Gość: Inga IP: *.connector.net.pl 10.01.04, 16:37 co sadzicie o tym podkladzie czy rzeczywiscie jest tak rewelacyjny jak obiecuje produecnt www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=db76f849c7438ab04e6f702d8470145b&cmd=details&itemid=5793 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenka Re: NOWOSC PODKLAD MAX FACTOR Colour Adapt IP: *.chello.pl 10.01.04, 16:44 To chyba na razie ciężko stwierdzić bo go chyba tylko reklamują,jeszce go nie ma w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: NOWOSC PODKLAD MAX FACTOR Colour Adapt 10.01.04, 17:03 w Twoim Stylu jest probka, ale jeszcze nie uzylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: NOWOSC PODKLAD MAX FACTOR Colour Adapt IP: *.chello.pl 10.01.04, 17:05 Ale tym nowym ,styczniowym? Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: NOWOSC PODKLAD MAX FACTOR Colour Adapt 10.01.04, 17:39 wlasciwie to jest numer juz na luty, ale w kioskach pojawil sie dzisiaj, wiec nowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: NOWOSC PODKLAD MAX FACTOR Colour Adapt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 19:20 Testowałam go dzisiaj.Jak dla mnie zadna rewelacja, pudrowe wykończenie daje, a takich nie lubie.Pozostane wierna Lasting Performance. Odpowiedz Link Zgłoś
sasiedzi-ze-slubic Re:Julita vel Kasia353 10.01.04, 19:31 Zamiast testować jakies zakichane podkłady zajrzyj lepiej do Ewki. Twój mężuś ją bzyka na całe osiedle , musi być niezły w te klocki co ? Tylko co za pech,że zamiast zonie woli wsadzać innej co ? A tatuś jak nadal chla ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re:Julita vel Kasia353 IP: *.chello.pl 10.01.04, 21:59 Hm,a co to ma być? Nie pomyliło ci się przypadkiem forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re:Julita vel Kasia353 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 22:22 Jakaś biedaczka ma problem, prawdopodobnie dopadła ja depresja zimowa i jeździ sobie po mnie;-)))Zreszta, nie pierwszy już raz;-))Myśli ze mnie obrazi,wpędzi w kompleksy;-))Ze bedzie mi przykro;-))Ale mnie to zwyczajnie bawi...Domyślam sie kto to moze być, ale wiem ze od długiego czasu jest to jedna i ta sama osoba, zmieniająca tylko często nicki...Na szczęście mam taki charakter, ze nie interesuje mnie co wypisuje na mój temat jakaś zbłakana idiotka. Olewam i tyle.Zastanawiam sie tylko , komu chce się odpisywać na kazdy mój post, kto ma tyle energii, zapału i czasu na takie rzeczy.Mi by się nie chciało tego robić;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś