juliette00 02.11.09, 12:00 Podobno najlepszy jest krem o najprostszym składzie. Zastanawiam się czy dotyczy to też osob posiadających cerę mieszaną problemową. Któraś z Was używa kremów typu Bambino, Nivea, Sudocrem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_szymon Re: Kremy 13.11.09, 22:14 dla mnie jak na skóre mieszaną to np. Nivea jest za tłustym kremem.Chyba że nivea krem nawilżający+lekki podkład w 1. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_karina Re: Kremy 13.11.09, 23:01 mam cere mieszaną wrazliwą,bardzo mi pasują kremy z Olay:)) Bambino,Nivea nie uzywałabym,ale u ciebie to zalezy od wieku,mam 25 lat i bambino to juz za mało. ------------------------------------------------------------ Aparatka od 9.05.2007,czekam na swój piękny uśmiech:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Kremy 13.11.09, 23:07 A Sudocrem to sie dzieciom nie kladzie na odparzone od pieluch tylki? ;) Mieszana cera problemowa - uzywam Avene. Nivea mi robi pryszcze, a na Bambino mam za duzo lat. Odpowiedz Link Zgłoś