eizo111 15.09.08, 22:40 iel czasu przujaciel musi cię oelwać żeby uznać że nie jest przyjacielem? przyjaciel z tych najbliższych nr 1 staż nie jest ważny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eizo111 Re: ile czasu 15.09.08, 22:44 tylko nie pytajie o rozumiem przec olewanie bo się upiłem i nie mam siły odpisywać Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: ile czasu 15.09.08, 23:01 Prawdziwy przyjaciel może się zająć swoimi sprawami na 25 lat, a potem nadal być przyjacielem :-) No chyba że odmówił Ci pomocy, gdy ją o nią prosiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ile czasu 16.09.08, 15:24 Średnio co trzy lata widuję sie z moim przyjacielem, ale nawet mi przez mysl nie przeszło że się olewamy. Odpowiedz Link Zgłoś
m-i-l-v-a Re: ile czasu 16.09.08, 16:38 Przyjaciel nigdy nie olewa. Chyba, ze moje "olewa" i Twoje "olewa" to dwa różne pojęcia, ale tego się nie dowiem, bo nie masz siły, żeby mi to wytłumaczyć.... Pewnie dlatego na to miano zasługują tylko nieliczni... Odpowiedz Link Zgłoś
greengrey Re: ile czasu 16.09.08, 16:43 trudno powiedzieć, tu raczej nie ma reguły w którymś momencie po prostu już wiesz, że jest o ten raz za dużo,że już nie ma odwrotu zdajesz sobie sprawę,że coś się już skończyło, pękło i nie da sie posklejać wtedy mówisz- dość u jednych ludzi tak się dzieje, gdy przyjaciel zawiedzie raz czy dwa, u innych kilka razy to raczej osobnicze Odpowiedz Link Zgłoś