adwarp 30.04.10, 09:18 czy rzeczywiście jest tak rewelacyjne jak piszą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: masło shea? 30.04.10, 09:57 Jest b. dobre. Do kompletu polecam savon noir i glinke ghassoul :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: masło shea? 30.04.10, 11:48 hmm, trzeba je rozpuscic i w tym jest problem, ale chbya jest dobre skoro jest w kazdym kosmetyku. Ja wole olejek kokoswy, ja uzywam taki bezzapachowy, ktory tez jest twardy, ale ja jak biore prysznic to wstawiam pudelko zn im do wanny i mi sie w srodku ladnie rozpuszcza, natomiast maslo shea musialam ogrzewac suszarka zeby mialo plynna konsystencje. Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: masło shea? 30.04.10, 12:25 mam bardzo suchą skorę na nogach i na odcinku od łokcia w górę /nigdy nie wiem jak nazywa się ta część/...więc pomyślałam,że spróbuję z tym masłem, bo inne środki radzą sobie tylko w momencie posmarowania,a ja chciałabym, aby efekt nawilżenia był dlugotrwały. a gdzie najlepiej kupić - allegro, polskie sklepy internetowe, czy ebay? Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: masło shea? 30.04.10, 15:04 ja kupilam w Loccitane. ale nie mieszkam w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: masło shea? 30.04.10, 21:38 W Mydlarni u Franciszka (jest sklep internetowy i stacjonarny na Krakowskiej w Krakowie) jest balsam z shea w formie kostki masła, która topi się na ciele ;) www.mydlarnia.info/balsam-do-ciala-z-maslem-shea--quotna-wage-quot-cat-181-id-164.aspx Próbowałam i jest naprawdę niezły. Odpowiedz Link Zgłoś