Dodaj do ulubionych

Stojące solarium w Warszawie

IP: 212.69.73.* 07.02.04, 11:58
Gdzie w Warszawie znajde stojace solarium ?
Pilne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Natalka Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.icpnet.pl 07.02.04, 12:41
      Przyłączam sie do pytania
      • Gość: somalia Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 14:11
        Auchun Modlińska, teraz jest chyba nawet promocja i za min 1.20 PLN
        • Gość: emerka Re: Stojące solarium w Warszawie IP: 212.69.73.* 07.02.04, 23:42
          mieszkam na Tarchominie i nawet dzisiaj byłam w Auchon i nie widziałam nigdzie
          solarium, chyba ze u tego fryzjera, tak ?
          • Gość: somalia Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 13:19
            tak, u tego fryzjera. tam jest stojące solarium. ja byłam z niego zadowolona.
            ja tez mieszkam na tarchominie:-) jest też leżące ergo line na tarchominie
            tylko 90 gr za min, przy DH TARCHOMIN, w bloku przy sreniawitów 1. też oki,
            tylko właściecielka trochę nie miła.
            • Gość: emerka do Somali IP: 212.69.73.* 10.02.04, 14:04
              nie lubie chodzić tam gdzie jest niemiła obsługa, czasami sie dziwie tym
              ludziom, to po jaka cholere otwieraja własna firme jezeli sa tacy nie mili do
              ludzi, albo zatrudniaja niewiadomo kogo. Na Tarchominie jest kilka chyba
              bedzie z 10 ale wszystkie lezace a ja troszeczke sie brzydze na nich kłaść.
              Mieszkam na Nowodworach.
              Pozdrawiam
              • Gość: somalia Re: do emerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 19:39
                ja mieszkam na jedynkach od 23 lat:-))))) więc w auchun mozna posłuchać muzyki
                i ja byłam zadowolona z tego solarium. natomiast ten na sreniawitów jest leżący
                ale jak chciałam poopalać się 20 min bo ja ciężko się opalam i juz chodziłam na
                solarium to ta pani niemiłym tonem mi odmówiła. rozumiem że się bała że się
                spalę, ale wkurzyło mnie to ze odrazu wzieła mnie za tanorektyczkę(uzależnioną
                od solarium)i chyba nie jestem psychiczna by sobie robić krzywdę. i jak tam się
                wchodzi to jest ciężka atmosfera, nawet sie nie uśmiechnie.

ja chodzę na leżące solarium tylko stosuje pewne zasady tj: zawsze patrzę jak
                kobieta myje łóżko i ważne by podgłówek też umyła, często jak mi się nie podoba
                to jak zamykam już się w pomieszczeniu z solarium sama poprawiam. poprostu
                łózko leżące często jest tańsze i ja akurat lepiej sie opalam niż na stojącym.
                moja skóra jest dziwna;-)))))))))))))))

papapapapap
                serdeczności
    • Gość: ktosik Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.x / *.x-com.pl 07.02.04, 22:36
      galaxy na smolnej
    • Gość: Ania Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.icpnet.pl 08.02.04, 11:07
      Dawno temu napisalam ne ten temat artykul dla Twojego Stylu.Poczytaj sobie na
      www.mojahistoria.republika.pl .......
      • Gość: emerka Re: Stojące solarium w Warszawie IP: 212.69.73.* 09.02.04, 11:12
        dziwczyny to jeszcze raz ja proszę o więcejjjjjjj
    • Gość: justec Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 16:22
      Przy Pl.Hallera w salonie Milord,na Waszyngtona rowniez w salonie Milord
      • graid Re: Stojące solarium w Warszawie 10.02.04, 14:29
        a czy w takim solarium mozna posluchac muzyki?? W krakowie mozna :)- moja
        kolezanka korzystala z takiego solarium. Ja niestety od niedawna w tym
        temacie, chcialabym skorzystac z solarium stojacego, bo po ostatnim opalaniu
        na placka dostalam uczulenia / a nigdy mi sie to wczesniej nie zdazylo -
        korzyustalam z jednego salonu i do ostatniego razu bylam z niego bardzo
        zadowolona /;podejrzewam, ze ten srodek, ktorym czyszczono przy mnie solarium
        mial nieporzadane skladniki albo byl niewlasciwy
    • Gość: solarfan Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 15:41
      Na Chmielnej naprzeciwko sklepiku Sense Philosophy, w bramie. Jest tam też
      studio stylizacji paznokci.
    • Gość: ja Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 19:12
      /\
      / \
      ||
      ||
      ||
      • Gość: h Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.acn.pl 10.02.04, 22:45
        przy placu bankowym na przechodniej w fitnessie bedzie pod koniec lutego
    • Gość: :) Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 08:52

/\
      / \
      ||
      ||
      ||
      • Gość: emerka Re: Stojące solarium w Warszawie IP: 212.69.73.* 12.02.04, 12:49
        może któraś jeszcze ma jakiś adres którego jeszcze tu nie było ?
        • Gość: bipi emerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 15:00
          Tez mieszkam na tarchominie, tez nowodwory. Jesli mozesz, uzbieralas informacje
          napisz mi gdzie w koncu sa stojace solaria najblizej nas. z gory dzieki

pzdr
          • Gość: ja a cos w centrum ?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 15:29
            Jak w temacie :)
          • Gość: emerka Re: emerka do bipi IP: 212.69.73.* 12.02.04, 16:06
            napisz do mnie e-maila: monikasud@wp.pl
            to sobie porozmawiamy ;-)
            • Gość: emerka solarium stojace IP: 212.69.73.* 16.02.04, 16:19
              byłam wczoraj w tym solarium w Auchan na Modlińskiej faktycznie miło i
              przyjemnie i nie trzeba czekać i ta cena 1,20 za minute jest oki.
              Maja tam mocne lampy bo 10 minut to troszeczke za duzo jak na mnie, ale
              polecam. Najważniejsze że jest czysto.
              • Gość: somalia Re: solarium stojace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 21:23
                cieszę się że dobrze poradziłam;-)
                pozdr
    • Gość: Wioletta Re: Stojące solarium w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 16:36
      Róg Poznańskiej i Wspólnej w salonie kosmetycznym "Tina".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka