katija1 22.01.04, 10:10 Czy któras z Was uzywała? Sa 3 odcienie (pastel, beż i brąz). Jakie wrażenia? k1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: METEORITES Pierre Rene IP: *.acn.pl 22.01.04, 21:50 wlasnie..ile kosztuje? czy te pastelowe sa rozswietlajace?gdzie mozna kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
hennessy1 Re: METEORITES Pierre Rene 23.01.04, 17:02 Ja używam Meteories Pierre Rene. Mam odcień pastelowy, chociaż mam opaloną skórę. Jestem bardzo z niego zadowolona. Mam jeszcze puder brązujący w kulkach Avon, ale uważam, że ten jest o niebo lepszy. Nie daje żadnego koloru, ale ma mieniące sie drobinki, które odbijają światło. W świetle dziennym są prawie niezauważalne, ale w sztucznym świetle mocno błyszczą. Można go nałożyć jako wykończenie makijażu na podkład i sypki lub prasowany puder. Trzyma sie cały dzień. Naprawdę świetny kosmetyk, chyba najlepszy jaki dotąd miałam, polecam z czystym sumieniem. Ja kupiłam go za 35 zł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: METEORITES Pierre Rene IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 18:08 to dowod na to, ze dzialam za szybko:) w przyplywie gotowki kupilam sobie Meteoryty Guerlain i wcale nie sa takie rewelacyjne, tym bardziej za ta cene. Z tego, co tu czytam, podejrzewam ze Pierre Rene nie daja wcale gorszego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecona Re: METEORITES Pierre Rene IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.01.04, 18:26 a jaki efekt mozna uzyskac? czy nadaja sie do bardzo jasnej cery? Odpowiedz Link Zgłoś