Gość: emerka IP: 212.69.73.* 07.02.04, 11:58 Gdzie w Warszawie znajde stojace solarium ? Pilne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalka Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.icpnet.pl 07.02.04, 12:41 Przyłączam sie do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somalia Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 14:11 Auchun Modlińska, teraz jest chyba nawet promocja i za min 1.20 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerka Re: Stojące solarium w Warszawie IP: 212.69.73.* 07.02.04, 23:42 mieszkam na Tarchominie i nawet dzisiaj byłam w Auchon i nie widziałam nigdzie solarium, chyba ze u tego fryzjera, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somalia Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 13:19 tak, u tego fryzjera. tam jest stojące solarium. ja byłam z niego zadowolona. ja tez mieszkam na tarchominie:-) jest też leżące ergo line na tarchominie tylko 90 gr za min, przy DH TARCHOMIN, w bloku przy sreniawitów 1. też oki, tylko właściecielka trochę nie miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerka do Somali IP: 212.69.73.* 10.02.04, 14:04 nie lubie chodzić tam gdzie jest niemiła obsługa, czasami sie dziwie tym ludziom, to po jaka cholere otwieraja własna firme jezeli sa tacy nie mili do ludzi, albo zatrudniaja niewiadomo kogo. Na Tarchominie jest kilka chyba bedzie z 10 ale wszystkie lezace a ja troszeczke sie brzydze na nich kłaść. Mieszkam na Nowodworach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somalia Re: do emerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 19:39 ja mieszkam na jedynkach od 23 lat:-))))) więc w auchun mozna posłuchać muzyki i ja byłam zadowolona z tego solarium. natomiast ten na sreniawitów jest leżący ale jak chciałam poopalać się 20 min bo ja ciężko się opalam i juz chodziłam na solarium to ta pani niemiłym tonem mi odmówiła. rozumiem że się bała że się spalę, ale wkurzyło mnie to ze odrazu wzieła mnie za tanorektyczkę(uzależnioną od solarium)i chyba nie jestem psychiczna by sobie robić krzywdę. i jak tam się wchodzi to jest ciężka atmosfera, nawet sie nie uśmiechnie. ja chodzę na leżące solarium tylko stosuje pewne zasady tj: zawsze patrzę jak kobieta myje łóżko i ważne by podgłówek też umyła, często jak mi się nie podoba to jak zamykam już się w pomieszczeniu z solarium sama poprawiam. poprostu łózko leżące często jest tańsze i ja akurat lepiej sie opalam niż na stojącym. moja skóra jest dziwna;-))))))))))))))) papapapapap serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.x / *.x-com.pl 07.02.04, 22:36 galaxy na smolnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.icpnet.pl 08.02.04, 11:07 Dawno temu napisalam ne ten temat artykul dla Twojego Stylu.Poczytaj sobie na www.mojahistoria.republika.pl ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerka Re: Stojące solarium w Warszawie IP: 212.69.73.* 09.02.04, 11:12 dziwczyny to jeszcze raz ja proszę o więcejjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justec Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 16:22 Przy Pl.Hallera w salonie Milord,na Waszyngtona rowniez w salonie Milord Odpowiedz Link Zgłoś
graid Re: Stojące solarium w Warszawie 10.02.04, 14:29 a czy w takim solarium mozna posluchac muzyki?? W krakowie mozna :)- moja kolezanka korzystala z takiego solarium. Ja niestety od niedawna w tym temacie, chcialabym skorzystac z solarium stojacego, bo po ostatnim opalaniu na placka dostalam uczulenia / a nigdy mi sie to wczesniej nie zdazylo - korzyustalam z jednego salonu i do ostatniego razu bylam z niego bardzo zadowolona /;podejrzewam, ze ten srodek, ktorym czyszczono przy mnie solarium mial nieporzadane skladniki albo byl niewlasciwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solarfan Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 15:41 Na Chmielnej naprzeciwko sklepiku Sense Philosophy, w bramie. Jest tam też studio stylizacji paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 19:12 /\ / \ || || || Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.acn.pl 10.02.04, 22:45 przy placu bankowym na przechodniej w fitnessie bedzie pod koniec lutego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 08:52 /\ / \ || || || Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerka Re: Stojące solarium w Warszawie IP: 212.69.73.* 12.02.04, 12:49 może któraś jeszcze ma jakiś adres którego jeszcze tu nie było ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bipi emerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 15:00 Tez mieszkam na tarchominie, tez nowodwory. Jesli mozesz, uzbieralas informacje napisz mi gdzie w koncu sa stojace solaria najblizej nas. z gory dzieki pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a cos w centrum ?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 15:29 Jak w temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerka Re: emerka do bipi IP: 212.69.73.* 12.02.04, 16:06 napisz do mnie e-maila: monikasud@wp.pl to sobie porozmawiamy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerka solarium stojace IP: 212.69.73.* 16.02.04, 16:19 byłam wczoraj w tym solarium w Auchan na Modlińskiej faktycznie miło i przyjemnie i nie trzeba czekać i ta cena 1,20 za minute jest oki. Maja tam mocne lampy bo 10 minut to troszeczke za duzo jak na mnie, ale polecam. Najważniejsze że jest czysto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somalia Re: solarium stojace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 21:23 cieszę się że dobrze poradziłam;-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletta Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 16:36 Róg Poznańskiej i Wspólnej w salonie kosmetycznym "Tina". Odpowiedz Link Zgłoś