wallli Re: włosy łonowe 10.10.09, 07:56 Po prostu nie gol. Bądź naturalna. Futerko jest super. Mój kolega rozstał się z dziewczyną, która goliła się do skóry. Jeżeli twój chłopak tego wymaga - zażądaj tego samego od niego: niech goli sobie zarost na jajkach i na podbrzuszu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_i_cham Re: włosy łonowe 14.10.09, 14:35 > Futerko jest super. Mój kolega rozstał się z dziewczyną, która goliła > się do skóry. i z tego powodu się rozstał? No... to rzeczywiście budowali związek na solidnych podstawach..... :D Odpowiedz Link Zgłoś
dogen45 Jak najszybciej zmień faceta 10.10.09, 10:21 Ten jest jakiś niedorobiony. Naczytał się sponsorowanych pism dla młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
kotszary Re: Jak najszybciej zmień faceta 10.10.09, 11:59 dodajmy sponsorowanych przez producentów maszynek do golenia i kremów do depilacji. A swoją drogą "inteligentny" pierwszy post wzbudza moje podejrzenia co do celów założenia tego wątku. Bardzo szybko pojawiły sie w nim wpisy co do okreslonego typu lasera do trwałego usuwania włosów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: włosy łonowe IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.09, 19:46 Jesli nie nawidzisz ich golenia to poprostu ich nie gol. Jesli Twoj chlopak tego wymaga to niech sponsoruje Ci zabieg u kosmetyczki,a jesli mu sie to nie podoba i tylko na tym mu zalezy to go zmien :) Odpowiedz Link Zgłoś
justynawojcik Re: włosy łonowe 13.10.09, 22:39 Mysle, ze pomoc Ci moze Żanet Kaleta(czy tez Żanetka Leta :> ) z radiowej reklamy. ona na pewno zna odpowiedz na wiele frapujacych nas pytan.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sonic84 Re: włosy łonowe 18.10.09, 17:44 Zamiłowanie do wygolonych narządów płciowych trochę pedofilią trąci.Może z twoim chłopakiem coś nie tak? A tak na marginesie-całkowicie "goły" wzgórek łonowy z zestawieniu z niemłodą już buzką wygląda żałośnie. Odpowiedz Link Zgłoś