Dodaj do ulubionych

osobiście sprawdzę lojalność Twojej kobiety

IP: *.future-net.pl 02.01.04, 19:20
a Ty sprawdź moje
Obserwuj wątek
    • cossa Re: osobiście sprawdzę lojalność Twojej kobiety 02.01.04, 20:45
      Twoje.. kobiety? ;)

pozdr.cossa
      • Gość: multistróż o rety! nie zdrowe podniety? n/t IP: *.future-net.pl 02.01.04, 20:55
        • cossa Re: o rety! nie zdrowe podniety? n/t 02.01.04, 21:00
          kurza-melodia
          nie ma seksu na Psychologii
          (ktos sie ostatnio obruszyl)
          wiec prosze nie uzywaj wyrazu
          tego na "p" ;)

pozdr.cossa
          • Gość: multistróż są tu jeszcze jakieś konsekwencje IP: *.future-net.pl 02.01.04, 21:04
            bo ja tu pierwszy raz i nie chcę być wyuzdany, wyrugowany ani wy...itd
            • cossa Re: są tu jeszcze jakieś konsekwencje 02.01.04, 21:45
              wiec nie puszczajmy sie
              ino tematu trzymajmy ;)

wiec co z ta lojalnoscia
              no i kobietami?

chyba, ze bez swintuszenia sie nie da
              o tym rozprawiac ;)

pozdr.cossa
              • Gość: multistróż chcesz wejść prywatnie w interes IP: *.future-net.pl 02.01.04, 22:44
                czy występujesz w interesie społecznym ?
                • cossa Re: chcesz wejść prywatnie w interes 03.01.04, 18:12
                  oczywiscie, ze spolecznym ;)
                  od spolecznego przecie wszystko sie zaczyna ;)

choc to zalezy gdzie ucho przylozyc ;)

pozdr.cossa
                  • Gość: multistróż jeśli interes się uspołeczni IP: *.future-net.pl 03.01.04, 20:22
                    to też prywata
    • witch-witch Re: osobiście sprawdzę lojalność Twojej kobiety 03.01.04, 17:57
      I sprawdz sobie czy klepki we lbie nie brakuje.
      • Gość: multistróż jak by mi czego brakowało to się do Ciebie zwrócę IP: *.future-net.pl 04.01.04, 00:07
        wygląda na to,że masz wszystkiego nadmiar...od zasiedzenia
    • Gość: b Re: osobiście sprawdzę lojalność Twojej kobiety IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 03.01.04, 21:01
      Fajnie - tylko nie mam swojej kobiety; zacznijmy od tego, że posiadanie jej/
      jego na stanie rzeczy własnych kończy wszelkie bycie... Ale jak ty byś mi
      kochasiu sprawdził swoją lojalność względem siebie - to ja bym Ci wdzięczną była
      Twoja - poniekąd B
      • Gość: multistróż nie wiesz co tracisz IP: *.future-net.pl 04.01.04, 00:09
        nie wiem co zyskam
        • Gość: znasz mnie? Podziwiam Twoją pracowitość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 00:14
          • Gość: multistróż Re: Podziwiam Twoją pracowitość IP: *.future-net.pl 04.01.04, 00:17
            a dokładniej?
            • Gość: znasz mnie? Re: Podziwiam Twoją pracowitość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 00:19
              czy mam publicznie zdradzić Twoją tajemnicę?
              • Gość: multistróż Re: Podziwiam Twoją pracowitość IP: *.future-net.pl 04.01.04, 00:39
                tak Twoja jak i moja... a ile można na tym stracić?
                • lub.czasopismo Re: Podziwiam Twoją pracowitość 04.01.04, 00:48
                  chyba nie zaczniecie się znowu lizać na forum
                  • Gość: multistróż Re: Podziwiam Twoją pracowitość IP: *.future-net.pl 04.01.04, 00:52
                    lubisz podglądać? już nie ma się gdzie schować
                  • Gość: Oleńka jak to się muvi? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 00:55
                    jest takie powiedzenie zaczynające się od "kto o czym, a pop o..."
                    no właśnie o czym?

;D
                  • Gość: znasz mnie? Re: Podziwiam Twoją pracowitość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 10:40
                    a jeżeli tak , to co?
                    Tu wszyscy dorośli i dojrzali mniemam.
                    A Ty przecież jesteś młody i chciałbyś się czegoś nauczyć ( jak sam zresztą
                    pisałeś) - to korzystaj z okazji : patrz, słuchaj, tylko nie wysuwaj
                    pochopnych wniosków.
                    Pozd. G.
    • Gość: znasz mnie? multistróżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 09:52
      masz pracy bez licku
      na forumnicku
      i wiele nicków,
      Ty zbereznicku,
      Ty balonicku.
      • Gość: multistróż Re: multistróżu IP: *.future-net.pl 04.01.04, 11:03
        myślałem,że chodzi o coś gorszego...uff, całą noc nie spałem ze strachu,że się
        nabawię obciachu...a przecież nie kryję,że wieloma nickami żyję... to
        normalne ,że ludzie przywdziewają maski... i sądzę iż w wielu przypadkach
        korzystne dla wszystkich zainteresowanych są jakieś oklaski... jedni mają
        radość bawiąc się w ofiarę, inni w zdobywcę jeszcze inni w detektywa lub
        rzucająć inwektywa itd. PS największą sztuką jest umiejętność znalezienia sie
        w każdej roli,której człowiek się podejmie...a wiemy to ze sceny,że rzadko kto
        to potrafi... i nie mam tu na uwadze jedynie sceny dramatycznej...
        • Gość: zasz mnie? Re: multistróżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 11:18
          łatwo jest rozpoznać niektórych forumowiczów po stylu i treści. Ty w
          szczególności jesteś bardzo charakterystyczny, ale to jest zaleta, jak sądzę.
          Dla Ciebie może nie, bo nie tak łatwo jest Ci się ukryć ( przede mną) , jak
          tajemniczemu Don Pedro z Krainy Deszczowców , carramba!
          • Gość: multistróż nie ukrywam się jesli nie widzę takiej potrzeby IP: *.future-net.pl 04.01.04, 12:59
            ale znam sztukę kamuflażu i lubię to robić... może kiedyś się jeszcze zabawię,
            a może życie mnie do tego zmusi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka