Dodaj do ulubionych

ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 23:03
Hejo!
Często na forum piszemy o tym jedwbiu - ja stosuję i uwążam, że jest świetny,
dziś znalazłam na Allegro w fajnej cenie, pewnie sobie kupię chociaż ostatnio
u fryzjera kupiłam 100ml i STRASZNIE przepłaciłam ale cóż...Jest tak dobry,
że jakoś to przeżyję.
wam polecam - boskie włosy :) :)
a to link : allegro.pl/show_item.php?item=21223389
Obserwuj wątek
    • Gość: sara Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 21.02.04, 10:11
      to nie jest dobra cena - ja płacę 6 zł za 15 ml w hurtowni
    • Gość: goha Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 10:21
      dolicz sobie do tego koszt przelewu-3zł. i koszt przesyłki ok. 7 zł. i wychodzi
      całkiem kiepska cena
      • Gość: maria Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 12:25
        Sara w której hurtowni?
    • Gość: Trine Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 12:38
      Autoreklama znowu cio?
      • nana76 Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! 21.02.04, 13:10
        Już sie kiedys pytałam,ale nie dostałam odpowiedzi:((( Na ile uzyć starcza Wam
        ta mała buteleczka???
        • Gość: lola Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 13:14
          Zalezy, jaka długosc włosów i jak czesto bedziesz nakładac.15 ml to calkiem
          sporo, tym bardziej ze uzywa sie tego ciut.Mysle, ze na włosy do ramion powinna
          wystarczyc na miesiac.
          • Gość: maria Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 16:51
            podciągam wraz z pytaniem, gdzie w Gliwicach kupię to cudo?
            • Gość: sara Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 21.02.04, 17:14
              za Teatrem Muzycznym idąc w stronę Sikornika jest duża hurtownia artukułów do
              zakładów fryzjerskich.
              Ale najlepiej, żebyś powołała się na jakiegoś "znajomego" fryzjera, bo nie chcą
              sprzedawać indywidualnie.
              • Gość: maria Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 21:17
                saro, dziękuje :)))
    • Gość: justa gdzie dostanę JEDWAB FAROUK w Trójmieście? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 14:48
      jak w temacie - jeśli ktoś wie, jakie salony fryzjerskie w 3city użuwają tych
      kosmetyków albo gdzie jest jakaś hurtownia fryzjerska, to czekam na info :)
      • Gość: mania Re: gdzie dostanę JEDWAB FAROUK w Trójmieście? IP: *.crowley.pl 24.02.04, 16:41
        Jedwab Farouk można kupić w sklepach Emporium, w Gdańsku na ul. Garbary, w
        Oliwie niedaleko pętli tramwajowej na ul. Grunwaldzkiej. Mała buteleczka
        kosztuje 10 zł, 50 ml ok. 66 zł. Dokładniejsze adresy na stronie
        www.emporium.com.pl/emporium_kontakt.htm
        Ale gdyby ktoś czasem wiedział, gdzie taniej, to chętnie też się dowiem.
        • mimipycha Re: gdzie dostanę JEDWAB FAROUK w Trójmieście? 24.02.04, 17:35
          a gdzie we Wrocławiu???bardzo prosze o odpowiedz!
        • lola211 Re: gdzie dostanę JEDWAB FAROUK w Trójmieście? 25.02.04, 00:01
          Mała buteleczka
          > kosztuje 10 zł, 50 ml ok. 66 zł.

No to ja nic nie rozumiem.W malej but. jest go ponoc 15 ml, zatem w 50 -tce
          mieszcza sie 3 z hakiem, czyli koszt 35 zł. Dlaczego wiec 50 ml buteleczka
          kosztuje 2 razy tyle???
          • Gość: mania Re: gdzie dostanę JEDWAB FAROUK w Trójmieście? IP: *.crowley.pl 25.02.04, 11:44
            No właśnie, "ponoć" 15 ml. Mnie się wydaje, ze jest mniej. Miałam obie
            objętości i na oko wygląda, że na 50 ml wchodzi zdecydowanie więcej niż 3 z
            hakiem małe buteleczki. Mam jeszcze gdzieś to małe opakowanie, to sprawdzę
            doświadczalnie i dam znać.
          • Gość: mania Re: gdzie dostanę JEDWAB FAROUK w Trójmieście? IP: *.crowley.pl 26.02.04, 14:47
            Sprawdziłam i okazało się, że ta mała buteleczka rzeczywiście ma 15 ml (0,5
            fl.oz, to zdaje się w uncjach), natomiast ta większa nie 50 ml, a coś około 67
            ml (2,26 fl.oz). Co jednak i tak oznacza, że bardziej opłaca sie kupić w małej
            buteleczce za 10 zł.
            Justa, jeżeli jeszcze nie kupiłaś, to nie daj się nabrać (tak jak ja, ale
            odkryłam to dopiero wczoraj po odpowiednich pomiarach). Panie w sklepie
            wprowadzają w błąd, bo twierdzą, że bardziej opłaca się kupić 50 ml (na butelce
            rzeczywiście jest napisane 50 mL, z dużym "L") niż małą buteleczkę za 10 zł (w
            której wg nich jest 5 ml). Przy takim rozumowaniu wydaje się to logiczne
            (50 "ml" za 66 zł albo 10 x 5 ml x 10 zł = 100 zł), ale pojemności są jednak
            zupełnie inne.
        • Gość: justa Re: gdzie dostanę JEDWAB FAROUK w Trójmieście? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 09:42
          mania, wielkie dzięki :)
      • magnnes Re: gdzie dostanę JEDWAB FAROUK w Trójmieście? 26.02.04, 14:31
        Jest też w hurtowni fryzjerskiej na Władysława IV w Gdyni,na przeciwko Batorego.
        • Gość: justa Re: gdzie dostanę JEDWAB FAROUK w Trójmieście? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 14:42
          magnnes, dzięki, widzę, że całkiem niezła baza adresowa tu się tworzy ;)
    • Gość: M a gdzie w krakowie? IP: *.crowley.pl 24.02.04, 16:58
      bo chciałabym wiedzieć..
    • Gość: valentina Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: 62.233.181.* 24.02.04, 18:00
      A gdzie dostane to "cudo" w Łodzi?
    • Gość: iwcia warszawa IP: *.acn.pl 24.02.04, 19:29
      znalazlam watek o tym ze w warszawie jest gdzies na koszykowej do dostania, czy
      ktoras moze wie gdzie dokladniej?po stronie biblioteki czy tej drugiej?bo
      ostatnio czasu mi brak zeby latac i szukac. bede bardzo wdzieczna za podpowiedz.
      • Gość: Trine Re: warszawa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 21:00
        W Warszawie jest w stałej sprzedaży w sklepie fryzjerskim na ulicy Puławskiej
        na wysokości Silverscreenu tyle że po przeciwnej stronie :)
      • Gość: majka Re: warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 23:54
        Na pewno dostaniesz go w sklepie fryzjerskim na Koszykowej, po tej samej
        stronie co wydział architektury i hala Koszyki (tyle, że bliżej pl.
        Konstytucji).
      • olesiam Re: warszawa 26.02.04, 12:27
        Koszykowa 53
    • Gość: iki Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: *.sp4net.pl / 213.155.167.* 24.02.04, 23:35
      nie wiecie
      ,gdzie mozna go dostac w szczecinie?
      • Gość: iki Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: *.sp4net.pl / 213.155.167.* 24.02.04, 23:36
        albo w poznaniu?
        • Gość: kiwi oświećcie mnie!!! IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 25.02.04, 09:19
          Dziewczyny, moja fruzjerka dała mi taką małą butelkę tego jedwabiu - napiszcie,
          na co właściwie pomaga, jak się to stosuje (mokro, sucho) i czy dtosowanie
          później do ukłądania pianki i lakieru ma wpływ na to, że na włosach jest już
          nałożony ten jedwab?
          Przepraszam Was za swoją ciemnotę :))
        • Gość: Ania Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: 195.245.213.* 25.02.04, 09:25
          Dziewczyny - wnioskuję, że to jakieś cudo, ale na co ono działa. Jak mi
          wyjaśnicie, to może się też nan ie skuszę ;-)
          • Gość: sara Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 25.02.04, 10:04
            Jedwab stosuje się na włosy suche albo wilgotne - jak kto woli.
            Na co pomaga? Jak każda odżywka - na kondycję włosów, podobno zamyka łuski
            włosowe, wygładza włosy, posiada jakieś proteiny.
            Ja nie wierzyłam, że jedną kroplą spowoduję jakieś widoczne działanie na
            włosach półdługich - a jednak!
            No i faktycznie, jak się wetrze w wilgotne włosy, po myciu, to pomaga rozczesać
            włosy. A wcześniej dawałam kilogramy odżywek.
            Ja mam bardzo, bardzo zniszczone włosy i pierwszy raz w życiu jestem zadowolona
            z odżywki.
        • myshen82 JEDWAB FAROUK Poznaniu 25.02.04, 11:14
          albo w sklepie fryzjerskim na Słowiańskiej, albo w Eurokosie naprzeciwko Teatru
          Polskiego na 27 grudnia
      • Gość: Melea Re: ZNALAZŁAM JEDWAB FAROUK W SUPER CENIE!!! IP: 213.155.167.* 25.02.04, 14:37
        Salon fryzjerski Ego Factory ul. Traugutta 100
    • Gość: :) Re:a gdzie w lublinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 12:50
      a moze ktos wie gdzie mozna dostac ten produkt w lublinie??
      z gory dzieki:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka