karolinkakikicurie
30.11.12, 19:10
Witam,
Chciałabym znaleźć swój ideał zapachu... otóż w ciągu roku przewinęło się przez moją półkę wiele zapachów, na czym niestety ucierpiał mój portfel.
Głównie chcę pachnieć dla siebie, ale i zależy mi, aby ten zapach podobał się mojemu chłopakowi, żebym mogła używać go na wyjścia, a żeby zapach Go nie drażnił, a właśnie był wyjątkowy dla nas obojga ;)
jeśli ktoś miał dla mnie jakieś propozycje do testów, biorąc pod uwagę moje i mojego Lubego upodobania, bede bardzo wdzięczna;)
zaznaczam od razu, że jestem osobą młodą (ponad 20 lat)
ja lubię zapachy z różowym pieprzem, lubię: SI Lolita edp, choć mogłaby mieć w sobie jeszcze coś słodkiego... podobały mi się też HP Diora, ale jednak kminek zaczął mnie drażnić, Gucci Enve me wydaje mi się zbyt pospolity, Candy Prada za słodki i małowymiarowy, flowerbomb podobnie, DKNY Red delicious mnie drażni słodyczą, Lolita Lempicka edp także, L Lolity to dla mnie koszmar, DKNY jabłuszko fioletowe za mocne, Cacharel noa męczył tak jak i DKNY be delicious i pure DK...
Z kolei mojemu facetowi nie podobały się jeszcze żadne z wyżej wymienionych, a nawet Euphoria edt i HP. Neonatura Cocoon(w późniejszej fazie), Hypnose Lancome i Jimmy Choo edp nawet mu się podobały, ale jak stwierdził to nie jest zapach, na którego punkcie oszaleje. Nie lubi on także alienów oraz mocnych zapachów przypominających nutami męskie.
Nie chce cały miesiac chodzic do perfumerii testując zapachy, żeby wybrać sobie prezent na Gwiazdkę, ten w końcu trafiony zapach;) jakieś propozycje, żebym mogła szukać już danego zapachu?
Dziękuję z góry za pomoc;)
pozdrawiam wszystkich zapachowych maniaków;*