Gość: Drzewko bożonarodz IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 21:06 Przestańcie pleść bzdety!!! Święta za pasem a wy tu siedzicie i gadacie o niczym! Cieszcie się świętami zamiast się obrażać! Wesołych Świąt:* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa Re: święta 21.12.03, 00:36 Kochane Drzewko ;) czas swiateczny nadchodzi wielkimi krokami opamietanie przyjdzie na czas cierpliwosci ;)) Tobie rowniez wesolego ;) pozdr.cossa Gość portalu: Drzewko bożonarodz napisał(a): > Przestańcie pleść bzdety!!! Święta za pasem a wy tu siedzicie i gadacie o > niczym! Cieszcie się świętami zamiast się obrażać! > Wesołych Świąt:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 00:38 Drzewko, ja się nie obrażam z zasady :) Juz 3 drzewka ubrałam, że się pochwalę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: święta 21.12.03, 00:39 chwalipieta :P ;) pozdr.cossa Gość portalu: gf napisał(a): > Drzewko, ja się nie obrażam z zasady :) > Juz 3 drzewka ubrałam, że się pochwalę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Ludzkim głosem... 21.12.03, 01:06 ...to ja gadam tylko w Wigilię. Czego i drzewkom życzę. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś