sugarhoney 29.02.04, 22:01 Zastanawiam się nad kupnem tego samoopalacza i dlatego chciałabym zapytać forumowiczek: jaka jest konsystencja, czy ładnie sie nakłada i wchłania i czy przypadkiem nie będę żółta po zastosowaniu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trishna Re: O Monoi de Tahiti YR IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.04, 19:20 nakłada się ładnie, jest barwiony, więc można rowno rozprowadzić, z koloru nie jestem zadowolona, według mnie jest zbyt żołty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primcia Re: O Monoi de Tahiti YR IP: *.chello.pl 01.03.04, 20:29 Ja jestem bardzo zadowolona. Wedlug mnie wcale nie jest zolty, tylko naturalny, poza tym nie da sie nim zrobic smug i nie pachnie tak bardzo samoopalaczem. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: O Monoi de Tahiti YR IP: 195.94.201.* 01.03.04, 20:48 Ja rowniez bardzo lubie Monoi, uzywam od dawna, kolor ma idealny dla mnie (moja cera jest lekko oliwkowa, zadne tam roze), cena przyjazna - generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: O Monoi de Tahiti YR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 21:13 Generalnie to nie masz sie juz nad czym zastanawiac poniewaz dzis (tzn. 1 marca 2004 r.) uzyskalam info o wycofaniu tego produktu z oferty YR. Jest to wiadomosc z samego zrodla czyli ze sklepu YR w centrum Borek (Wroclaw). Niestety bedziemy musialy poszukac innego dobrego samoopalacza za rozsadna cene. A swoja droga to ciekawe dlaczego go wycofali? Byl szkodliwy czy co? Pograzona w smutku po niepowetowanej stracie Kinga Odpowiedz Link Zgłoś