Gość: multistróż IP: *.future-net.pl 02.01.04, 19:20 a Ty sprawdź moje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa Re: osobiście sprawdzę lojalność Twojej kobiety 02.01.04, 20:45 Twoje.. kobiety? ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multistróż o rety! nie zdrowe podniety? n/t IP: *.future-net.pl 02.01.04, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: o rety! nie zdrowe podniety? n/t 02.01.04, 21:00 kurza-melodia nie ma seksu na Psychologii (ktos sie ostatnio obruszyl) wiec prosze nie uzywaj wyrazu tego na "p" ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multistróż są tu jeszcze jakieś konsekwencje IP: *.future-net.pl 02.01.04, 21:04 bo ja tu pierwszy raz i nie chcę być wyuzdany, wyrugowany ani wy...itd Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: są tu jeszcze jakieś konsekwencje 02.01.04, 21:45 wiec nie puszczajmy sie ino tematu trzymajmy ;) wiec co z ta lojalnoscia no i kobietami? chyba, ze bez swintuszenia sie nie da o tym rozprawiac ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multistróż chcesz wejść prywatnie w interes IP: *.future-net.pl 02.01.04, 22:44 czy występujesz w interesie społecznym ? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: chcesz wejść prywatnie w interes 03.01.04, 18:12 oczywiscie, ze spolecznym ;) od spolecznego przecie wszystko sie zaczyna ;) choc to zalezy gdzie ucho przylozyc ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multistróż jeśli interes się uspołeczni IP: *.future-net.pl 03.01.04, 20:22 to też prywata Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: osobiście sprawdzę lojalność Twojej kobiety 03.01.04, 17:57 I sprawdz sobie czy klepki we lbie nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multistróż jak by mi czego brakowało to się do Ciebie zwrócę IP: *.future-net.pl 04.01.04, 00:07 wygląda na to,że masz wszystkiego nadmiar...od zasiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: osobiście sprawdzę lojalność Twojej kobiety IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 03.01.04, 21:01 Fajnie - tylko nie mam swojej kobiety; zacznijmy od tego, że posiadanie jej/ jego na stanie rzeczy własnych kończy wszelkie bycie... Ale jak ty byś mi kochasiu sprawdził swoją lojalność względem siebie - to ja bym Ci wdzięczną była Twoja - poniekąd B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multistróż nie wiesz co tracisz IP: *.future-net.pl 04.01.04, 00:09 nie wiem co zyskam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znasz mnie? Podziwiam Twoją pracowitość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 00:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multistróż Re: Podziwiam Twoją pracowitość IP: *.future-net.pl 04.01.04, 00:17 a dokładniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znasz mnie? Re: Podziwiam Twoją pracowitość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 00:19 czy mam publicznie zdradzić Twoją tajemnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multistróż Re: Podziwiam Twoją pracowitość IP: *.future-net.pl 04.01.04, 00:39 tak Twoja jak i moja... a ile można na tym stracić? Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopismo Re: Podziwiam Twoją pracowitość 04.01.04, 00:48 chyba nie zaczniecie się znowu lizać na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multistróż Re: Podziwiam Twoją pracowitość IP: *.future-net.pl 04.01.04, 00:52 lubisz podglądać? już nie ma się gdzie schować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka jak to się muvi? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 00:55 jest takie powiedzenie zaczynające się od "kto o czym, a pop o..." no właśnie o czym? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znasz mnie? Re: Podziwiam Twoją pracowitość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 10:40 a jeżeli tak , to co? Tu wszyscy dorośli i dojrzali mniemam. A Ty przecież jesteś młody i chciałbyś się czegoś nauczyć ( jak sam zresztą pisałeś) - to korzystaj z okazji : patrz, słuchaj, tylko nie wysuwaj pochopnych wniosków. Pozd. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znasz mnie? multistróżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 09:52 masz pracy bez licku na forumnicku i wiele nicków, Ty zbereznicku, Ty balonicku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multistróż Re: multistróżu IP: *.future-net.pl 04.01.04, 11:03 myślałem,że chodzi o coś gorszego...uff, całą noc nie spałem ze strachu,że się nabawię obciachu...a przecież nie kryję,że wieloma nickami żyję... to normalne ,że ludzie przywdziewają maski... i sądzę iż w wielu przypadkach korzystne dla wszystkich zainteresowanych są jakieś oklaski... jedni mają radość bawiąc się w ofiarę, inni w zdobywcę jeszcze inni w detektywa lub rzucająć inwektywa itd. PS największą sztuką jest umiejętność znalezienia sie w każdej roli,której człowiek się podejmie...a wiemy to ze sceny,że rzadko kto to potrafi... i nie mam tu na uwadze jedynie sceny dramatycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasz mnie? Re: multistróżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 11:18 łatwo jest rozpoznać niektórych forumowiczów po stylu i treści. Ty w szczególności jesteś bardzo charakterystyczny, ale to jest zaleta, jak sądzę. Dla Ciebie może nie, bo nie tak łatwo jest Ci się ukryć ( przede mną) , jak tajemniczemu Don Pedro z Krainy Deszczowców , carramba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multistróż nie ukrywam się jesli nie widzę takiej potrzeby IP: *.future-net.pl 04.01.04, 12:59 ale znam sztukę kamuflażu i lubię to robić... może kiedyś się jeszcze zabawię, a może życie mnie do tego zmusi Odpowiedz Link Zgłoś