Gość: piąstka IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 19:27 brakuje mi faceta:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw5 Re: mam problema... 10.11.03, 19:33 Gość portalu: piąstka napisał(a): > brakuje mi faceta:-( Jakby co, mam jednego na zbyciu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: mam problema... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 19:56 Ten, którego Ty chcesz puścić kantem jest wyłącznie dla odważnych kobiet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: mam problema... 10.11.03, 21:46 :)) Czy dla odwaznych ? nie wiem,; ale na pewno dla koneserek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro nie martw się , wcale tego nie widać n/t IP: *.future-net.pl 10.11.03, 19:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: mam problema... IP: *.localdomain / 192.168.0.* 10.11.03, 20:29 Gość portalu: piąstka napisał(a): > brakuje mi faceta:-( mi też brakuje kupiłam sobie półki i obawiam się, że sama za wiertarkę się nie wezmę. Żeby był udar musi najpierw być siła chopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piąstka Re: mam problema... IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 18:01 starą panną zostanę... zestarzeję się i zbrzydnę i nikt mnie już nie pokocha :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lybo Re: mam problema... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 18:03 >zestarzeję się i zbrzydnę i nikt mnie już nie pokocha :-( Pamiętaj: nieważne że potwór, ważne że ma otwór Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.bemol Re: mam problema... 13.11.03, 18:05 Gość portalu: piąstka napisał(a): > starą panną zostanę... > zestarzeję się i zbrzydnę i nikt mnie już nie pokocha :-( ja cie kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lybo Re: mam problema... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 18:07 a ty śpisz Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.bemol Re: mam problema... 13.11.03, 18:18 Gość portalu: lybo napisał(a): > a ty śpisz kto spi ? kurde bemol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lybo Re: mam problema... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 18:21 a z kim śpisz kurde balans? Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.bemol Re: mam problema... 13.11.03, 18:22 Gość portalu: lybo napisał(a): > a z kim śpisz kurde balans? sam. narazie. a co ? kurde bemol Odpowiedz Link Zgłoś
lybo Re: mam problema... 13.11.03, 18:24 sam?????taki mencizna kurde balans? niemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.bemol Re: mam problema... 13.11.03, 18:28 lybo napisała: > sam?????taki mencizna kurde balans? niemozliwe mozliwe kurde bemol. odpoczywam pomiedzy rundami, hihihihihihi. a ty taki owaki z kim spisz ? kurde bemol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend :DDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 18:24 > a z kim śpisz kurde balans? chciałabym to pytanie nominować do nagrody "pytanie dnia" :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lybo Re: :DDDDD 13.11.03, 18:29 tenks troche sie zawstydzilam, w koncu mnie zauwazono Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.bemol Re: :DDDDD 13.11.03, 18:31 lybo napisała: > tenks > > troche sie zawstydzilam, w koncu mnie zauwazono to ty to ona ? sorry gitarzystko. kurde bemol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lybo Re: :DDDDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 18:38 kurde!!! jak mogłeś nie zauważyc... Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.bemol Re: :DDDDD 13.11.03, 18:41 Gość portalu: lybo napisał(a): > kurde!!! > jak mogłeś nie zauważyc... niby po czym, kurde bemol ? Odpowiedz Link Zgłoś
lybo jak to po czym???????? 13.11.03, 18:43 kurde.bemol napisał: > Gość portalu: lybo napisał(a): > > > kurde!!! > > jak mogłeś nie zauważyc... > niby po czym, kurde bemol ? po charakterze pisma i tonie mego głosu? Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.bemol Re: jak to po czym???????? 13.11.03, 18:46 lybo napisała: > kurde.bemol napisał: > > > Gość portalu: lybo napisał(a): > > > > > kurde!!! > > > jak mogłeś nie zauważyc... > > niby po czym, kurde bemol ? > > > po charakterze pisma i tonie mego głosu? o masz racje, sorry, teraz zauwazylem to lekkie "przegiecie" w lewo i delikutny tembr glosiku. tuman ze mnie, kurde bemol Odpowiedz Link Zgłoś
lybo Re: jak to po czym???????? 13.11.03, 18:49 i > delikutny tembr glosiku. tuman ze mnie, kurde bemol delikutny to moje ulubione słowo. kurde bemol a może Ty też jesteś kobietą?????????????????????????????????????? a ja tu filtry uskuteczniam? Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.bemol Re: jak to po czym???????? 13.11.03, 20:01 lybo napisała: > > i > > delikutny tembr glosiku. tuman ze mnie, kurde bemol > > delikutny to moje ulubione słowo. > kurde bemol a może Ty też jesteś kobietą?????????????????????????????????????? > a ja tu filtry uskuteczniam? chlopem z krwie i kostuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lybo Re: jak to po czym???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 09:23 oj fuj kostuchów ja nie lubię trochę ciała bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.bemol Re: :DDDDD 13.11.03, 18:29 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > > a z kim śpisz kurde balans? > > chciałabym to pytanie nominować do nagrody "pytanie dnia" :))))))))))) otworz nowy watek kurde bemol Odpowiedz Link Zgłoś