Gość: sonia IP: *.chello.pl 15.02.04, 21:53 dziewczyny poradzcie mi... Szukam dobrego balsamu do ciala. A i jeszcze jakis blyszczyk na usta ktory utrzymuje sie troche dluzej.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olesiam Re: dobry balsam do ciala 15.02.04, 23:48 z całą odpowiedzialnoscią polecam balsamy Belendy, doskonała cena i bdb jakosc. Ok 3-4 godzin (bez jedzenia) trzymają sie Lancome i są bardzo wydajne,nie w sposób je szybko zużyć, ja mam jedną tubke na 2 sezony, lub na cały rok w zależności od koloru! Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: dobry balsam do ciala 16.02.04, 00:05 a korzystałaś juz z forumowej wyszukiwraki? dla bardzo suchej skóry: lipidiose 2, garnier, dermedic dla "zwykłej" skóry: dove w słoiczku, lipidiose 1,.. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: dobry balsam do ciala 16.02.04, 05:48 Napisz może jaki masz rodzaj skóry? Bo bez tego nie da się określić, że jakiś baklsam będzie dla Ciebie "dobry". Ja używam balsam Nivea with almond (z olejkiem migdałowym) - kilka razu używałam innych i zawsze powracam do Nivea. Mam bardzo suchą skórę i tylko ten kosmetyk nie powoduje wysuszenia po kilku godzinach, przy tym bardzo ładnie pachnie i jest niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: dobry balsam do ciala IP: 195.117.250.* 16.02.04, 08:20 a najlepsza do bardzo suchej skory jest oliwka dla dzieci, wsmarowujesz po kapieli w wilgotne ciało i wycierasz recznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zefir Re: dobry balsam do ciala IP: 195.94.199.* 16.02.04, 12:30 Polecam Vichy Lipidiose1, bardzo doby łatwo się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: dobry balsam do ciala 16.02.04, 20:27 Kiedyś zawsze jak wyschłam na wiórek smarowałam się Vichy Lipidose 2. Po wypadku i długim leżeniu - Lipikar La Roche, tłusty jak diabli i śmierdzi ale zdziałał cuda z tą łuską co mi sie zrobiła w szpitalu! Mój typ na teraz - Dermedic Hydrain 2. Bomba! Cudnie nawilża, pięknie pachnie... Odpowiedz Link Zgłoś
brunettka Re: dobry balsam do ciala 16.02.04, 20:34 Mnie bardzo przypadły do gustu: Body Lotion Silkening Dove i balsam ujędrniający Nivea. Cudnie pachną, dobrze nawilżają i świetnie się rozprowadzają na skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: dobry balsam do ciala 16.02.04, 21:00 bardzo dobry jest tez nowy balsam Eris Lirene do skory suchej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: dobry balsam do ciala IP: *.chello.pl 16.02.04, 21:10 Bardzo dobry jest balsam do ciała Lorala Nutrilift. Godny polecenia jest też balsam Nrutrogeny- Formuła norweska,a także balsam firmy Gosh. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: dobry balsam do ciala 17.02.04, 09:46 moje typy to dove drobinkami jedwabiu- przyjemnie pachnie, dobrze nawilża i rozprowadza sie na skórze, dodatkowo fajnie połyskuje, oraz masło kakaowe Ziaji- bardzo przyjemna po nim skórka no i ten zapach... Odpowiedz Link Zgłoś