Gość: ali IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.03.04, 20:05 chciałbym poddać sie takiemu peelingowi,konkretnie glikolem. czy któraś z was próbowała ? jakie efekty? polecacie? szczególnnie ze takie zabiegi tanie nie są... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Helena Re: peeling kwasami IP: *.chello.pl 07.03.04, 21:44 jest taka jedna firma co sie nazywa Environ i oni mają tam zabiegi z kwasem glikolowym i nie tylko (mlekowym, TCA). zabiegi rzeczywiście nie są tanie 150- 250 zł, ale naprawdę skuteczne. Jak się robi serię to można dostać znizkę. Zajrzyj na stronę www.herbea.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m.cobra Re: peeling kwasami 08.03.04, 13:03 Moja koleżanka jest kosmetyczką i powiedziała,że zabiegi kwasami są na prawdę skuteczne(dokładnie nie wiem którym)ale z tego co mi opowiadała wiele dziewczyn ,które uczyły sie w szkole kosmetycznej-wreszcie doprowadziły twarz do normalności.Jednak jeśli zdecydujesz się na taki zabieg-to musisz wiedzieć,że pierwsze zabiegi tak jakby pogarszają stan-ale nie ma się czym martwić bo taka jest kolej "leczenia".Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś