Dodaj do ulubionych

boss woman

IP: 80.48.229.* 03.02.04, 10:02
dziewczyny drogie,ile to to może kosztować najtaniej i gdzie? czy jest
trwały? paniom w seforze zawsze "brakuje" próbek.dzięki za podpowiedzi.
p.s. jak rozpoznać oryginał, czy są tajemnicze oznaczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: boss woman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:22
      ja kupiłam w GC - gwarancja oryginalnosci - ceny nie pamiętam - chyba troszkę
      przed 200.
      wg mnie nie jest trwały - niemniej zapach świetny.
      • nie_jestem Re: boss woman 06.02.04, 23:39
        mam Hugo boss deep red i Hugo boss intense- oba pachna czarująco, choć to nuty
        raczej ięzkie i zimowe. Moim zdaniem sa jka najbardziej trwałe. Kupiłąm je w
        strefie bezcłowej. pozdrawiam
        • Gość: kolepka Re: boss woman IP: 80.48.229.* 09.02.04, 09:53
          a ile kosztują w strefie bezcłowej?znajomi podróżują trochę i chciałabym "z
          góry" dać pieniądze.
          • Gość: nie_jestem Re: boss woman IP: *.krynica.net.pl / 195.117.171.* 09.02.04, 15:20
            Nie bardzo pamiętam bo wszytko to było ponad pół roku temu w zawrotnym tempie
            ale za 90 ml wody perfumowanej Hugo Boss Deep Red(która mnei zniewoliła:) )
            zapłaciłam około 50- 60 euro. Wtedy się opłacało. Tearz biorąc pod uwage
            przelicznik euro do złotówki już taka pewna nie jestem...
    • Gość: kitty Re: boss woman IP: *.unimedia.pl 07.02.04, 19:16
      może spróbuj na allegro. Ja kupiłam za 80 zł i jestem zadowolona
      • Gość: jg Re: boss woman IP: *.chello.pl 09.02.04, 15:50
        Niestety wody kosztujące w sklepie 200zł a na Allegro sprzedawane za 70-80zł to
        podróbki. Jesli ktos nie miał wczesniej oryginału to moze się nabierze ale
        wystarczy zobaczyc w sklepie róznice w opakowaniu. Niemniej jesli komus nie
        przeszkadza ze to podróba a zapach jest podobny do oryginału to nie ma sprawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka