Gość: misia IP: *.compromis.pl / *.compromis.pl 09.02.04, 19:41 Od niedawna na ystach pojawia mi sie tak zwane "zimno".Jak prosto i skutecznie się go pozbyć?Proszę o szybką odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Coś na zimno... IP: *.normanet.pl 09.02.04, 19:44 Najlepiej nie całuj się na wietrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermenegilda Re: Coś na zimno... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 09.02.04, 19:47 A ja uważam, ze powinnas się wiecej całować (choć fakt, może nie na wietrze), bo to poprawia kondycję ust :) a ile przyjemności :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litościwa Re: Coś na zimno... IP: *.compromis.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 19:45 polecam maść zovirax lub hascovir dostępne w aptece bez recepty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Coś na zimno... IP: *.compromis.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 20:18 najlepszy spirytus bo wysusza....=] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Coś na zimno... IP: *.normanet.pl 09.02.04, 22:14 Ale spirytus moze podraznic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka Re: Coś na zimno... IP: *.compromis.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 20:20 zamów sobie w aptece specjalną maść na zimno.jest super tylko droga.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Coś na zimno... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.04, 23:15 tylko hascovir, dostepny w aptekach za ok. 7 PLN, lepszy nie wszytskie viroleksy, zoviraxy... no i ta cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Coś na zimno... IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 07:56 Zwykly krem tez powinien zadzialac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnaisNin Re: Coś na zimno... IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 09.02.04, 23:43 Mi się właśnie goją dwa(!!). Zovirax zastosowałam za późno i nie podziałał, aż mi od tego cholerstwa usta spuchły. W aptece kobieta dała mi antybiotyk o nazwie Tribotic, kt. przyspiesza gojenie. Przyznam spełnił swoje zadanie. Ale i tak zimno mam od tygodnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolwik Re: Coś na zimno... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 08:33 witamina E, zapobiegawczo Odpowiedz Link Zgłoś