Dodaj do ulubionych

blizny po trądziku

IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 16:16
Zostały mi po trądziku okropne blizny. Jak sie tego pozbyć?! Pomocy
Obserwuj wątek
    • Gość: gOSIA Re: blizny po trądziku IP: *.chello.pl 02.03.04, 19:48
      KUP SOBIE KREM SKINOREN 20% --POWINNO POMÓC[NIESTETY MUSISZ UŻYWAĆ PREPARATU
      MINIMUM MIESIĄC] LUB PERŁĘ INKÓW--W SKLEPACH ZIEKLARSKICH ,ZE ZDROWĄ
      ŻYWNOŚCIĄ,TEN PIERWSZY W APTECE,POWODZENIA
      • Gość: karola Re: blizny po trądziku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 20:15
        a ja polecam krem effaklar k i do tego skinoren-ja robie tak:na noc smaruje sie
        effaklarem czekam jakies 15min zeby dobrze sie wchlonal a potem jeszcze na
        obszarach gdzie mam blizny wklepuje skinoren!mnie baaaaaaaaardzo
        pomoglo,wygladalam koszarnie swego czasu bo mialam okropne blizny na policzkach
        a teraz jest juz prawie idealnie,zostaly tylko male kropki ale wystarczy
        troche korektora i jest ok:)
        • lilian_ka Re: blizny po trądziku 03.03.04, 21:04
          tanszym odpowiednikiem skinorenu jest acne derm (jest to dokladnie to samo: 1g
          kremu zawiera 200mg kwasu azelainowego, acne derm kosztuje 15zl a skinoren 45)
          • beba2 Re: blizny po trądziku 03.03.04, 21:50
            Tylko,że acne-dermu jest 20g,a skinorenu 30g,co nie zmienia faktu,że acne jest
            prawie o połowę tańszy :))
        • Gość: Helena Re: blizny po trądziku IP: *.chello.pl 07.03.04, 22:16
          polecam krem firmy Environ- Mild z wit. A, która ma najlepsze działanie jeśli
          chodzi o pielęgnację cery tradzikowrj. Nie tylko likwiduje blizny, ale tez
          mozna pozbyc sie trądziku przy regularnym stosowaniu. zadzwon do gabinetu
          kosmetycznego Herbea w Warszawie 55 64 700, bo tam mozna go dostać.
          www.herbea.pl
        • dygula Re: blizny po trądziku 12.03.04, 10:27
          a jakiego kremu używasz na dzień?
    • Gość: justy Re: blizny po trądziku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 21:27
      złuszczyć skórę.
      chętnie kwasami u dermatologa.
      • robbaczek Re: blizny po trądziku 03.03.04, 21:38
        mam pytanko jak udało sie Tobie pozbyć tego uciążliwego problemu
        <trądzik>??????????
        • justy1 Re: blizny po trądziku 03.03.04, 21:48
          do mnie to pytanie??
          miałam pryszcze. ale trądzik to za dużo powiedziane. żeby utrzymać cere w
          ryzach wystarczają mi ogólnie dostepne kremy z kwasami, szczególnie lysanel
          active.
          • robbaczek Re: blizny po trądziku 03.03.04, 22:10
            dziękuje za odpowiedź ,mi niestety to nie pomaga choć też mam tylko pryszcze:(
            • Gość: Monika Re: blizny po trądziku IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 04.03.04, 08:09
              Tradzik to nie tylko duze zmiany, to takze pryszcze na brodzie pojawiajace sie
              pare razy w miesiacu, albo zanieczyszczona przez zaskorniki cera. To sa
              wszsytko formy tardziku...
              Coz, nazwa okropna :)))

Na blizny najlepsze sa zabiegi zluszczania kwasami u dermatologa. Na mniejsze
              blizny wystarcza easy czy yellow peel. Jelsi sa wieksze trzeba zastosowac blue
              peel (drogi i niestety wylaczajacy cie na jakies tydzien z pracy i z normalnego
              zycia).
              • Gość: Ania Re: blizny po trądziku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 14:00
                Monika gdzie kupić ten blue peel i ile kosztuje??
                • Gość: gOSIA Re: blizny po trądziku IP: 83.144.70.* 05.03.04, 14:46
                  BLUE PEEL to nazwa peelingu ,ewentualnie musisz pójść na zabieg o ile zleci Co
                  go dermatolog
                • Gość: Monika Re: blizny po trądziku IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 05.03.04, 14:47
                  To jest zabieg wykonywany u dermatologa, kosztuje to kolo 1000 PLN - ale juz
                  ten jeden zabieg wystarcza.
                  Niegdy tego nie robilam, slyszalam tylko duzo. Musisz znalezc naparwde dobrego
                  dermatologa. Ten zabieg wylaczy cie z normalnego zycia na jakis czas - okolo
                  tygodnia.
                  • Gość: Ania Re: blizny po trądziku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 15:34
                    Dzięki dziewczyny ciut zacofana jestem ;-))))))Miłego dnia
                  • Gość: kama Re: Nie kosztuje 1000 zł IP: *.akacje.pl / 81.219.11.* 05.03.04, 15:53
                    Miałam sławny blue peel, to po prostu trójchlorooctowy. Wykonywałam go u
                    dermat.-kosmetolog w Radomiu, kosztował 350 zł. Tydzień wyjęty z życia, ale
                    skóry sporo schodzi.
                    Można go zrobić, jak już nie ma się większych probl. z cerą. Inaczej szkoda
                    kasy.
      • Gość: dermatolog Re: za świeżych blizn nie wolno złuszczać IP: *.akacje.pl / 81.219.11.* 05.03.04, 15:49
    • Gość: tarkoka Re: a green peel moze byc? IP: *.acn.pl 06.03.04, 09:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka