j.iwi 23.03.10, 22:57 kobietki pomóżcie, czy informacja "made in france" wystarczy żeby założyc,że perfum jest oryginalny ( chcę kupić na allegro, cena niska, zdjęcie katalogowe, i tylko informacja że z francji...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petshopgirl Re: euphoria 23.03.10, 23:09 jak najbardziej, dodatkowo perfum powinien mieć pojemność jakichś 125 ml albo występować w formie pena acz samo "made in france" już jest wystarczającym powodem by przymknąć oko (inni przymkną nosy) na pozostałe wyznaczniki Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: euphoria 23.03.10, 23:19 oczywiscie ze nie :D takei made in france sobie tez mozna wydrukowac na pudełku czy naklejce.. Odpowiedz Link Zgłoś
j.iwi Re: euphoria 23.03.10, 23:32 to tak łopatologicznie o co powinnam pytać sprzedawcę,żeby się upewnić czy to oryginał? Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: euphoria 24.03.10, 09:13 szczerze mowiac to zbyt niska cena i samo zdjecie z katalogu a nie real juz zniechęciło by mnie do takiego zakupu..jezeli moge cos poradzic to mozesz za śmieszne pieniadze kupic oryginalne perfumy w supherfarmie ( do -60%) euphoria tez sie pojawia ok 100 zł , to samo w drogeriach natura, bardzo czesto jest promocja na ten zapach.. Odpowiedz Link Zgłoś
pasi-asta Re: euphoria 25.03.10, 16:04 nigdy nie kupiłabym perfum na allegro, marna nadzieja, że oryginalne. Ja kupuję w superpharmie i na tagomago.pl 100% oryginały w super cenach Odpowiedz Link Zgłoś