Dodaj do ulubionych

nuda w sypialni

IP: *.future-net.pl 08.11.03, 15:35
Obserwuj wątek
    • Gość: Gabi Re: nuda w sypialni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 15:45
      Zależy, w której sypialnii drogi kolego. Czyż nie tak?
      • Gość: frustro Ja mam tylko jedną, a Ty? n/t IP: *.future-net.pl 08.11.03, 15:48
        • Gość: Gabi Re: Ja mam tylko jedną, a Ty? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 15:50
          Ja też, ale staram się, aby było ciekawie.
          • Gość: frustro Re: Ja mam tylko jedną, a Ty? n/t IP: *.future-net.pl 08.11.03, 15:56
            a dokładniej?
            • Gość: Gabi Re: Ja mam tylko jedną, a Ty? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 16:04
              Nie chcę popadać w banał. Poprostu kobieta jak to lubi to się stara.
              • Gość: frustro Re: Ja mam tylko jedną, a Ty? n/t IP: *.future-net.pl 08.11.03, 16:23
                stara się starając czy udając?
                • Gość: Gabi Re: Ja mam tylko jedną, a Ty? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 16:26
                  Jak naprawdę lubi to nie musi udawać. Sama inicjuje, prowokuje, kokietuje.
                  • Gość: frustro jedno się produkuje a drugie nudzi? IP: *.future-net.pl 08.11.03, 16:46
                    aż nie zaczną się nudzić oboje
                    • Gość: Gabi Re: jedno się produkuje a drugie nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 16:52
                      Wyraznie "pijesz" do swojej partnerki.Zapewne to Ty jesteś w związku stroną
                      aktywną. Cóż mogę Ci tylko współczuć.
                      • Gość: frustro Re: jedno się produkuje a drugie nudzi? IP: *.future-net.pl 08.11.03, 17:16
                        no jesli już chcesz mi czegoś współczuć to wysoko postawionej poprzeczki...
                        zaczynam już robić bokami i stanowi to dla mnie rzeczywisty problem;Marzy mi
                        się, może nie tyle jakaś nuda co pauza... Kiedyś wydawało mi sie ,że mam zbyt
                        duży temperament...teraz wiem co to może znaczyć dużo... To tak na
                        marginesie,skoro już zostałem wywołany do tablicy. Jesli zaś chodzi o mój
                        wniosek,który pojawił się w trakcie wątku, jest on jedynie wyssany z palca,
                        można się z nimi nie zgodzić od razu,albo (nie)zgodzić dopiero po
                        przeczytaniu "setek" wątków w sieci o miłosnych rozczarowaniach, niepokojach o
                        seksualnym podłożu,zdradach itp.
                        • Gość: Gabi Re: jedno się produkuje a drugie nudzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 17:26
                          Na takie dictum ,cóż pozostanie mi tylko zamilczeć.
    • r.richelieu Re: nuda w sypialni 08.11.03, 15:50
      Ja mam w sypialni też hm, gabinet czy jak to się nazywa. Dlatego nigdy się nie
      nudzę w sypialni
      ;)
      • Gość: frustro gabinet zabiegowy IP: *.future-net.pl 08.11.03, 16:03
        są rózne gabinety, możesz robic kilka rzeczy naraz?
        • m.malone Re: gabinet zabiegowy 08.11.03, 16:05
          Gość portalu: frustro napisał(a):

> są rózne gabinety

Chyba nie sądzisz, że osobliwości
          MM
          • marius17 Re: gabinet zabiegowy 08.11.03, 16:07
            Ja bym sie z dziewczyna nie nudzil, a ona ze mna.
            Mam wspaniale pomysly.
            • Gość: frustro Re: gabinet zabiegowy IP: *.future-net.pl 08.11.03, 16:17
              ach tak, to może podzielisz się nimi na tym forum?
          • Gość: frustro Re: gabinet zabiegowy IP: *.future-net.pl 08.11.03, 16:15
            a dlaczego miałbym tak nie sądzić?
          • r.richelieu i zabiegowy i osobliwości 08.11.03, 16:20
            bo w tym gabinecie osobliwości zabiegają
            • Gość: frustro Re: i zabiegowy i osobliwości IP: *.future-net.pl 08.11.03, 16:25
              zabiegają czyli innymi słowy zaganiają?
              • Gość: Gabi Kilka rad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 16:41
                Od kobiety dla mężczyzny. Każda z nas oczekuje od was trzech podstawowych
                zachęt:werbalnej, wizualnej i manualnej. Wtedy nie trzeba nas nigdzie
                zagarniać.
                • Gość: frustro sprzężenie zwrotne w sypialni IP: *.future-net.pl 08.11.03, 17:01
                  oj Gabi...zaraz, zaraz, a smak i zapach nie gra roli. W relacjach intymnych
                  dostajesz przede wszystkim to co dajesz... Osobiście wysoko sobie cenię
                  apetyczne kobiety w ciekawej woni
                  • Gość: Gabi Re: sprzężenie zwrotne w sypialni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 17:11
                    Masz absolutną rację. Uwielbiam zapach i smak swojego mężczyzny. U zwierząt na
                    płeć przeciwną działają feromony. Podejrzewam,że u ludzi jest podobnie.
              • Gość: Richelieu* Re: i zabiegowy i osobliwości IP: *.localdomain / 192.168.0.* 08.11.03, 16:48
                Gość portalu: frustro napisał(a):

> zabiegają czyli innymi słowy zaganiają?

zabiegają to innymi słowy starają się o np. o mnie
                ot co
    • Gość: frustro nuda w sypialni przyczyną wielu chorób n/t IP: *.future-net.pl 08.11.03, 17:40
      • Gość: Gabi Re: nuda w sypialni przyczyną wielu chorób n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 17:52
        frustracji
        • Gość: frustro Re: nuda w sypialni przyczyną wielu chorób n/t IP: *.future-net.pl 08.11.03, 18:07
          frustracji? na pewno, jak również gabi-net-ty-zacji, ale to tylko wierzchołek
          góry lodowej... na szczęście nuda szybko wykryta jest wyleczalna
          • Gość: Gabi Re: nuda w sypialni przyczyną wielu chorób n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 18:13
            Co prawda to prawda.
            • Gość: Gabi Drogi frustro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 18:28
              Jesteś chyba jednym z niewielu interesującch facetów na tym forum sądząc po
              Twoich wątkach i wypowiedziach. Dlatego dzięki Tobie nie nudzę się teraz przed
              komp.
              • Gość: frustro Re: Drogi frustro IP: *.future-net.pl 09.11.03, 10:10
                to miłe, choć niewiarygodne... w każdym razie dziękuję Gabi; aha, może dodam
                na usprawiedliwienie,że mnie tu niewiele i mam krótki staż, więc może jeszcze
                nie zdążyłem pokazać, że chcę i potrafię być nudny... bo zgodzisz się pewnie z
                poglądem,że to sztuka nielada i wymaga dłuuuuuuugiej pracy
    • sdfsfdsf Re: nuda w sypialni 08.11.03, 19:02
      jak sie spi z jedna kupe czasu to sie nie dziwie, nawet kot itd.
      wstaw sobie tv do sypialni i zaloz kablowke, polecam discovery
      • Gość: Richelieu* Re: nuda w sypialni IP: *.localdomain / 192.168.0.* 08.11.03, 19:10
        sdfsfdsf napisał:

> jak sie spi z jedna kupe czasu to sie nie dziwie, nawet kot itd.
        > wstaw sobie tv do sypialni i zaloz kablowke, polecam discovery

jak się śpi z trzydziestolatką to zachwyca gładkość, jak się śpi z
        pięćdziesięciolatką to zachwycają zmarszczki. Zawsze znajdzie się w tej samej
        osobie coś nowego do odkrycia, nawet po 30 latach. No, chyba, że ktoś sam sobą
        się nudzi
        • sdfsfdsf Re: nuda w sypialni 08.11.03, 19:13
          taaak, a z siedemdziesiatka wystajace zebra i zylaki zachwycaja, co za
          fascynujaca zmiennosc, erekcji dostalem
          • alfika Re: nuda w sypialni 08.11.03, 19:15
            Poczekajmy może jednak najpierw do 70siątki, zobaczymy, co wtedy zachwyci.
            • Gość: frustro samo czekanie może już być podniecające IP: *.future-net.pl 09.11.03, 10:34
              nieprawdaż?oczywiście niecierpliwi mogą spróbować już, do tego nie potrzeba
              zwłoki... ciekawe przy jakiej różnicy wieku przestajemy skok w bok traktować
              jak zwykłą zdradę, a zaczynamy interpretować jako misję, pasję lub coś w tym
              stylu
          • Gość: Richelieu* Re: nuda w sypialni IP: *.localdomain / 192.168.0.* 08.11.03, 19:35
            sdfsfdsf napisał:

> taaak, a z siedemdziesiatka wystajace zebra i zylaki zachwycaja, co za
            > fascynujaca zmiennosc, erekcji dostalem

mając różowe okulary patrzące pompką ssąco-tłoczącą będą zachwycać wystające
            żebra i żylaki. A, że erekcji dostałeś.. cóż, teraz nie w głowie Ci panny
            tylko co innego. Nie dziwię się, też bym od tego erekcji dostała.
          • jmx Re: nuda w sypialni 09.11.03, 00:22
            sdfsfdsf napisał:

> taaak, a z siedemdziesiatka wystajace zebra i zylaki zachwycaja, co za
            > fascynujaca zmiennosc, erekcji dostalem

To wspaniale. Jako siedemdziesięciolatkowi nie pójdzie Ci tak łatwo...
        • Gość: frustro odkrywanie vs przykrywanie po latach IP: *.future-net.pl 09.11.03, 10:23
          po trzydziestu latach to raczej się coś przykrywa niż odkrywa... i to może być
          sposób na nudę
      • Gość: frustro jak kot nie ma, to myszy harcują? IP: *.future-net.pl 09.11.03, 10:17
        może to tylko mit. Sądzę,że nakłady w sprzęt reanimacyjny to ostateczność.
        Może wystarczy wejść do sypialni po drabinie, aby osiągnąć reorientację
        poznawczą po wybiciu z rutyny?
    • cossa Re: nuda w sypialni 08.11.03, 20:48
      fajerwerki zle
      bo ilez mozna
      nuda tez zle
      bo wrazen nie dostarcza

znow srodek trza znalesc ;)
      nie oczekiwac
      a dac z siebie cos
      i umiec powiedziec gdy glowa boli
      i probowac skusic, postarac sie troche

i w ogole
      rozmawiac o sypialni
      i nie tylko o kolorze zaslon
      i brudnych skarpetach w kacie
      r o z m a w i a c

pozdr.cossa
      • Gość: frustro środki już są: perswazja, perwersja, chemia IP: *.future-net.pl 09.11.03, 10:47
        na schorzenia pojawiające się w sypialni jest cały repertuar lekarstw, (te
        które się tutaj pojawiły to wierzchołek wierzchołka góry lodowej) a mimo
        wszystko wieje nudą z co drugiego łoża (dane wyssane z palca, nie łapać za
        język)
    • Gość: girlfriend ruda w sypialni? ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 00:30
      • jmx ;-))) 09.11.03, 00:39

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8265291
        ;-)))))
      • Gość: frustro Re: ruda w sypialni? ;) n/t IP: *.future-net.pl 09.11.03, 10:54
        jeśli nie z żelaza to może być... zawsze to lepiej niż węgiel i ropa, choć
        marzy się żywe srebro... no w ostateczności platynowy blond
        • Gość: gf a co jak Gabi blądynka? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 23:46
          poza tym źródeł ciepła i energii nie odrzuca się pochopnie :)
          na zimę jak znalazł ;)
          • Gość: frustro Re: a co jak Gabi blądynka? ;) IP: *.future-net.pl 09.11.03, 23:50
            ta zima i bez tego będzie gorąca
            • Gość: gf suszna suszność :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 23:53
              jakby Gabi Ci wrzucić, to mógłbyś wręcz spłonąć :)
              czyli kobiety szkodzą, jak ostrzega Minister Zdrowia, Szczęścia i Pomyślności.

:)))
              • Gość: frustro Re: suszna suszność :) IP: *.future-net.pl 09.11.03, 23:58
                kobiety szkodzą, ale nie wszystkim wchodzą... w szkodę, dużo jest jeszcze
                takich co odłogiem leżą
                • Gość: girlfriend a...więc Ty chcesz posiać coś? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 00:04
                  to jest dopiero ryzyko! :)
                  potem Cię będzie taki chciał do kina prowadzać czy Krakowem straszył ;)
    • Gość: frustro przyszła już pora na nudę w sypialni IP: *.future-net.pl 09.11.03, 23:43
      dobranoc
      • Gość: gf Re: przyszła już pora na nudę w sypialni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 23:46
        pchły na noc ;)
        (zwłaszcza jaka ruda Szchrajka ;))
    • Gość: frustro już trzeba oddać nudzie co nudne, dobranoc n/t IP: *.future-net.pl 10.11.03, 00:02

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka