jest najlepsza kawa na świecie. A podoba mi się wszystko :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ściema! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 16:08 więc w którym m-cu w Gdańsku jest ta najlepsza kawa? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: No właśnie.... 12.10.03, 14:58 Gość portalu: jmx napisał(a): > > ...wszystko przez ten dyMM... dymu z papierosów nie lubisz jmx, a dym z kadzidełek? jak ktoś Ci pięknie kadzi, a Ty wąchasz i pochłaniasz i jakbyś halucynogennych grzybków się najadła (jak wyjadacz) a jednak te kadzenie trafia i do żołądka i do zwojów mózgowych Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: No właśnie.... 12.10.03, 15:04 r.richelieu napisała: > Gość portalu: jmx napisał(a): > > > > > ...wszystko przez ten dyMM... > > > > dymu z papierosów nie lubisz jmx, a dym z kadzidełek? jak ktoś Ci pięknie > kadzi, a Ty wąchasz i pochłaniasz i jakbyś halucynogennych grzybków się > najadła (jak wyjadacz) a jednak te kadzenie trafia i do żołądka i do zwojów > mózgowych O, Kardynale, niektórzy tu kalambuirują - takie dyMMM robią a myśmmy dawno nie ggadali (rozmawiali - przepraszam) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: No właśnie.... 12.10.03, 15:14 m.malone napisał: > O, Kardynale, niektórzy tu kalambuirują - takie dyMMM robią a myśmmy dawno > nie ggadali (rozmawiali - przepraszam) > > dawno jak widać to pojęcie bardzo względne, kiedy 2 godziny są pięcioma minutami, a 5 minut dwiema godzinami już, zaraz, zaoment, a ja tyle jeszcze na głowie. Choć od przybytku, jak mówią, głowa nie boli, to jednak zależy od jakiego przybytku. Bo co gdy przybytek hm, ok, halucugogenność daje się we znaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: No właśnie.... 12.10.03, 15:42 r.richelieu napisała: > > > dawno jak widać to pojęcie bardzo względne, kiedy 2 godziny są pięcioma > minutami, a 5 minut dwiema godzinami > ... A no był taki, że wszystko od niego zaczęło być względne... MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: No właśnie.... IP: *.opa-carbo.com.pl 12.10.03, 15:07 Kadzidełka - fuj. Omijam z daleka indyjskie sklepy. A kadzoć to mi nikt nie kadzi, na szczęście, więc nie mam takich problemów ze zwojami mózgowymi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: No właśnie.... 12.10.03, 15:21 Gość portalu: jmx napisał(a): > > Kadzidełka - fuj. Omijam z daleka indyjskie sklepy. > A kadzoć to mi nikt nie kadzi, na szczęście, więc nie mam takich problemów ze > zwojami mózgowymi ;-) widać więc jak porażająca świeżość Skandynawii zwycięża tłuste ciepło woni Indii. Jak linia prosta jest piękniejsza od esów floresów. I jak surowość bardziej pociąga od sztukaterii. kadzenie , czy to nie odmiana komplementów? takie miłe uchu kadzenie? doskonałe jeśli mierzyć na szczypty a nie na tony Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: No właśnie.... 12.10.03, 18:48 Linia prosta? A widziałaś linię brzegową tego półwyspu? ;-)) Cudne fiordy, zimne morze, fale rozbryzgujące się o skały... echh! :-) Kadzenie - dla mnie jest zawsze nieszczere; a komplementy - miła rzecz i nie robią spustoszenia w zwojach a ciepło w sercu :-). Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Girlfrieng to Fnoll 12.10.03, 23:19 a mi sie cos widzi, ze wyjadacz to .. :) a moze sie tylko wydaje ;) pozdr.cossa Gość portalu: wyjadacz napisał(a): > Wszystko na to wskazuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: Girlfriend to Fnoll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 00:01 cossa napisała: > a mi sie cos widzi, ze wyjadacz to .. :) > a moze sie tylko wydaje ;) > Dobrze odgadłaś Cosso :-)))))))))))) Jak Ty to robisz? Ale muszę powiedzieć ze smutkiem, ze o godzinie 13:22 to nie był prawdziwy wyjadacz. Ja zawsze grasuję po nocach, kursuję pomiędzy kompem a lodówką. Już jest prawie pusta, a do rana jeszcze daleko :-( A jak zniknie już wszystko z mojej lodówki to pojawię się w Twojej. Gdy otworzysz swoją lodówkę po godzinie 3, możesz mnie tam zastać. Nie przestrasz się proszę, jestem przyjacielsko nastawiony :-))))))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Girlfriend to Fnoll 13.10.03, 00:28 hhe.. mam mala lodowke ;) i troche wyobrazni ;))) a szczerze? ;)) myslalam o kims innym, to nawet nie byl blef ;) ale teraz pewnam juz? ;)) pozdr.cossa Gość portalu: wyjadacz napisał(a): Gdy > otworzysz swoją lodówkę po godzinie 3, możesz mnie tam zastać. Nie przestrasz > się proszę, jestem przyjacielsko nastawiony :-))))))))))) > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: Girlfriend to Fnoll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 00:46 cossa napisała: > hhe.. mam mala lodowke ;) > i troche wyobrazni ;))) Jak wciągnę brzuch to się zmieszczę nawet do małej lodówki. Też kiedyś miałem taką małą kawalerską lodóweczkę > a szczerze? ;)) > myslalam o kims innym, to nawet nie byl blef ;) > ale teraz pewnam juz? ;)) Wiem, wiem, że myślałaś o mnie. Od razu odgadłaś :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend dajcie juz spokój z tą egzotyczną tezą ;)))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 19:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: dajcie juz spokój z tą egzotyczną tezą ;)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 23:10 Girlfriend napisała: >Ale dlaczego jestem fnollem (od razu napomknę, że uważam to za komplement, >albowiem fnoll to chłopiec wyjątkowo bystry i ładniepiśmienny) skoro się z >fnollem nie zgadzam? Sęk w tym, że Ty też jesteś wyjątkowo bystra i ładniepiśmienna. Wniosek więc prosty - jesteś Fnollem i się już nie wypieraj :-) Pozdrawiam Nocny wyjadacz Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: dajcie juz spokój z tą egzotyczną tezą ;)))) 13.10.03, 23:23 Gość portalu: wyjadacz napisał(a): > Girlfriend > Pozdrawiam > Nocny wyjadacz ///////////////////////// jestes nocnym pojebem wyjadaczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend zaczynam sie zastanawiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 23:30 czy to nie ja jestem wyjadaczem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: zaczynam sie zastanawiać... 13.10.03, 23:49 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > czy to nie ja jestem wyjadaczem? ;) Girl, opamiętaj się! Jeszcze tu - czego dobrego - przyślą karetkę z kaftanem zapinanym z tyłu i będziesz sie musiała chowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: zaczynam sie zastanawiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 23:53 Zastanawiam sie , kiedy ja dojdę do tego, o czym dziś GW pisała, że ludzie kopią w monitor jak są od sieci wbrew ich woli odcięci - co prawda to nie o forach było. :) Pacjent z Kanady krąży, jak co wieczór, to może i karetka przyjedzie :))) a że zaklęłam już tego wieczora, to może i mnie za tego dzielnego wojaka wezmą... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: zaczynam sie zastanawiać... 13.10.03, 23:51 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > czy to nie ja jestem wyjadaczem? ;) ////////////////////////////////////// nie,ty jestes zwykla kurwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Idź spać synku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 23:54 bo chyba jesteś w słabszej formie tonight :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: zaczynam sie zastanawiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:10 Dobrze myślisz Girl, kontynuuj... IP ten sam co mój, całkiem możliwe, że jesteś wyjadaczem. Zaraz zerknę, czy mi myszki nie podbierasz, jak odwracam głowę. Ale najbardziej prawdopodobne jest to, że jesteś Fnollem. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: zaczynam sie zastanawiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:14 albo mi się to tylko przyśniło, albo fnoll bez polskich fontów pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: zaczynam sie zastanawiać... 14.10.03, 00:17 chuj ci w oko.zastanawiaj sie dalej kurwiszonie jebniety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Komandos, czy Tobie nie jest smutno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:19 ze zaraz cie wytną,że więc piszesz po próżnicy, łysy...(sam wiesz co :)) ? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Komandos, czy Tobie nie jest smutno 14.10.03, 00:22 nie pojebko.zawsze zem wesoly.a juz zem najszczesliwszy jak widze jak orangutany cie pierdola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Komandos, czy Tobie nie jest smutno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:24 masz bujną wyobraźnię, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: zaczynam sie zastanawiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:23 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > albo mi się to tylko przyśniło, albo fnoll bez polskich fontów pisze? Fakt, ale wyjątek tylko potwierdza regułę. Nic na to nie poradzę, coraz bardziej jestem przekonany, że jesteś Fnollem :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: zaczynam sie zastanawiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:25 czy jak się przyznam, bedzie Ci miło że trafiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: zaczynam sie zastanawiać... 14.10.03, 00:27 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > czy jak się przyznam, bedzie Ci miło że trafiłeś? ////////////////////////////////////// poszla won kurwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend uwaga, jestem zła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:29 spierdalaj Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: uwaga, jestem zła... 14.10.03, 00:30 Gość portalu: girlfriend napisał(a): ///////////////////////////////////////////////// kurwo jebnieta > spierdalaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Komandos, twój słownik nie robi wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:34 Twój slownik to: 1.walonki 2.kutas 3,kurwa 4,pojeb 5,jebnięty 6,chuj Może jeszcze coś się znajdzie. Liczby dziesięć nie przekroczy. Uwierz mi, to już na nikim nie robi najmniejszego wrażenia. Możesz spokojnie pójść spać. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Komandos, twój słownik nie robi wrażenia 14.10.03, 00:43 Gość portalu: wyjadacz napisał(a): > Twój slownik to: > 1.walonki > 2.kutas > 3,kurwa > 4,pojeb > 5,jebnięty > 6,chuj > //////////////////////////////////////// wiem.girlorangutana cie dowartosciuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend congomandos , jednego ci nie wybaczę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:46 mianowicie nudziarstwa! przynudzasz okrutnie. serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: zaczynam sie zastanawiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:30 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > czy jak się przyznam, bedzie Ci miło że trafiłeś? No coś ty, znajdę następnego delikwenta, którego należałoby zdemaskować. To tak jak sierżant Garcia w każdym widział Zorro.:-))) Ale IQ masz bardzo wysokie, tak jak Fnoll (około 160). I tak wiem, ze jesteś Fnollem.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: zaczynam sie zastanawiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:34 aaa...Inspektor Gadżet! :))) czy jak mu tam było... jak byłam mała ekscytował mnie taki angielski serial "Dżimajma Szor prowadzi śledztwo", chciałam być tą Dżimajmą. Także świetnie Cię rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: zaczynam sie zastanawiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:38 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > aaa...Inspektor Gadżet! :))) > czy jak mu tam było... > > jak byłam mała ekscytował mnie taki angielski serial "Dżimajma Szor prowadzi > śledztwo", chciałam być tą Dżimajmą. Także świetnie Cię rozumiem :) Dlatego nie przyznawaj się jeszcze, że jesteś Fnollem. Co będę robił w ciągu następnych nocy? ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: zaczynam sie zastanawiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:41 > Dlatego nie przyznawaj się jeszcze, że jesteś Fnollem. Co będę robił w ciągu > następnych nocy? ;-( i Ty chcesz ciągle to samo śledztwo prowadzić? w odcinkach? łomatko... no dobra, skoro taka wola Twoja ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: zaczynam sie zastanawiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:43 Chyba pójdę spać i będę śnił o Fnollu w krótkiej spódniczce. Dobranoc Girl :-)))))))))) nażarty nie na żarty wyjadacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: zaczynam sie zastanawiać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:45 Dobranoc :) no cóż...słodkich snów ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: zaczynam sie zastanawiać... 14.10.03, 00:47 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > Dobranoc :) no cóż...słodkich snów ;))))) ///////////////////////////////////////////////// spierdalaj pojebie z pojebka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Guten Nacht :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:50 ...powiedziałby Fnoll. Wszak oboje lubicie język Heinego i Goethego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Guten Nacht :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:52 poodło - ja nie mówię po niemiecku :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Guten Nacht :-))))girlorangutana 14.10.03, 00:54 to po polsku.....spierdalaj kurwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Guten Nacht :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 00:56 jestes Komandos mało skuteczny - od godziny piszesz to samo, a ja jakoś jestem, nie martwi cie to? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Guten Nacht :-))))girlorandutaNA 14.10.03, 00:58 Nie,jestem odporny na ciebie pojebko.bardziej niz inni na tym forum.traktuje cie jak zwykla kurwe.ot i moja odpornosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Guten Nacht :-))))girlorandutaNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:02 zauważylam, że lubisz słowo "qrva" tonight. wiesz dla kogo to charakterystyczne? dla tych, co muszą je kupować, bo nikt ich nie chce :) także miło mi, że się przedstawiłes wreszcie. ja też jestem na Ciebie odporna - jak masz coś ciekawego do powiedzenia to gadaj, a jak nie to spadaj, bo kręcimy się w kółko i mnie to nudzi. ośle. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Guten Nacht :-))))girlorandutaNA 14.10.03, 01:03 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > ja też jestem na Ciebie odporna - jak masz coś ciekawego do powiedzenia to gadaj ////////////////////////////// jebnieta kurwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend nudnyś, to juz było 100 razy... n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz A to co...? Achtung czy świstak???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:03 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > poodło - ja nie mówię po niemiecku :) Gość portalu: girlfriend napisał(a): > > Meaning what? > > j...jo...something?? > > "Psy szczekają, a karawan socjalizmu jedzie dalej(W.Gomułka) > > achtung! achtung! > dżoana się mnoży :) raczej przez pączkownie niż weselszą drogą, hihi :)))) Wniosek prosty. Nie mówisz prawdy o znajomości języka niemieckiego, to tym bardziej nie powiesz prawdy, że jesteś Fnollem :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: A to co...? Achtung czy świstak???? 14.10.03, 01:04 A gdzie sreberka? ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: A to co...? Achtung czy świstak???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:11 jmx napisała: > > A gdzie sreberka? ;-)))))))) > Co się dzieje? Była już dobranocka, a ludzi coraz więcej. Pewno wszyscy czekają aż światło zgaśnie, aby dobrać się do jedzenia. Nie dość, że Girl to Fnoll, na dodatek jeszcze skrytożerczy wyjadacz i amator rodowych sreber. Ale kim jest JMX? Moja koncepcja wali się w gruzach.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: A to co...? Achtung czy świstak???? 14.10.03, 01:23 Dlatego mam ten "X" w nicku ;-DDDD A ja tu zawsze po nocy łażę.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend haha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:06 w ten sposób to ja znam około 50 języków :)))) p.s.Ty masz jakieś archiwum ze mną, yesoosmariah? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: haha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:16 m.malone napisał: > Przecież mówiłem, że to Twój wielbiciel Ale najpierw muszę się upewnić, że Girl to nie Fnoll. Co by to było gdybym się w tej sprawie pomylił. Aż strach pomyśleć:-( MM, widzę że też masz zadatki na detektywa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: haha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:18 a co by było jakbym była fnollem? to źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: haha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:21 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > a co by było jakbym była fnollem? to źle? Mam dość konserwatywne poglądy. Nie idę z postępem tak jak Fnoll i Girl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: haha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:22 że fnoll niedziewczynka? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: haha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:29 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > że fnoll niedziewczynka? ;)))) Chociaż jego mógłbym wielbić za talent literacki i nowatorskie, tfurcze podejście. Ale Ty też masz talent, więc znowu nie wiem. Może jednak już zgasimy swiatło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: haha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:32 jak zgasisz światło, to w ogóle już nie połapiesz się, kto jest kto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: haha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:40 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > jak zgasisz światło, to w ogóle już nie połapiesz się, kto jest kto ;) Chyba jednak zgaszę, przecież najciemniej pod latarnią. Może mnie wtedy oświeci i będę mógł zasnąć w spokoju. Dobranoc Girlfiend :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: haha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:42 niech Ci nie świeci w nocy w oczy, bo nie bedziesz mógł spać prawdopodobnie jednak :) dobranoc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: haha :))) 14.10.03, 01:52 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > niech Ci nie świeci w nocy w oczy, bo nie bedziesz mógł spać prawdopodobnie > jednak :) > dobranoc :))) //////////////////////////////// kurwo spierdalaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: haha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 19:23 Myślisz Girlfriend, że już pozbyłaś się głodnego detektywa. Nic z tego! Zebrałem nowe dowody na to, że jesteś Fnollem. W tej chwili niestety zajęty jestem inną sprawą wagi państwowej i Twoja musi chwilę poczekać. Otóż baronowej, żonie jednego z ważniejszych baronów ukradziono w czasie snu złotą szczękę. Wszystkie ślady prowadzą do Klewek, ale cicho, sza, to tajemnica państwowa! Nastąpił niekontrolowany przeciek, już ekipa hydraulików się tym zajęła. Ja im pomagam znaleźć źródło przecieku i przy okazji szczękę, która utknęła gdzieś w kanalizie. Ale niedługo pojawię się niczym porucznik Columbo i z nienacka zadam Ci podchwytliwe pytanie. pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Wyjadacz to Fnoll !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 19:56 to więcej niż pewne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: Wyjadacz to Fnoll !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 20:06 Poooooooduoooooo, Girl ! Zgaduj dalej! A byłaś może w Bistricy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Wyjadacz to Fnoll !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 21:28 To ze Ty mowisz, ze pooduo, to jeszcze nie znaczy, że pooduo :)))) > A byłaś może w Bistricy? :-) ano, ano! :) ale piva nie piłaś, bo pivo jest fuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: Wyjadacz to Fnoll !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 23:56 Masz 24 lata i Fnoll ma 24. Piwco w Rumunii rzeczywiście niedobre, he, he,he.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Ta zniewaga krwi wymaga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 16:04 Starszam i to znacznie! Nie byłam w Rumunii, byłam tylko w Rumi, zresztą pivo jest wszędzie ohidne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: Ta zniewaga krwi wymaga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 19:42 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > Starszam i to znacznie! I tu Cię mam !!! Która to kobieta lat sobie dodaje??? 24 lata to najpiękniejszy wiek. Musisz być facetem, bo dla faceta wiek nie jest taki ważny. > Nie byłam w Rumunii, byłam tylko w Rumi, zresztą pivo jest wszędzie ohidne :) Byłaś, byłaś razem z Bożeną. :-) Porucznik Columbo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend mamoooo a Wyjadacz mi lata liczyyyy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 19:51 nie , najpiekniejszy jest 29! spróbuj się niezgodzić ;))))))) ja znam jedną Bożenę wprawdzie, ale raz że nigdzie z nią nie jeżdżę, a dwa, po jakiego diabła do Rumunii? co ja wampir jestem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: mamoooo a Wyjadacz mi lata liczyyyy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:04 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > nie , najpiekniejszy jest 29! > spróbuj się niezgodzić ;))))))) Jeśli Ty masz 29, to się zgadzam :-)))))))))))). A na siłownię chodzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: mamoooo a Wyjadacz mi lata liczyyyy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:09 chodzę, jak mi się zachce, acz nieczęsto mi się chce :) wolę pływać :) ale Ty jesteś inpspektor Gadżet, fju, fju... strach sie bać ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend dobra, pora powiedzieć prawdę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 16:07 Wyjadacz to mój prawdziwy oocohany, tylko postanowiliśmy poodstawiać taką szopkę troszeczkę just for fun. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx ajajaj!! 21.10.03, 02:28 no to musisz oocohanego do ocoolisty zaprowadzić!... Girlfrieng ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: haha :))) 14.10.03, 01:08 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > w ten sposób to ja znam około 50 języków :)))) > > p.s.Ty masz jakieś archiwum ze mną, yesoosmariah? /////////////////////////////// ty kurwo,ty nic nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend a co Ty znasz komandos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:13 już mnie nie lubisz? już nie chcesz żebym do Ciebie pisała? buu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: a co Ty znasz komandos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:19 nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: a co Ty znasz komandos? 14.10.03, 01:19 wiem ze masz kutasa.zes pzda z chujem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: a co Ty znasz komandos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 01:21 to też już było, łee... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: a co Ty znasz komandos? 14.10.03, 01:24 ciebie kurwiszonie.juz ci mowilem tluku Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Girlfriend to wyjadacz 20.10.03, 16:12 oocohany napisał: > Nie > > Polimeryk Oczywiście że nie.Ten kto wziął tę kobyłę czy krowę za fnolla jest albo idiotą albo samą nią.Dzisiejsze podniesienie przez nią wątku wskazuje na brak nawet tej jedynej alternatywy czyli jednoznaczność całkowitą. ps fnollu,nikt nie brał tej ewentualności pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend hahaha :))) męc_ca ty to naprawdę nie wszyscy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 16:30 a jeśli wszyscy są męc_cą i męc_ca ma osobowość cykloidalną to ja się idę natychmiast zastrzelić :))))))) "-Ściąć ją! - wrzeszczała Królowa Kier w istnym ataku furii. Ale nikt nie ruszył się z miejsca." hihihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Moc_ca to Komandos57 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 19:35 moc_ca napisała: >Ten kto wziął tę kobyłę czy krowę Toż to słownik Komandosa57 Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 mojego patenta nie przywlaszczac prosze. 20.10.03, 19:38 co to za robota.zabawa, zabawa.ale co moje to nie wasze. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: mojego patenta nie przywlaszczac prosze. 20.10.03, 19:45 komandos57 napisał: > co to za robota.zabawa, zabawa.ale co moje to nie wasze. Pożyczyłam tylko,trudno o bardziej trafne słowa na określenie pewnego'fenomenu forumowego'i dzięki za nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Re: mojego patenta nie przywlaszczac prosze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 19:49 komandos57 napisał: > co to za robota.zabawa, zabawa.ale co moje to nie wasze. Grzeczny Komandos mówi słowo "proszę" i nie rzuca mięsem. To dobrze, bo inaczej na twoim wątku o cmentarzu narobię bałaganu, jaki ty gdzie indziej robisz. Jeszcze tylko do Girlfriend czyli do Fnolla odzywaj się uprzejmie, a będziemy razem wyjadać beczkę soli.Bo Girl to moja oocohana:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Moc_ca to Komandos57 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 19:47 na to nie wpadłam... szapoba ;) kolejna przesłanka, że jesteś fnollem ;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Moc_ca to Komandos57 20.10.03, 19:59 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > na to nie wpadłam... Tak, stokroć wolę to skojarzenie niż gdyby mnie (tak jak fnolla) brano za ciebie kobyło bez skrzydeł i królowo bez korony. brrrr...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjadacz Puśćcie swoje włosy :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:08 moc_ca napisała: > Gość portalu: girlfriend napisał(a): > > > na to nie wpadłam... > > > Tak, stokroć wolę to skojarzenie niż gdyby mnie (tak jak fnolla) brano za > ciebie kobyło bez skrzydeł i królowo bez korony. brrrr...... Proszę spokojnie, nie chcę, żeby tu pierze latało. Puśćcie swoje włosy, szkoda pracy fryzjerki :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś