Dodaj do ulubionych

Cellesse Philipsa- proszę o opinie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 12:36
Zastanawiam się nad kupnem aparatu do masażu przeciw celulitis- Cellesse. Nie
jest tani, więc najpierw chciała bym się dowiedzieć, czy warto? Czy któraś z
Was go używa? Jakie (i czy w ogóle są) efekty? Czy nie pękają od niego naczynka
krwionośne na udach? Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Xena Re: Cellesse Philipsa- proszę o opinie IP: *.acn.waw.pl 08.02.02, 13:09
      Mam aparat do masażu - wprawdzie nie Philipsa, tylko ClaTronic - i powiem
      szczerze, że to raczej zawracanie głowy. Powierzchnia nakładek masujących jest
      na tyle mała, a moc silniczka jakaś taka, hmmm, niewydarzona, że trzeba się
      nieźle i dłuuugo napracować, by wymasować sobie jedno udo, a cóż dopiero mówić
      o drugim udzie i pośladkach. Mniej pracochłonny, przyjemniejszy i
      efektywniejszy jest masaż rękawicą pod prysznicem, jak sądzę. W każdym razie
      uważam, że to zbędny i mało praktyczny wydatek, ale nie chcę Cię zniechęcać,
      zwłaszcza, że Philips może okazać się lepszy. Poczekaj może na opinie
      forumowiczek, które korzystały z samego Philipsa.

Pozdrawiam
    • Gość: oo Re: Cellesse Philipsa- proszę o opinie IP: *.p.lodz.pl 09.02.02, 12:15
      Mam Cellesse od dłuższego czasu. I powiem jedno-działa. Dużo skuteczniej niż
      wszystkie kremy.
      • Gość: Ewa Re: Cellesse Philipsa- proszę o opinie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 15:33
        Ja mam pytanie- ile to cudo kosztuje? może warto by było zakupić.
        • Gość: oo Re: Cellesse Philipsa- proszę o opinie IP: *.p.lodz.pl 09.02.02, 15:52
          Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Ja mam pytanie- ile to cudo kosztuje? może warto by było zakupić.

Ok.300 zł (w zależności od sklepu). Nie żałuję ani trochę.

• Gość: justy kupiłam- rewelacja! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 11:48
      Jakieś 2 tygodnie temu kupiłam Cellesse na promocji za 270 zł. Teraz, jak
      patrzę na efekty, to mogłabym zapłacić dwa razy tyle.
      Przez te 2 tygodnie używałam aparatu średnio 3 razy w tygodniu po jakieś
      pół godziny. Potem nakładałam jeszcze D-Stock Vichy. I mam 1 cm mniej w
      obwodzie ud (samym kremem nigdy to mi się nie udało), w biodrach poprawa jest
      mniejsza, to chyba dlatego, że trudniej je dokładnie masować. Zresztą sama
      struktura czy "konsystencja" skóry jest o wiele lepsza (dodam, że celulit mam
      zaawansowany, mało ruchu, tabletki anty).
      Martwiłam się o moje pajączki na udach, ale niepotrzebnie. Na obszarach
      pajączkowych stosuję pierwszy bieg i nic złego się nie dzieje.
      Oczywiście są też drobne minusiki: skóra po masażu nie wygląda
      rewelacyjnie, jest przesuszona i zaczerwieniona, ale to znika po godzinie.
      Trodno jest też operować aparatem na tylnej stronie ud i pośladkach, trzeba się
      trochę powyginać.
      Tak więc gorąco polecam Cellesse!!
      Pozdrawiam :)
      • Gość: gAndzia Re: kupiłam- rewelacja! IP: *.se.com.pl 24.05.02, 12:09
        Hej, czy nadal jesteście zachwycone Cellesse - mam go dotać na urodzinki:)
        Poleciła mi go pani, do której chodziłam na endermologię, działa na podobnej
        zasadzie.
    • Gość: mar Re: Cellesse Philipsa- proszę o opinie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 12:40
      Kupiłam i będę także piękna:-)))
      • Gość: Anka Re: Cellesse Philipsa- proszę o opinie IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 12:58
        Czy stosujecie przy tym jakąś dietę czy ćwiczenia?
        Jestem leniem, więc pewnie skończyłoby się na masowaniu...
        • Gość: gAndzia Re: Cellesse Philipsa- proszę o opinie IP: *.se.com.pl 27.05.02, 11:35
          Mam pytanie. Na www.wizaz.pl jest podobny watek i tam dziewczyny (mieszkajace
          za granicą) mają jakis nowszy i lepszy model Cellesse, o nazwie Cellesse
          Vitesse. Czy on juz jest w Polsce? POdobno jets dwa razy wydajniejszy niż ten
          starszy. ,
          • Gość: gAndzia Re: Cellesse Philipsa- proszę o opinie IP: *.se.com.pl 13.06.02, 15:06
            już mam i dziś rozdziewiczam:) polecała mi go kobitka robiąca endermologię,
            więc jestem pełna nadziei:)
            • Gość: Aga Re: Cellesse Philipsa- proszę o opinie IP: *.future-net.pl 13.06.02, 20:11
              też mam i DZIAŁA!!!!!
              • Gość: magda Re: Cellesse Philipsa- proszę o opinie IP: 62.233.189.* 20.06.02, 13:07
                Jezu !! Co za wspaniałe wiadomości - ja też go c h c ę. Musze tylko poczekać
                do następnej wypłaty.
                • kk.kk Re: Cellesse Philipsa- proszę o opinie 20.06.02, 13:32
                  dziala, ja rowniez potwierdzam! tylko w sklepach musialam sie go troche
                  naszukac bo urzadzonko nienajtansze i w duzych ilosciach nie wystepuje :)
                  a vitesse jeszcze tym bardziej nie spotkalam
    • Gość: mari23 Re: Cellesse Philipsa- proszę o opinie IP: 62.233.135.* 20.06.02, 14:48
      Dziewczyny mam pytanko. Tak zachwalacie to urządzonko, że mam ochotę je sobie
      kupić. Nie wiecie czy są jakieś przeciwskazania do stosowania przy skórze
      skłonnej do pekających naczynek?
      • Gość: justy Re: Cellesse Philipsa- proszę o opinie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 19:06
        Już pisałam, że stosuję (stosowałam) Cellesse na obszarach z popękanymi
        naczynkami ustawiając masaż na 1 lub 2 bieg i nic złego się nie działo. Na
        pewno jednak nie można go stosować, jeśli się ma żylaki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka