iks_laska 22.01.04, 09:23 czy będzie odpowiedni do mieszanej cery? chciałbym aby ładnie matowił skórę i tuszował drobne niedoskonałości. ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iks_laska Re: fluid Lancome Thint Idole 23.01.04, 11:54 naprawdę nikt nie używał? podpowiedzcie proszę czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
mandra Re: fluid Lancome Thint Idole 23.01.04, 11:57 ja go bardzo lubie. mam cere tlusta. to nie jest typowo matujacy podklad, ale jak dla mnie jest swietny. tylko uwaga - mocno kryje. na zime ok, na lato za ciezki. kosztuje teraz pewnie kolo 160 zl.... mandra Odpowiedz Link Zgłoś
agnjeha Re: fluid Lancome Thint Idole 23.01.04, 13:40 ja miałam tylko próbkę - jest ładnie kryjący, ale jak na mój gust trochę za ciężki. nie wiem ile kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ddaisy Re: fluid Lancome Thint Idole 23.01.04, 14:35 Mam cerę mieszaną, zużyłam 2 opakowania, kupowałam za granicą ok. 100-120zł w Polsce ok. 160zł, bardzo dobrze kryje, poręczny flakon z pompką, zdradziłam go z Chanel Universal Mat Odpowiedz Link Zgłoś